Bidé bácsi nem biztos, hogy haragszik ránk, ha miattunk nem tud uki ország belépni az Euba.
Addig se kell a családjának hülye EU előírásokkal bíbelődnie.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bidé bácsi nem biztos, hogy haragszik ránk, ha miattunk nem tud uki ország belépni az Euba.
Habsburg György lesz a párizsi nagykövetMár a Habsburgok is besoroltak mögénk.
Igen, jól játszott Viktor! Annak ellenére, hogy én nem vagyok oda a Muttiért, belátom, hogy nem lett volna szabad szarban hagyni őket (németeket) egy el nem fogadott költségvetés okán. Ez nagyon gyengítette volna Németország pozicióit az EU-n belül (ami az ellenségeinek jól jött volna, pl. a "baráti" Farnciaországnak).
A németek számolnak a V4-el, azon belül leginkább velünk és a csehekkel (a lengyelek vonakodnak, usa érdeket tolnak, szlovákok kétkulacsosak, megalkuvók és csak területiségük okán vannak benne, így egyikre sem helyeznek nagy hangsúlyt). Mint írtam volt, a németek nem véletlenül teszik át az ipari bázisuk egy részét hozzánk (is). Nem csak gyarmatosítás folyik, mint sokan mondják, hanem jelentős technológiai transzfer is folyamatban van.
És az mese a hülyéknek, hogy a nagyokkal csak egy egységes EU tudja felvenni a versenyt. Lofaszt gyerekek. Először is azért mese, mert nincs egységes EU. Ahány ország annyi felé húz.
Ezt felismerték a német elitek (akik nem mellékesen nagyrészt kékvérű leszármazottak, komoly vezetői tapasztalatokkal - csak nézzétek meg Ursula Von Den Leyen felmenőit) és szép lassan kezdik újjáépíteni befolyási övezetüket, amiből később lehet egy kváz-ibirodalom is (Németország-Ausztria-Északolaszország-Szlovénia-Erdély-Csehország-Szlovákia-Magyarország és talán Horváth-Lengyel együttműködéssel /attól tartok, hogy az utóbbi kettő inkább az usa trójai falova lenne/).
Na ez a kvázi-birodalom már megállná a helyét a globális versenyben, főleg ha csúcstechnológiát gyártana. A nagy kérdés, hogy ezt az USA megengedi-e (lásd az északi áramlat körüli ba@kodást, amivel No energiafüggetlenségét akarja megakadályozni), illetve lesz-e ereje ezt megakadályozni.
A déli államok sajnos ezzel a COV mizériával megroppantak. Turizmusuknak annyi, a maradék olasz ipart a németek benyelik, amikor csődmentés okán közbelépnek.
Antony Cyril Sutton
Nem véletlenül!
Ezek az évek, évtizedek a királyságra való "felkészülésről" szólnak!
Karmelita kolostor sem véletlen...
És a Vatikánban is van egy Habsburgunk.Örökre az összes generációjukat kitiltanám az országból, soha nem élvezhetnének diplomáciai védelmet sem. Nemhogy posztot adni nekik.
És a Vatikánban is van egy Habsburgunk.
A fiúk nem felelnek az apák bűneiért!
Magyarország királyainak a leszármazottai.Ó, hát ez szuper. Szerintem azért ebben az elvben van egy határ. Csak hát nálunk nyomva van ez a baromság, ezért aztán mi még Haynau meg Rákosi utódait is kárpótoltuk. Elképesztő, hogy az elit részei itt nálunk. Kit érdekel, hogy mennyi magyar vér tapad a család tetteihez, most már a mi diplomatáink mi? Semmi lealázó helyzet, minden rendben, megérdemlik. Kis kárpótlást még a trónfosztásért nem adnál nekik is?
Mármint felteszem az igazi hatalmon maradást a török Budáról kiverését követően számolod, de még inkább a kurucok leverését követően. Tehát 1712 és 1918 között volt az igaz Habsburg éra 200 éven át. Ebből 1848-1867 között megint nem voltunk haverok. Én is szégyennek tartom hogy Habsburg emberek képviselnek minket. Meg ez a Habsburg már egyszer az MDF szineiben bepróbálkozott. Hogy is volt a plakáton? Habsburg-Boros-....és....nem jut eszembe a harmadik név, de már akkor is röhögtem rajta 20 éve.Magyarország királyainak a leszármazottai.
Egyébként pedig azért tudott a Habsburg ház közel 400 évig hatalmon maradni magyarországon, mert ennek az időszaknak a legnagyobb részében a lakosság elfogadta őket.
Magyarország királyainak a leszármazottai.
Egyébként pedig azért tudott a Habsburg ház közel 400 évig hatalmon maradni magyarországon, mert ennek az időszaknak a legnagyobb részében a lakosság elfogadta őket.
Jó nyugati kapcsolatok kékvérű vonalon. Sztem nem kell semmilyen szálat elvágni, érdemes kiterjedt kapcsolati hálót fentartani. Persze monarchia, stb. többet belelátni, nem kell.Csodálatos. Vajon mi az Isten az, ami miatt ezek kellenek ide? Mi ilyen rohadt megbocsátóak vagyunk? Vagy csak ennyire lealázottak? Korbáccsal kellene kikergetni őket, nem hagyni, hogy beleegyék magukat a vezetésba megint.
Róluk tudsz, mert ők voltak a királyi család. Egyébként meg lehet hogy a 5-6 generációval ezelőtt a legjobb barátod őse ölte meg a Te ősödet. Csak erre már senki nem emlékszik.Hol vannak azoknak a leszármazottai, akiket leöltek a felmenőik?
Már 1526 -tól volt Habsburg királyunk. A mohácsi csatavesztésből pont azért lett tragédia, mert utána két királyt választottak, és polgárháború kezdődött.Ezért szakadt 3 részre az ország.Mármint felteszem az igazi hatalmon maradást a török Budáról kiverését követően számolod, de még inkább a kurucok leverését követően. Tehát 1712 és 1918 között volt az igaz Habsburg éra 200 éven át. Ebből 1848-1867 között megint nem voltunk haverok. Én is szégyennek tartom hogy Habsburg emberek képviselnek minket. Meg ez a Habsburg már egyszer az MDF szineiben bepróbálkozott. Hogy is volt a plakáton? Habsburg-Boros-....és....nem jut eszembe a harmadik név, de már akkor is röhögtem rajta 20 éve.