Csak nehogy egy durva kényszerleszállás legyen abból a landolásból!Qrva nagy gáz lehet, Putyin is évente jön,most ezek az utóbbi hónapokban nagyon belehúztak,ideje bekötni az öveket,hamarosan landolunk....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak nehogy egy durva kényszerleszállás legyen abból a landolásból!Qrva nagy gáz lehet, Putyin is évente jön,most ezek az utóbbi hónapokban nagyon belehúztak,ideje bekötni az öveket,hamarosan landolunk....
Na ja, előbb azért nézzük meg a tv adsá idevágó felvételét. Mert az oldal, ahol a hír megjelent, orosz propagandaoldal.
Milyen orosz propagandaoldal? Az az oldal az ukrán konfliktussal foglalkozik, tehát minden ami Ukrajna területén történik. Onnan tudhatod meg, hogy mi történik nap mint nap méghozzá magyarul.
Másik dolog, hogy ha nem történt volna meg illetve nem lenne igaz be sem rakom.
Ejnye, ejnye ezzel a megkérdőjelezéssel fekete pontot kaptál tőlem!
videóval
https://karpathir.com/2019/03/20/uk...PdOnaxX42oJ8_9cWcWoKhbW4PsQOezQh7F2pbrxpajWQQ
Szuper, na ezt akartam látni, így már más.
Ebből a honvédelmi államtitkár lehet nekünk érdekes...
Ukri topik zárva, ide teszem. Állítólag ezeket Husztra viszik.
Csúnya pofon lenne nekik.Csak nem tényleg készülnek valamire ezek a gyökerek.
Csúnya pofon lenne nekik.
Ehhez a felvázolt balhéhoz nem önjáró tüzérség kell. Én bizakodó vagyok, hogy csak f@szméregetés.Sajnos én nem a Magyarország elleni inváziós halandzsára gondoltam, hanem hogy teletömik Kárpátalját katonával, és a magyar kisebbséget fogják folyamatosan vegzálni még jobban. Netán fegyveres erődemonstrációkkal megfűszerezve. Na meg ha országos lázadás lesz a választás után Kárpátalján fognak példát statuálni.
Ukrajnának mostanábban milyen hitel visszafizetéseket kell majd teljesítennie? Gondolok itt az elkövetkező pár hónapra.Sajnos én nem a Magyarország elleni inváziós halandzsára gondoltam, hanem hogy teletömik Kárpátalját katonával, és a magyar kisebbséget fogják folyamatosan vegzálni még jobban. Netán fegyveres erődemonstrációkkal megfűszerezve. Na meg ha országos lázadás lesz a választás után Kárpátalján fognak példát statuálni.
Ehhez a felvázolt balhéhoz nem önjáró tüzérség kell. Én bizakodó vagyok, hogy csak f@szméregetés.
Ukrajnának mostanábban milyen hitel visszafizetéseket kell majd teljesítennie? Gondolok itt az elkövetkező pár hónapra.
Itt az elnőkválasztás. Gondolom valami "műbalhét" megint be kell vetni.
Ukrajnának mostanábban milyen hitel visszafizetéseket kell majd teljesítennie? Gondolok itt az elkövetkező pár hónapra.
Itt az elnőkválasztás. Gondolom valami "műbalhét" megint be kell vetni.
2019-ben a költségvetésük 1/3-ának megfelelőt.
https://karpathir.com/2019/03/20/negymilliardot-kell-kolcson-kerni-a-korabbi-hitelek-torlesztesere/
Szerintettek ez az összeg megérne e egy balhét? Visszafizetésre gondolok. (Elhalasztás, későbbi hitel leírása) Vajon meddig tudnának elmenni? A háttérbol meddig engednék a balhet?418 milliárd hrivnyát ~ 4180 milliárd forintnyit
Szerintettek ez az összeg megérne e egy balhét? Visszafizetésre gondolok. (Elhalasztás, későbbi hitel leírása) Vajon meddig tudnának elmenni? A háttérbol meddig engednék a balhet?
Milyen orosz propagandaoldal? Az az oldal az ukrán konfliktussal foglalkozik, tehát minden ami Ukrajna területén történik. Onnan tudhatod meg, hogy mi történik nap mint nap méghozzá magyarul.
Másik dolog, hogy ha nem történt volna meg illetve nem lenne igaz be sem rakom.
Ejnye, ejnye ezzel a megkérdőjelezéssel fekete pontot kaptál tőlem!
videóval
https://karpathir.com/2019/03/20/uk...PdOnaxX42oJ8_9cWcWoKhbW4PsQOezQh7F2pbrxpajWQQ
Ukri topik zárva, ide teszem. Állítólag ezeket Husztra viszik.
Jah, de az ukrán haditerv közismerten végtelenül egyszerű,...minden szarral lőni kell a civil lakosságot. Ennek fényében pedig kicsit más lesz a kép...Ehhez a felvázolt balhéhoz nem önjáró tüzérség kell. Én bizakodó vagyok, hogy csak f@szméregetés.