Felháborodva nézek időnként a kommentfalakra. Sehol sem látni ennyi megkeseredett, sikertelen, irigy, másokra fröcsögő szerencsétlent. Egészen elképesztő, meddig képesek süllyedni egyesek a mások fikázásban. És ezek az egyesek természetesen mindig olyanok, akik messze nem tettek le annyit arra a...
kontra.hu
A cikk elején feltett egy kérdést, amivel kapcsolatban az merült fel bennem, hogy talán pont azért jött ki belőle egy a foshalmaz, mert nem csak a kvízmester és a divattervező jobb a cikkírónál, de a szipppantós és a bolti eladó is.
Aztán pánikba esett és írni akart valamit, amivel a kettő közé helyezheti magát, csak én érzek ebben valami kétségbeesést a cikkíró részéről.
-Egyébként az a film, ahol 84 perc jó és az utolsó 10 perc szar, az egy szar film.
-Dániel Péter egy közönséges idióta, aki zsidó, amikor az érdeke úgy kívánja, egyébként csak egy egyszerű lúzer akinek feltűnési viszketegsége van.
-Vágó István nem tudom mitől lenne kvízmester. Ki az, a vakokon és gyengénlátókon kívül, aki nem tud felolvasni az előtte lévő kijelzőről egy kérdést és négy lehetséges választ?
-A macskás fiú nyilvánvalóan debil, ha visszafelé simogatja a macskát. Próbálja meg a másik irányba húzni a farkát ( nem a cicáét, a sajátját) és lehet rájön a problémára.
-Gyurcsány egy politikusbűnöző, akivel a legnagyobb gond nem az, hogy korrupt (mint általában a politikusok), hanem az, hogy olyan vezetőinkkel említhető egy lapon a tetteivel, mint Rákosi, Kádár vagy éppen Kun Béla. Mert azért a tömegbe lövetés, megnyomorítás mégis csak kirívó a szokásos politikusbűnök közül.A második legnagyobb bűne, hogy még mindig a közélet szerves része és pocsékolja az oxigént.
-A hősies pártot nevezzük kamupártnak, ami amúgy pont annak az Orbánnak köszönhetően szaporodott el, akibe épp belerúgni készült. Ez öngól a cikkíró részéről, ugye?
-A két divattervező meg a pocsékolás művészei, hiszen 84 m és 10 m anyagból "művészkedni" nem éppen hatékony.
-A külföldi nagykövetségen meg nem értem mire gondolt. Meglepődnék rajta, ha mondjuk Budapesten lenne magyar nagykövetség. Csak külföldi létezik, így a "külföldi" feleslegesen került oda. Értelmiségi a lelkem, de fogalmazni azt nem tud. Ezért felesleges volt felkelnie
Nem lehet-e, hogy azért ment külföldre színésznek, mert itthon nem lógott ki a sorból a többi tehetségtelen suttyó közül és külföldön mégis csak kilóg, de egyedül azzal, hogy nem odavalósi?
Olyat még életemben nem láttam, hogy valaki inkább románnak vallja magát (ő se), fordítva tucatjával láttam "külföldi száműzetésem" során, volt akit én vittem a londoni magyar (külföldi) nagykövetségre, hogy átvehesse az állampolgárságát, mert ciki volt már a román cigányokkal azonos útlevéllel utazni.