A hatalom teher is. Én voltam több pozícióban is vezető, a jó oldalai mellett legalább annyi hátránya is van. Csak az nem látja ezt, aki soha nem került vezetői pozícióba.Hogyan tegyél tönkre egy rendes embert? Adj neki Hatalmat!
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A hatalom teher is. Én voltam több pozícióban is vezető, a jó oldalai mellett legalább annyi hátránya is van. Csak az nem látja ezt, aki soha nem került vezetői pozícióba.Hogyan tegyél tönkre egy rendes embert? Adj neki Hatalmat!
.
A hatalom teher is. Én voltam több pozícióban is vezető, a jó oldalai mellett legalább annyi hátránya is van. Csak az nem látja ezt, aki soha nem került vezetői pozícióba.
Ezt meg kellene indokolni! Miket látsz rossz példának? Egyébként biztos vannak rossz lépések is, de ilyen zavaros időkben ez kivédhetetlen. Várom a jelek felsorolását!Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten!
...sokasodó jelekkel!
Zavar!!!
.
Annyi agyatlan ember nem lehet, bár már semmin nem lepődök meg. Többektől hallottam ma is, hogy "hiszen nincs más"@arcas
Hát barátom nagyon úgy néz ki , hogy a b..i simogató progresszívak nyerik meg a választást. A média mindent megtett érte. Minden oldalról manipulálták az egyszerü embereket.
Hát igen, idióták társasága. se tudás, se tapasztalat se semmi...Annyi agyatlan ember nem lehet, bár már semmin nem lepődök meg. Többektől hallottam ma is, hogy "hiszen nincs más"
No ezeknek ajánlom ezt az alábbi kis videót - sajnos itt most a magyar olvtársaknak érdektelen lesz, pedig megérne egy magyaritott változatot, hogy milyenek is pontosan a progressziv jelöltek felvidéken és milyenek a céljaik:
Emojit elfelejtetted!Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten!
...sokasodó jelekkel!
Zavar!!!
.
Nem értem, hogy ez nekünk magyaroknak miért baj?Annyi agyatlan ember nem lehet, bár már semmin nem lepődök meg. Többektől hallottam ma is, hogy "hiszen nincs más"
No ezeknek ajánlom ezt az alábbi kis videót - sajnos itt most a magyar olvtársaknak érdektelen lesz, pedig megérne egy magyaritott változatot, hogy milyenek is pontosan a progressziv jelöltek felvidéken és milyenek a céljaik:
Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten!
...sokasodó jelekkel!
Zavar!!!
.
Emojit elfelejtetted!
Én a hazai rossz példát vélem látni, a legmagasabb szinten!
...sokasodó jelekkel!
Zavar!!!
.
7:01-kor az első voltam a szavazókörzetembenRemélem bejut a magyar összefogás!
Itt lehet követni:
Hét párt van 5 százalék fölött az első exit poll szerint - ÉLŐ HÍRFOLYAM
Ma, szeptember 30-án előrehozott parlamenti választásokat tartanak Szlovákiában reggel 7 óra és este tíz óra között. 24 politikai párt és mozgalom, valamint egy koalíció indul a választáson. A Ma7 élő hírfolyamában minden fontos információt és hírt megtalál a voksolás 15 órájáról.ma7.skNem került be a parlamentbe a Szövetség - Így telt a választási nap a Körképen - Körkép.sk
Nyitókép: Körkép.sk Szeptember 30. késő este 22:45-kor mindenhol bezártak a szavazóhelyiségek, és folyamatosan érkeznek a részeredmények a Statisztikai hivataltól. Az exit pollok szerint a magyar párt nem jut be a parlamentbe, és progresszív kormány jöhet létre októberben. Kövesse velünk...korkep.skMiért van zárva a Szlovákia és a Közép Európa V4 topik? @Tcat ?Hivatalosan is a Smer nyerte a választást, Čaputová megbízza Ficót a kormányalakítással – VÁLASZTÁSOK PERCRŐL PERCRE
A választáson 24 párt és mozgalom, valamint egy választási koalíció indult. A kilencedik parlamenti választást a Smer nyerte a PS és a Hlas előtt - a kormányalakításról valószínűleg ez utóbbi párt dönthet. Egy Smer-Hlas-SNS koalíciónak a jelenlegi állás szerint 79 képviselője lenne a...parameter.sk
Remélem jók leszünk! Ránk férne a sikerélmény.7:01-kor az első voltam a szavazókörzetemben
Na, az idézett rész már el is tűnt, nyom nélkül.Amúgy ajánlom a wikipédiát
https://en.wikipedia.org/wiki/Yaroslav_Hunka
Azon belül is a szócikk vitaoldalát:
"Stop Feigning Ignorance
First paragraph. It was not later revealed. It was always known. It was also more than just affiliated.
Why give Putin the PR win? We will have to lie through our teeth on this one."
Kiemelés tőlem.
Remélem jók leszünk! Ránk férne a sikerélmény.
Na és remélem, hogy a szlovákoknak meg van annyi eszük, hogy az ottani Soros-boyokat nem juttatják hatalomhoz megint!
Megvan a szlovák választási eredményRemélem bejut a magyar összefogás!
Itt lehet követni:
Hét párt van 5 százalék fölött az első exit poll szerint - ÉLŐ HÍRFOLYAM
Ma, szeptember 30-án előrehozott parlamenti választásokat tartanak Szlovákiában reggel 7 óra és este tíz óra között. 24 politikai párt és mozgalom, valamint egy koalíció indul a választáson. A Ma7 élő hírfolyamában minden fontos információt és hírt megtalál a voksolás 15 órájáról.ma7.skNem került be a parlamentbe a Szövetség - Így telt a választási nap a Körképen - Körkép.sk
Nyitókép: Körkép.sk Szeptember 30. késő este 22:45-kor mindenhol bezártak a szavazóhelyiségek, és folyamatosan érkeznek a részeredmények a Statisztikai hivataltól. Az exit pollok szerint a magyar párt nem jut be a parlamentbe, és progresszív kormány jöhet létre októberben. Kövesse velünk...korkep.skMiért van zárva a Szlovákia és a Közép Európa V4 topik? @Tcat ?Hivatalosan is a Smer nyerte a választást, Čaputová megbízza Ficót a kormányalakítással – VÁLASZTÁSOK PERCRŐL PERCRE
A választáson 24 párt és mozgalom, valamint egy választási koalíció indult. A kilencedik parlamenti választást a Smer nyerte a PS és a Hlas előtt - a kormányalakításról valószínűleg ez utóbbi párt dönthet. Egy Smer-Hlas-SNS koalíciónak a jelenlegi állás szerint 79 képviselője lenne a...parameter.sk
Pártnév nincs hozzá?Megvan a szlovák választási eredmény