Ez van, ha szembemegyünk a mainstreammel és beleköpünk a levesükbe. Az hogy igazunk van tökmind1.
Viszont első a hazai gazdasági érdek.
Milyen levesükbe(német) köpünk bele ??? Ezerrel toljuk őket!!! Közben azt látom, hogy a háttérben vadul ekéznek bennünket a lelkes irigyeinket támogatva, alig burkoltan !
Ha a Viktor nem talál rajtuk fogást a VÉTÓ-val, durva szívás lett volna megint és előadták volna a megmentőt!
(Így is, csak szelídebben!)
Egyébként pedig:
"Csak" rávillantottam arra, hogy hogyan csapolják meg a nekünk fizetett harmad-német-fizetést, mert "meglepte őket" hogy mostanában jól gazdálkodunk vele, ellentétben a korábbi, rendszerváltás utáni időkkel!
"Viszont első a hazai gazdasági érdek." írta valaki
Meg a "tápos" hazai nagyvállalkozói réteg is villanthatna már valamit ! ! !
Ahhoz képest, hogy hazai hadi-ipart fejlesztünk (papíron ), nem nagyon látok tőlük semmit !
Azt hittem, hogy a Pro Patria végre valami ilyen, erre kiderült, hogy a 3x8 órában forrasztó dolgozón, +takarítónőn kívül semmi!!!
Izraeli tulaj/technológia/kulcspozíciók/nyereség.
Ebben a vonatkozásban a "vesztes" háború utáni Szerbia sokkal jobban áll nálunk!
Kicsit kezd már szégyen kategória lenni ez a dolog.
Ez a politikusi gyors eredmény-hajszolás, amit látok, az egy "választási baleset" alatt lerombolható!
Az a kinai "hosszútávra-tervezés" annyira el van titkolva, hogy nem is látszik. 10 év nem hosszútáv!
Hol van az emberi háttér megteremtése???
Megnéztem pár képet a tartalékos állományról fórumokban ( + ) : nem akarok ünneprontó, lenni ezért szerényen a "kétségbe ejtő" szóval jellemzem a felhozatalt.
A sokat szidott Munkásőrség jobb volt ebből a szempontból!
Az "illetékesek" meg ne megsértődjenek az alkotó kritikámon(ahogy szoktak, ha esetleg olvassák), hanem jó irányba változtassanak, mert qrvára ki lesznek rugdosva, mikor ez kezd nyilvánvalóvá válni !!!