Ez nem kínos számunkra..
Ha kínosságról van szó.. inkább hallgatnék a helyedben, az elmúlt 1-2 hét eseményei után.
Én egyértelműen az összefogásban vagyok érdekelt a környező népekkel, de éppen most bizonyítottátok be, hogy a kissé csipkelődő, gúnyolódó magyar hangoknak igaza van. "Szlovákia történelme ráfér egy darab cetlire"meg hasonlók.. stb..
Bebizonyítottátok, hogy miért titulálnak titeket egyes magyarok és lengyelek max "segéd", "kiszolgáló"népeknek.. mert ha színt kell vallani, belekell állni a harcba, akkor kussoltok, csendben összekuporodtok a sarokban. Mert kicsik vagytok és gyöngék... nem materiálisan, gazdasági erő, ország terület, hadsereg fejlettség szintjén.. hanem belül, lélekben. Mennyivel erősebb lett volna a pozíciónk, ha nem a magyar és lengyel, hanem a magyar, lengyel, cseh, szlovák vétóval néz szembe Brüsszel libernyák vezetése ? Szerintem jelentősen... persze így is nyertünk... nélkületek is...a magyarokban és lengyelekben van kraft, kurázsi.. most bizonyították be... Ti is bizonyítottatok valamit... hogy gyengék vagytok és hitetlenek. Sehol nem vagytok a magyarokhoz és lengyelekhez képest. Nektek szükségetek van egy uralkodó népre, akinek farvizén elevickélhettek... ez lehet a Magyar Királyság, a Német vagy Habsburg birodalom, esetleg Lengyel Királyság. Önállóan nem igazán megy, valakihez dörgölőznötök kell mindig..