Bocsi.. én nem azt kérdőjeleztem meg, hogy a nőt begyűjtötték, hanem azt, hogy amit állít, azt valóban elkövették volna rajta...
Az, hogy börtönbe volt azt bizonyítja, hogy engedetlen volt a hatósági felszólításokkal szemben... semmi többet.
Ha a hatóság azt mondja, hogy erről a területről oszoljon mindenki, akkor jobban teszed ha megteszed, ellenkező esetben jönnek a "kényszerítő eszközök" , de akkor viszont nem kell sírni, ríni, mintegy fürdős kurva.
Megnyugtatlak: ez nem csak fehéroroszba van így, hanem a világ minden civilizált országában ahol rendőrség működik.
Én is tudnék nem egy videót linkelni Németo-ból, francia.-ból hogy verik az engedetlen tüntetőket... olyat is tudnék, ahol ököllel ütik a tüntetőt... igen, és mindezt az Eu-ban. Nyugaton.
Tessék...
És ezt így kell csinálni... nagyon ügyesek, példamutató módon járnak el a német rendőrök.
Persze, ha ezt nálunk mernék megtenni a rendőrök, olyan hörgés, tajtékzás, ájvékolás lenne a baloldalról, hogy azonnal a legvéresebb diktatúra lenne lefestve az országról.
Ez az undorító kettős mérce a nyugat részéről.
Meg amit a fehéroroszok irányába mutat... ott sem lehet most ezt, mert leakarják váltani Lukát és egy nyugathoz hű bábkormányt szeretnének.
Ennyi.