Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szégyelje magát.Ennyi erővel mikor 2018ban hatalomra került Sargsyan is behívhatta volna Örményországba a CSTO-t...A CSTO Kollektív Biztonsági Tanácsa elnökének - az Örmény Köztársaság miniszterelnökének, N. Pashinyan nyilatkozata
2022. január 6
01:20
A Kazah Köztársaság elnökének, K.-Zs.K. Tokajevnek a kérése kapcsán, valamint tekintettel a nemzetbiztonságra és a Kazah Köztársaság szuverenitására – többek között – külső beavatkozás által okozott veszélyre, a CSTO Collective A Biztonsági Tanács a Kollektív Biztonsági Szerződés 4. cikkével összhangban úgy határozott, hogy a CSTO kollektív békefenntartó erőit korlátozott időre küldi a Kazah Köztársaságba, hogy stabilizálja és normalizálja a helyzetet ebben az országban.
Nikol Pašinjan
a CSTO Kollektív Biztonsági Tanácsának elnöke,
Az Örmény Köztársaság miniszterelnöke
Na egy másik forrásban rátaláltam, hogy szintén egy századnyi katona megy a 76.- tól ugyanúgy mint a 45-től.Az alakulat nálad mit jelent? Ezred, zászlóalj?
Nem viszik túlzásba....Magukat meg tudják azért védeni vagy csak paprikasprayt visznek?Na egy másik forrásban rátaláltam, hogy szintén egy századnyi katona megy a 76.- tól ugyanúgy mint a 45-től.
Azért kurva nagy ország, ha ellenállás van, akkor ehhez sokkal többre lesz szükség.Na egy másik forrásban rátaláltam, hogy szintén egy századnyi katona megy a 76.- tól ugyanúgy mint a 45-től.
2 század az lókuki, ennél tuti többet kell majd küldeniük.Na egy másik forrásban rátaláltam, hogy szintén egy századnyi katona megy a 76.- tól ugyanúgy mint a 45-től.
Na egy másik forrásban rátaláltam, hogy szintén egy századnyi katona megy a 76.- tól ugyanúgy mint a 45-től.
Akkor ahogy gondoltam, ezek nem népet nevelni mennek.Azért kurva nagy ország, ha ellenállás van, akkor ehhez sokkal többre lesz szükség.
Nem tudjuk, hogy konkrétan mi lesz a feladatuk, másik dolog, hogy további egységek vannak készültségben, ha szükség lesz rájuk. Túl sok katonát nem vihetnek el a nyugati katonai körzetből,ezért a Központi katonai körzet egységei készülnek, ha menni kell.Azért kurva nagy ország, ha ellenállás van, akkor ehhez sokkal többre lesz szükség.
Szerintem Putyin "patikamérlegen kimérte" a dolgot ha odaküld egy hadosztálynyi, dandárnyi erőt az már komoly ellenérzést szülhet a kazah lakosságban, de egy ekkora szinte már jelképesnek tűnő haderőnél, fel sem merülhet, hogy az oroszok meg akarják szállni az országot, így a CSTO sem csorbult és politikailag minimalizálta a kockázatokat....Ravasz dörzsölt róka Vlagyimir Vlagyimirovics az egyszer biztos......Nem viszik túlzásba....Magukat meg tudják azért védeni vagy csak paprikasprayt visznek?
Reményeim szerint nem kell....a Kazah hatóságok és a hadsereg szerintem megoldja a kérdést....2 század az lókuki, ennél tuti többet kell majd küldeniük.
Ne legyél már ennyire naiv boki Pontosan tudja mi folyik ott vagy éppen mi folyt fehéroroszoknál (ott is adta a hülyét) amennyiben tényleg komolyan gondolja akkor ő csak kis kamasz.
Boki komolyan rég érdekel ha lett volna 89-ben ez a fórum,mi lett volna a reakciód a románok felkelésére.
Legyen igazad! Jobb lenne mindenkinek.Reményeim szerint nem kell....a Kazah hatóságok és a hadsereg szerintem megoldja a kérdést....
Ha már szóba kerültem tegyünk tisztába pàr dolgot, elöször is, (sajnos) már nem vagyok kiskamasz,másodszor a fehéroroszországi események során sem adtam a "hülyét", ugyanis nem szokásom, harmadszor nem tudom pontosan mi folyik Kazahsztánban, én csupán a véleményemet mondom el az eseményekről , mint itt bárki más.Ugyanis veled ellentétben én jó pár ezer km Kazahsztántól a "fotelből" nem képzelem magamat a Közép-ázsiai helyzet megfellebezhetetlen tudású szakértőjének, de annak örülök, hogy te ennek a tudásnak a hozzászólásod alapján a birtokában vagy, mert így engem egyszerű földi halandót is talán méltóztatsz végtelen tudásod néhány morzsájából részesíteni.....Ne legyél már ennyire naiv boki Pontosan tudja mi folyik ott vagy éppen mi folyt fehéroroszoknál (ott is adta a hülyét) amennyiben tényleg komolyan gondolja akkor ő csak kis kamasz.