[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 830
48 502
113
Ezzel pont most nincsenek még elkésve. Mo-n az első sokk közben már megkezdődne a belharc a Fideszben, az újonnan alakuló brüsszeli játéknak is OV a motorja. Az orosz-ukrán előadáson pedig az utolsó, a békéért kampányoló hang szűnne meg. Fico nem játékos ebben, csak utánfutó. Szerintem.
Túlságosan szem előtt van már.
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 229
37 035
113

Feltehetően úton van a magyar miniszterelnök Kínába — hírportál​

A hírportál szerint a magyar miniszterelnök most Pekingbe tart, ahová várhatóan "hétfő hajnalban" érkezik meg.
 

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
1 645
7 139
113
Valószínűleg nincs igazam, de nekem van egy olyan hátsó megérzésem, hogy a holnapi vaskos bejelentés, amibe beleremeg az EU... az azt jelenti, hogy Zele és Putyin bejelentik a(z) akárhány napos tűzszünetet...... Lehet ezért landolt Moszkvában a Falcon....
Jó, de a tűzszünethez miért kell Kína?
Nem lehet, hogy az új európai biztonsági tervet jelentik be?
Ehhez már kellhet Kína is. Gondolom Trump fia is ezért volt itt.
Természetesen csak spekulálok.
 

Öregtankos

Well-Known Member
2022. február 26.
6 584
44 804
113
Van egy érzésem, hogy két géppel mennek, a Falcon Beloruszián keresztül és egy Gulfstream ami viszont Lettországon keresztül megy.
A Flightradaron csak a gulf látszik a falcon nem.
Itt viszont néha látszik:
 
  • Hűha
Reactions: antigonosz

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 696
13 847
113
Biztos örülnek majd neki pont most egy gát szakadás közepén.

Próbálták megállítani.


Ez szörnyű, biztos leköti a kínai kormányzatot.

Szeretném majd, ha pressmanéknak kommunikálnád, hogy ha otthon tornado tombol, áradás van, akkor ne a magyar politikával, hanem a saját gondjaikkal foglalkozzanak, mert nem érnek rá.
Az usa elég nagy ahhoz, hogy valami természeti csapás mindig legyen.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 135
23 174
113
Van egy érzésem, hogy két géppel mennek, a Falcon Beloruszián keresztül és egy Gulfstream ami viszont Lettországon keresztül megy.
A Flightradaron csak a gulf látszik a falcon nem.
Itt viszont néha látszik:
Nagyobbat dobott a köpcös, mint bárki várta volna, Nyilván előre lesakkozták, hogy tudja ezt egyáltalán megtenni úgy, hogy ne szarjanak a játékában vagy a játék közben nehogy valaki lekapja az égről nagy idegességében.
 
  • Tetszik
Reactions: arcas and aquarell

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 401
63 386
113
Arról sehol nem talalok hírt, putyin pozitívan fogadta a magyar tüzszüneti javaslatot ?
Szerintem Putyin pontosan úgy fogadta a magyar tűzszüneti javaslatot, mint Zelenszkij, vagy mintha nem Orbántól, hanem mondjuk a pápától jött volna.
Magának a javaslatnak egy politikai gesztus értéke van, ahogy a magyar miniszterelnök fogadásának is. Ahogy a német külügyminiszter asszony elutasításának is magyar részről.
Ami amúgy korábban nem történhetett volna meg.

A magyar kormány most be akarja biztosítani a saját mozgásterét és szabadságfokait ezen a nemzetközi kényszerpályán és validáltatni akarja a saját kapcsolati hálóját és kivételezetti helyzetét.
Próbálja azt elérni, ami Horthynak nem ment 41-ben, mikor is Budapestnek Berlin mondta meg, hogy merre legyen arccal.
Az időzítés pedig a soros elnökségre esik, mert ilyenkor lehet hápogni az ellenkező oldalnak, csak felesleges és nagyon rossz az optikája is.
Mert aki most a magyar "békemissziót" ekézi, az önnön impotenciájáról állít ki látleletet, hiszen felmerül a kérdés, hogy ezt miért a kis magyar kormány feje és miért nem a francia elnök, vagy a német kancellár és külügyminiszter teszi meg Európa érdekében?
Továbbá, ha beüt a krach, mi fel tudjuk mutatni, hogy nekünk felmentésünk van tesióra alól, hiszen mi mindenkivel jóba vagyunk.