Romániában nem állomásoztak Ivánék.Csau nem ment.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Romániában nem állomásoztak Ivánék.Csau nem ment.
Ennél sztem komolyabb. Minek át kell gondolnia a kommunikációs beszerzéseit és védelmét. Bárki megcsinálhatja és nagyon hatékony. Most mivel kommunikál a Hezbollah? Zászlókkal?? Gyakorlatilag minden eszközük önveszélyes. Mobil, csipogó, walkie talkie .Ez a csipogós izraeli akció komolyan visszaüthet Blájenékre még, ki fog bennük ezek után megbízni?
Milyen izraeli gyártású/tervezésű technikát vesznek meg?
Romániában nem állomásoztak Ivánék.
Csak a szokásos zsidó aljasság.
Szent Korona Rádió Official
Ez az áldozatszerepben tetszelgő Izrael valódi arca. Gyermekek lemészárlásán örömködnek a zsidók.t.me
Mivel rengeteg a civil áldozat, ezért nem kifejezetten elégséges. A Hezbollah, fentebb linkeltem, átállt a motoros futárokra és a vezetékes kommunikációra.Ennél sztem komolyabb. Minek át kell gondolnia a kommunikációs beszerzéseit és védelmét. Bárki megcsinálhatja és nagyon hatékony. Most mivel kommunikál a Hezbollah? Zászlókkal?? Gyakorlatilag minden eszközük önveszélyes. Mobil, csipogó, walkie talkie .
Ráadásul elég a Moszadnak a kórházi listákat átnézni és összeállt a Hezbollah irányítási lánca egy bizonyos szintig. Sztem sokan lebuktak.
Ugyan. Egy technikus szintu vegzettseg kell max ahhoz, hogy felismerje, van-e benne extra chip avagy RDX.Ennél sztem komolyabb. Minek át kell gondolnia a kommunikációs beszerzéseit és védelmét. Bárki megcsinálhatja és nagyon hatékony. Most mivel kommunikál a Hezbollah? Zászlókkal?? Gyakorlatilag minden eszközük önveszélyes. Mobil, csipogó, walkie talkie .
Hat persze, mert azok publikusak, plane sajat nevvel.Ráadásul elég a Moszadnak a kórházi listákat átnézni és összeállt a Hezbollah irányítási lánca egy bizonyos szintig. Sztem sokan lebuktak.
Török kormányról annyit ha jól tudom még mindig megy az Azeri gáz-olaj Izraelbe rajtuk keresztül.Lehet szavak szintjén nem szívlelik őket de a pénżükről nem monanak le holmi palesztinok miatt.Az osztrákoknak / németeknek tudtommal nincs területi követelésük Magyarországgal szemben.
A csehszkókkal is rég megbékéltünk.
Az átlag román cukrász, buszsofőr, ésvirágárus magasról tesz Magyarországra. A román politikusoknak meg Moldova a mániájuk, lassan 30 éve, nem pedig a Tiszántúl.
A szerbek, meg a horvátok azok a többi délszlávval hadakoznak oda - vissza.
Szlovénia az meg mini hegyi köztársaság, ezzel mindent el is mondtam róluk.
Az ukrán nacionalistáknak meg az oroszokkal, és a lengyelekkel van bajuk, mi meg sokadrangú járókelő vagyunk, akikbe szavak szintjén kötnek bele, de nincsenek terveik velünk.
A zsidók helyzete még komplikáltabb. Pl. Törökország sosem háborúzott Izraellel, de attól mind a Török Kormány, mind a török járókelő erősen nem szívlelik a zsidókat. Az átlag szaúdi, és környékbelijei is magasról tesz a zsidóságra. Az átlag egyiptominak is van nagyobb baja, mint a zsidóság. Szíria az meg egy mesterségesen összetákolt ország, a szíriai a szíriait utálja, és nem a zsidókkal foglalkozik.
Ez a csipogós izraeli akció komolyan visszaüthet Blájenékre még, ki fog bennük ezek után megbízni?
Milyen izraeli gyártású/tervezésű technikát vesznek meg?
A gyanúm szerint pedig de...izraeli "hamisítványok"...
Ezeket a feltételezéseimet erre is alapozom...Gyaníthatóan ezeket már Izraelben szerelhették.
Vagy...
Oszt?Ezeket a feltételezéseimet erre is alapozom...
Geopolitics Live
Baofeng communication devices exploded in several regions of Lebanon, resulting in casualties, Sputnik's correspondent reports Boost us! | Subscribe to @geopolitics_livet.meGeopolitics Live
At least 100 people were injured in new explosions of communication devices in Lebanon, Al Hadath TV channel reports. Boost us! | Subscribe to @geopolitics_livet.meFolyik a háttér feltárása..Geopolitics Live
The walkie-talkies detonated in Lebanon on Wednesday were purchased by the Hezbollah movement at about the same time as the pagers, about five months ago, local media write. Boost us! | Subscribe to @geopolitics_livet.me
Az egyik bűnösGeopolitics Live
Lebanon pager attack: Who could be responsible and how can beepers explode? At least 12 people were killed and up to 2,800 injured in the September 17 pager attack in Lebanon. No one has thus far claimed responsibility, with the Lebanon-based militant group Hezbollah blaming Israel, who has...t.me
Geopolitics Live
The media reports that this particular model of walkie-talkies is exploding Boost us! | Subscribe to @geopolitics_livet.me
Én csak aggódom értetek...Oszt?
Egyébként a baofeng sem izraeli cég.
Ennyi erővel ne vegyen senki semmit.
/akinek tartani valója van a Mossadtól persze/
Én a szelektív memória miatt aggódnék:Én csak aggódom értetek...