De még az is lehet, hogy az ellenzéken belüli törésvonalak növekedéséhez is vezethet a dolog. Nem biztos, hogy mindenki olyan őszintén támogatja ezt a tüntetősdit és szervezőit.Az ilyenek miatt bukja a NER 2022-t.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De még az is lehet, hogy az ellenzéken belüli törésvonalak növekedéséhez is vezethet a dolog. Nem biztos, hogy mindenki olyan őszintén támogatja ezt a tüntetősdit és szervezőit.Az ilyenek miatt bukja a NER 2022-t.
Hát ezt én nagyon nem igy látom.És én akkor is,most is láttam,tapasztaltam a viszonyokat,nem csak olvastam róla.Persze a régió nagyjából együtt mozog. Bár 2015 óta annak az élen vagyunk. Egyértelműen bejött a gazd. politika. Ez főleg annak tükrében siker, hogy 2008-14 közt valós alternatíva volt a görög út. Ezt Matolcsynak hála elkerültük.
A legnagyobb leszakadás 2004 és 2010 közt volt a régióhoz képest.
Na ez a tévedés. A lengyelek számára mi a jó balek vagyunk, akik mert azt gondolják hogy dwa bratanki az összes hülyeségükben melléjük állnak. És sajnos igazuk van. De cserébe semmit sem kapunk. Lelkesen bevétózták a szputnyikot is. Mert ennyire számítunk nekik. Pont.EUn belüli érdekérvényesítés terén a lengyelek számára a V4, főleg jelenleg mi,
Miután 10 magyar vállalkozóból 12 adótcsal, és 10 magyar munkavállalóból 6 lelkesen ugrik a megoldjuk okosba fekete munkára, így igen helyesen a fogyasztást adóztatják, és kivételesen nem rajtam meg a többi adófizetőn vasalják be a pénzt.világbajnok ÁFA formályában.
1xű ez: van a CEU, ami nincs. Ha elfogadja az ország tveit, ad külföldi diplomát is, ha nem, nem. Erre jönne rá a Fudan. Namármost, ha van két egyetem, ami külföldi diplomát ad, fullban, melyek közül az egyik muciológia a másik pedig mucilógia-űrhajózás, akkor melyikre mennél? A Soroséra ami max. a Soros vonalak között ér valamit is, vagy a kínaira, ami olyan diplomát ad, amivel akár szaktól függően a kínai Holdprogramban is dolgozhatsz?De még az is lehet, hogy az ellenzéken belüli törésvonalak növekedéséhez is vezethet a dolog. Nem biztos, hogy mindenki olyan őszintén támogatja ezt a tüntetősdit és szervezőit.Felmérték ezt rendesen, hogy mennyit hoz vagy visz a dolog? Eléggé kétlem.
Ha nem tudsz ÁFA-t visszaigényelni,akkor bizony Te s azok közé tartozol,kiken keményen bevasalják a pénzt.Ez az adórendszer pont,hogy a kisembert nyúzzaMiután 10 magyar vállalkozóból 12 adótcsal, és 10 magyar munkavállalóból 6 lelkesen ugrik a megoldjuk okosba fekete munkára, így igen helyesen a fogyasztást adóztatják, és kivételesen nem rajtam meg a többi adófizetőn vasalják be a pénzt.
Vaaaaaaaagy azt az 500 mrdot fogod és a magyar egyetemekbe fekteted? Tudom, ez nehéz, meg olyan furcsa is, mert azt csak leköpni való kommunisták, meg a borzalmas Horthysta habsburgista fasiszták csinálták, a népnemzeti szittyák és a liberálisok számára ez elképzelhetetlen.kínaira, ami olyan diplomát ad, amivel akár szaktól függően a kínai Holdprogramban is dolgozhatsz?
Őőő nem tudom, 40% szja vs 15%. Szerintem én pont hogy rohadt sokat nyerek rajta.Ha nem tudsz ÁFA-t visszaigényelni,akkor bizony Te s azok közé tartozol,kiken keményen bevasalják a pénzt.Ez az adórendszer pont,hogy a kisembert nyúzza
Egy konzervativ nemzeti liberálisnak nagyon is elképzelhetőVaaaaaaaagy azt az 500 mrdot fogod és a magyar egyetemekbe fekteted? Tudom, ez nehéz, meg olyan furcsa is, mert azt csak leköpni való kommunisták, meg a borzalmas Horthysta habsburgista fasiszták csinálták, a népnemzeti szittyák és a liberálisok számára ez elképzelhetetlen.
Nyilvánvalóan az. De arra már rájöttem, hogy a nemzetet két csoport nézi le véglegesen. A balliberálisok és a népnemzeti szittyák. Csak az utóbbiak még döngetik is a mellük, hogy ők mekkora magyarok.Egy konzervativ nemzeti liberálisnak nagyon is elképzelhető
Valójában nem.Hisz akkor a legfelső SzJA adósáv volt 40%,és csak a sávváltó határ feletti részre fizetted-ha volt annyi jövedelmed.Minimálbér meg adómentes volt,és volt még közte adősáv (fejböl már fene tudja hány százalék).Vagyis a mai rendszerben az átlagember több adót fizet,a magas jövedelmüek viszont kevesebbet.Itt is látszik,hogy néhány lózung ismételgetésével megtévesztik a népet,miközben jol kibasznak vele.És az is meglátszik,hogy számukra a nép,a nemzet csak egy megkopasztani való erőforrás.Nincs is munkaügyi vagy népjoléti miniszter,csak-humánerőforrás gazdálkodó.Jóhogy nem jobbágyügyi miniszernek hivják.Őőő nem tudom, 40% szja vs 15%. Szerintem én pont hogy rohadt sokat nyerek rajta.
Meg a fidesz,ami kirablandó fejéstehén zsákmánynak tekinti.Nyilvánvalóan az. De arra már rájöttem, hogy a nemzetet két csoport nézi le véglegesen. A balliberálisok és a népnemzeti szittyák. Csak az utóbbiak még döngetik is a mellük, hogy ők mekkora magyarok.
Magyarul mindenki aki nem feketén dolgozott így adózott.Hisz akkor a legfelső SzJA adósáv volt 40%,és csak a sávváltó határ feletti részre fizetted-ha volt annyi jövedelmed.
A minimálbérre bejelentett feketézők nagy örömére.Minimálbér meg adómentes volt,és volt még közte adősáv (fejböl már fene tudja hány százalék).
Fel nem fogom, hogy miért számított magas jövedelemnek a 150 k HUF bruttó, de egészségedre.Vagyis a mai rendszerben az átlagember több adót fizet,a magas jövedelmüek viszont kevesebbet.I
Általaban az adótvny változásán két kör sír, a magyarvállalkozók és feketézők és a segíjesek és ingyenélők. akiknek bezárták a kiskapuját. És általában mindenki más, aki a zsebén érzi, hogy tévedtsz, az pont ezért szavaz a fideszre. Mert végre úgy 2010 óta nem rajta akarják bevasalni, az adócsalók álltal ütött lukat.Itt is látszik,hogy néhány lózung ismételgetésével megtévesztik a népet,miközben jol kibasznak vele
Lukasenkot bevédeni lenne ökörség.
...
Izrael szövetsége a legértékesebb.
Alacsonyan voltak meghúzva a sávhatárok,az biztos.Magyarul mindenki aki nem feketén dolgozott így adózott.
A minimálbérre bejelentett feketézők nagy örömére.
Fel nem fogom, hogy miért számított magas jövedelemnek a 150 k HUF bruttó, de egészségedre.
Általaban az adótvny változásán két kör sír, a magyarvállalkozók és feketézők és a segíjesek és ingyenélők. akiknek bezárták a kiskapuját. És általában mindenki más, aki a zsebén érzi, hogy tévedtsz, az pont ezért szavaz a fideszre. Mert végre úgy 2010 óta nem rajta akarják bevasalni, az adócsalók álltal ütött lukat.
Miután 10 magyar vállalkozóból 12 adótcsal, és 10 magyar munkavállalóból 6 lelkesen ugrik a megoldjuk okosba fekete munkára, így igen helyesen a fogyasztást adóztatják, és kivételesen nem rajtam meg a többi adófizetőn vasalják be a pénzt.
Nem, nincs így. És ezért nyer a fidesz. Nem azért mert a többség szeretné őket. Hanem, mert a dolgozó átlagember él sokkal jobban mint 2010 előtt.Az átlagember most közvetett adórendszerünkben több adót fizet,mint fizetett akkor-mig a gazdagok meg kevesebbet,kevesebbet mint az átlagember
Az áfa 2 %al emelkedett, az szjam 30%al csökkent. És még ez se teljesen igaz, mert az alapvető cikkek nagy része 5%on áfázik, szóval igazából valóban, ha azt vesszük valamivel több áfát fizetek.De ezt az ÁFÁ-t te is kénytelen vagy kifizetni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..