Ráadásul az ortodox karácsonyra készülve.Miért csinálnának ilyet megfelelő volt számukra a jelenlegi vezetést is ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ráadásul az ortodox karácsonyra készülve.Miért csinálnának ilyet megfelelő volt számukra a jelenlegi vezetést is ...
Ezek nekem kicsit vágyvezérelt gondolatok. Nem lesz ez a bevonulás döccenő mentes. Főleg ha orosz csapatátcsoportosítással jár az ukrán terület kárára. Aztán meg ha ellenállásba ütköznek xarul fog kinézni a neten....Saját teóriám...
Nem lehetséges-e hogy az oroszok saját magukat "puccsolták" meg?
Felbátorították az általuk ismert ellenzéki csoportokat, most meg bevonulhatnak legálisan...Az ellenzékiek kitakarítva, terület pacifizálva.
Max Kardigán vakarózik most, mert kútba esnek a Türk tervei, amit valljunk be őszintén, sem az EU, sem az Oroszok, sem Kína,vagy az USA nem nagyon nézett jó szemmel.
Erdoganban nem bízik szerintem Putyin, nem is bízhat meg mivel Erdogan Nagy Szulejmánnak képzeli magát....Bennem is pontosan ez a gondolat fogant meg.De Putyinban meg van a rafinéria,hogy Erdogannal végeztesse el a piszkos részét a munkának...Ő meg eljátsza a megmentőt,igaz a rezsim megmentőjét...Ami kétélű dolog.pillanatok alatt gyűlölt megszálló lehet,míg a szultán keverhet kedvére.(Lehet már Idlibben ismerkednek a Kazah térképpel)
Hogy bízna benne, hiszen sosem tartotta be Szíriával ( Idlib tartománnyal) kapcsolatban vállalt kötelezettségeit.Erdoganban nem bízik szerintem Putyin, nem is bízhat meg mivel Erdogan Nagy Szulejmánnak képzeli magát....
8-ra lett kész az anyag, vszeg a nagyobb megtekintés érdekében reggel fog kijönni. Annyit elárulok előre, hogy a Zseltokszan címke alatt érdekes infókat lehet találniA cikked kijött csak nem figyeltem?
Pontosan ráadásul Putyin szempontjából Azerbajdzsánban is bekavart, és nyíltan kijelentette, hogy szeretné megvetni a lábát a Közép- Ázsiában....Hogy bízna benne, hiszen sosem tartotta be Szíriával ( Idlib tartománnyal) kapcsolatban vállalt kötelezettségeit.
Szoval polgarhaboru lesz, vajon sokaig fog tartani? Szerintem tuti megdobja a gaz meg a koolaj arat, meg beminuszolja kicsit az Eu-t.Nem olyan egyszerű mert a Kazah belbiztonsági alakulatok jó része szimpatizál a tüntetőkkel nem egy helyen a nap folyamán egyszerűen megtagadták a tüntetők elleni fellépést, a videókban látható rendőrségi, belbiztonsági fegyverraktárak,kifosztását is az tette lehetővé, hogy a kazah rendőrség belbiztonsági alakulatok egyszerűen nem tanúsítottak semmilyen ellenállást, egyedül (nekem úgy tűnik), hogy csak a kazah hadseregre illetve egyes alakulataikra támaszkodhat a jelenlegi vezetés.....
Van elég bajuk mostanában, öngyilkosság újabb és újabb frontok nyitása.Saját teóriám...
Nem lehetséges-e hogy az oroszok saját magukat "puccsolták" meg?
Felbátorították az általuk ismert ellenzéki csoportokat, most meg bevonulhatnak legálisan...Az ellenzékiek kitakarítva, terület pacifizálva.
Max Kardigán vakarózik most, mert kútba esnek a Türk tervei, amit valljunk be őszintén, sem az EU, sem az Oroszok, sem Kína,vagy az USA nem nagyon nézett jó szemmel.
Nagyon gyorsan és erősen nőt a török befolyás Kazahsztánban.Nem kizárt ezt még idejében meg kellett fogni.Ezt nem tette anno meg Azerbajdzsánban Putyin.Igaz voltak de ettől még az oroszoknak szerintem biztos nem állt érdekében egy ilyen káosz előidézése....
Nem hiszem hogy atcsoportositananak. Van eleg ember Oroszorszagban. Kozel husz millio kazahsztani lakos van, 140 millio orosz, megoldhato...Ezek nekem kicsit vágyvezérelt gondolatok. Nem lesz ez a bevonulás döccenő mentes. Főleg ha orosz csapatátcsoportosítással jár az ukrán terület kárára. Aztán meg ha ellenállásba ütköznek xarul fog kinézni a neten....
Benne van szerintem egy ilyen lehetőség is....Szoval polgarhaboru lesz, vajon sokaig fog tartani? Szerintem tuti megdobja a gaz meg a koolaj arat, meg beminuszolja kicsit az Eu-t.
De azt nem ilyen módon csinálná Putyin szerintem, hiszen amikor a nép az utcára megy és elkezd gyújtogatni fosztogatni, azt nem lehet kontrollálni..Putyin ezt ex KGB-t pontosan tudja....Nagyon gyorsan és erősen nőt a török befolyás Kazahsztánban.Nem kizárt ezt még idejében meg kellett fogni.Ezt nem tette anno meg Azerbajdzsánban Putyin.
Azeri meg a török az nagyjából egy nép. Ott az a mondás járja, hogy "egy nép, két ország", egész más a helyzet.Nagyon gyorsan és erősen nőt a török befolyás Kazahsztánban.Nem kizárt ezt még idejében meg kellett fogni.Ezt nem tette anno meg Azerbajdzsánban Putyin.
56- nálunk a forradalom során nem fosztottak ki fegyverraktárakat és utána ezeket a fegyvereket nem osztották szét a felkelők között? Dehogyisnem.....Így osztogatták a fegyvereket délután. Jöttek ismeretlen autók is kiszórták a fegyvereket. Úgy látszik ez is része a békés tüntetésnek és szervezettségnek, külső irányításnak semmi nyoma.
VK | VK
vk.com
Nagyjából....Lesz az még 1 ország.Aztán majd a tatár rájön milyen szar a legkeletibb török tartományban lakni és törökül tanulni azeri helyett (mert nem értik egymást)Azeri meg a török az nagyjából egy nép. Ott az a mondás járja, hogy "egy nép, két ország", egész más a helyzet.
Hagyjuk ezt az 56-os dolgot,beszéld meg a másik topikban. Nekem más a véleményem.56- nálunk a forradalom során nem fosztottak ki fegyverraktárakat és utána ezeket a fegyvereket nem osztották szét a felkelők között? Dehogyisnem.....
Így nem gondol rá kapásból senki.A helyi pár millió orosz meg mindenre kapható hiszen lassan a költözés vagy az önvédelem a két opció számukra.Ukrajna 2.De azt nem ilyen módon csinálná Putyin szerintem, hiszen amikor a nép az utcára megy és elkezd gyújtogatni fosztogatni, azt nem lehet kontrollálni..Putyin ezt ex KGB-t pontosan tudja....