<blockquote rel="omae">Nagy jós lehetett az ürge ha a 16. században már Romániának jósolt.
Na látjátok, ettől volt az ürge akkora jós, már akkor látta, hogy lesz egy Románia nevű rémálom, ami azután idén szét is hullik
Egyébként megvan nekem a Nostredamus teljes jóslatait tartalmazó könyv még a '90-es évekből, abban utalás sincs ilyesmire.
De attól még a románok még rettegnek :
http://nemzeti.net/roman-lap-erdely-el-fog-szakadni-romaniatol-2-3674676.html</blockquote>
A románok, mint ahogy már régebben részletesen kifejtettem, maguk akarják Erdély elszakadását, és ennek érdekében minden eszközt felhasználnak a tömeg manipulálásához a médiában.
Így most Nostradamust is felhasználják erre. Teljesen nyilvánvaló, hogy Nostradamus nem írt ilyeneket, de a tömeg 90% ettől függetlenül beveszi, mert jaj Nostradamus írta!
Emlékeztetőképpen, régebben azt írtam, hogy Románia azért akarja Erdély elszakadását, mert Oroszo. oldalára akar átállni, és elsőként ezt a lépést a független Erdéllyel lépné meg.
És nicsak mint állít az általad mellékelt cikk szerzője:
<i>"A szerző ugyanis nem kevesebbet állít, mint, hogy <b>“már javában zajlanak a tárgyalások” a nagyhatalmak között Erdély leválásáról</b>, amelyeknek Románia “csak egyszerű nézője”."</i>
És nyilván ott hazudik, hogy ennek Románia "csak egyszerű nézője".
Nem, nem nézője, hanem alakítója, melynek célja Románia átállása Oroszországhoz, mégpedig 2 részletben: 1. Erdély 2. Maradék-Románia.
Persze Oroszo. oldalán ismét egyesülne a két rész, tehát Erdély függetlensége csak taktikai lépés, és nem végleges.