<blockquote rel="Panzerfaust">A fentiekhez még rímel is:
Összesen több mint ötszáz, leselejtezett páncélozott harcjárművet, úgynevezett BMP-t adott el saját cégén keresztül a Honvédelmi Minisztérium.
A tárca 2007 októberében 402 darab BMP-t adott el a százszázalékos tulajdonában lévő HM Currus Zrt-nek, 130 millió forinttért. A járműveket a cég szétbontatta, majd tízszázalékos haszonnal, ócskavasként értékesítette. A lap szerint a BMP-k jelentős súlya miatt - körülbelül 10 tonna acél nyerhető ki egy-egy darabból - a fémkereskedők jelentős hasznot könyvelhettek el.
A következő, 120 darab működőképes, fegyvernek minősülő BMP-t tartalmazó csomagot 2008 februárjában adta el a HM, 341 millió forinttért, vagyis darabonként 2,8 millió forintért.
http://www.origo.hu/itthon/20090612-magyar-nemzet-522-bmp-harcjarmuvet-adott-el-a-honvedelmi-miniszterium.html
Nam erről jut eszembe.
1987-ben, mikor szolgáltam fegyverrel a hazát, vagy a VSZ-t, emlékeim szerint, akkori áron, volt egy BMP-1, 13 millió Ft.
Nem számoltam ki, milyen infláció volt a két dátum között, de elképesztő, a még harcjárműként eladott eszközök potom ára.
Még használtan is.
Vajon ki tenne hűtlen kezelésért feljelentést, ebben az ügyben ?
</blockquote>
Hm... Ha elő lehetne kaparni, ahogy <del>Linder takony részegen azt krehácsolja, hogy soha többé nem akar katonát látni</del> Juhász azt mondja, hogy úgysem lesz többé háború, meg a NATO megvéd, akkor a vezényletével egy hazaárulás? Szövetséget is árult, hiszen a NATO mi is vagyunk. Azaz azt gyengítette, akire rá akarja tolni a szart.
Hiszen nem arról van szó, hogy ócska villamosokat vettek, vagy poénból a kohóba küldtek egy adag buszt, vagy valami, hanem eltüntettek egy (?) hadosztályra való páncélost.Első vonalas technikát, utódlás nélkül.
Én minden érintettnek legalábbis tényleges életfogyt.ot adnék, a családjaik teljes vagyonelékobzása mellett. Ha meg valaki rinyál, akkor megkérdezném, hogy ő, vagy a szervezete hány harcjárművet adna mondjuk Juhász vagy Szekeres elftársért?
Merthogy 2007 októberében már vastagon Kompatibilibibis úr volt a miniszter.
Apropó Juhász és a börtön:
http://index.hu/belfold/2015/11/19/juhasz_ferenc_buntetes_felfuggesztett/