Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Röhögünk, röhögünk, de jön a mesterséges méh és milyen vicces lesz amikor majd engedély kell a gyerekhez és két pasi megkapja te meg a csajoddal nem.Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek
Nah, hálisten!
Akit érdekel megnézheti, mi a lehetőségek.
MZP mind8g nagyon vicces, hogy konolyan veszi magát.
A terv az, hogy lent délen is legyen egy több mit fél gyűrű.Nem is értem mire akarnak hitelt felvenni, hiszen már alig kell új pályát építeni.
Orbán ennek a 90 óta létező rendszernek a terméke.Magát a rendszert kell leváltani-mielőtt teljesen megöli a Hazát és a Nemzetet.MZP mind8g nagyon vicces, hogy konolyan veszi magát.
Már épp ideje volt!Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek
Nah, hálisten!
MZP semmi olyat nem képvisel még nyomokban sem, ami nekem tetszene. Nem OV miatt gondolom azt, amit. Nekem nem szükséges hogy maradjon, sztem más jobban csinálná. Pl. Lázár akár, de Varga Juditot is el tudnám képzelni. MZP a mai Dávid Ibolya, csak gyengébb kiadásban.Orbán ennek a 90 óta létező rendszernek a terméke.Magát a rendszert kell leváltani-mielőtt teljesen megöli a Hazát és a Nemzetet.
A rendszert nem OV találta ki,csak felkeményitette és csúcsrajáratta.Mert egy gátlástalan gazember,még annyi gátlás sincs benne,mint a komcsikba volt-egy bitang hazaáruló,nemzetgyilkos országkirabló akasztófavirág.
MZP az képviseli,amit Orbán hazudik nektek-és ti meg vagytok olyan hülék,hogy folyamatosan bekajáljátok neki.
Hé bro!Orbán ennek a 90 óta létező rendszernek a terméke.Magát a rendszert kell leváltani-mielőtt teljesen megöli a Hazát és a Nemzetet.
A rendszert nem OV találta ki,csak felkeményitette és csúcsrajáratta.Mert egy gátlástalan gazember,még annyi gátlás sincs benne,mint a komcsikba volt-egy bitang hazaáruló,nemzetgyilkos országkirabló akasztófavirág.
MZP az képviseli,amit Orbán hazudik nektek-és ti meg vagytok olyan hülék,hogy folyamatosan bekajáljátok neki.
Bocs,de Lázár egy ugyanolyan pofátlan,sőt,pofátlanabb,bunkóbb akasztófavirág.M
MZP semmi olyat nem képvisel még nyomokban sem, ami nekem tetszene. Nem OV miatt gondolom azt, amit. Nekem nem szükséges hogy maradjon, sztem más jobban csinálná. Pl. Lázár akár, de Varga Juditot is el tudnám képzelni. MZP a mai Dávid Ibolya, csak gyengébb kiadásban.
Tudod hány rágalmazási pert veszített el eddig ez a "csodálatos" ember?
Szerinted Te hogy nézel ki?Ebben a rovatban meg sokan egészen úgy néznek ki,mint a fikusz agitprop hányadék trollok.....
Tudod hány rágalmazási pert veszített el eddig ez a "csodálatos" ember?
Bőr persze van a képén, mondja is:
Márki-Zay Péter: Gyűlöletkampány, félelemkeltés, korrupció vs. keresztény értékek
Minek felforgatni a magyar rendszert, amikor épp emelkedő pályán vagyunk?? Erre adj nagyarázatot. Sztem racionális nincs, csak érzelmi okokból gondolod. Egyszerűen ha távolabbról semlegesen nézed, nincs okunk irányt váltani.Bocs,de Lázár egy ugyanolyan pofátlan,sőt,pofátlanabb,bunkóbb akasztófavirág.
Nem véletlenül nem akarja a parlamenti "ellenzék" sem MZP-t.Pont mert nem olyan,mint Dávid Ibolya.A rendszert kivánná leváltani,nem csak a kormányt.
Rendszerváltás kell már végre,nem csak egy újabb gengszterváltás
Ezen lépjél már túl és fogadd el, ez a mi véleményünk, nem fidesz agitprop. Nem minősítgesd céltalanul más gondolatait, vitatkozz, ha tudsz!Ebben a rovatban meg sokan egészen úgy néznek ki,mint a fikusz agitprop hányadék trollok.....
Ezzel nem lehet vitatkozni,ez sima sértegetés,sárdobálás,agitprophányadék.Ezen lépjél már túl és fogadd el, ez a mi véleményünk, nem fidesz agitprop. Nem minősítgesd céltalanul más gondolatait, vitatkozz, ha tudsz!
Emelkedő pályán vagyunk,de ez nem a magyar rendszer,hanem az EU konjunktúra hatása.A magyar rendszer hatása az,hogy mi húztuk a legkevesebb hasznot egy majd évtizedes konjunktúrábol,itt a keleti részen.Ráadásul a mi gazdasági mutatóink egy része igencsak visszás,inproduktiv "befektetés" (ez az,amit stadionépitéssel szokás jellemezni,de az csak egy része-csak szemléletes.)Minek felforgatni a magyar rendszert, amikor épp emelkedő pályán vagyunk?? Erre adj nagyarázatot. Sztem racionális nincs, csak érzelmi okokból gondolod. Egyszerűen ha távolabbról semlegesen nézed, nincs okunk irányt váltani.
Lehet erre racionális magyarázatokat adni :Miért érné meg másnak, ha nem éri meg az államnak? Az meg hogy mit találtak ki a tulajdonjoggal kapcsolatban, az részletkérdés. Nyilván nem a két szép szemünkért, hanem csak a zsíros haszonért fektet majd be tőkét a szerencsés nyertes. Az állam rövid távon nagy pénzt akar kaszálni, de ezért cserébe az emberek hosszú évtizedekig fognak fizetni.
Az autópályák szinte teljesen kész vannak. Újakat alig kell építeni. A fenntartást államilag lehet "veszteségesen" is intézni, számolva a másodlagos haszonnal, de ha kiszervezik, akkor csak a nettó profit fog számítani. Emiatt nem szabad elhinni azt sem, hogy nem fognak emelkedni az árak, stb, stb.
Szerintem most rohadt nagy hülyeséget csinálnak. Én passzolok.
Baxxx.... felre nyeltem a langallot, meg mindig kohogok.Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek
Nah, hálisten!
Részben. Nem az egész EU-t érinti a konjuktúra és abszolút nem egysegesen, a Dél leszakadóban, de a KKE térségre együtt egy erős felzárkózás jellemző. vVszont 2016-17 óta a magyar felzárkózás erőteljesebb, sőt 2018-19--20-ban a covidig az élen voltunk a legjobb mutatókkal. A stadionépítés, összgazdasági értelemben teljesen elenyésző szempont. Volt jelentősége, a hazai magasépítőipari kapacitások kiépítésében és feltőkésítésében, de ez inkabb 2013-15, nem az utóbbi évekre jellemző.Ezzel nem lehet vitatkozni,ez sima sértegetés,sárdobálás,agitprophányadék.
Emelkedő pályán vagyunk,de ez nem a magyar rendszer,hanem az EU konjunktúra hatása.A magyar rendszer hatása az,hogy mi húztuk a legkevesebb hasznot egy majd évtizedes konjunktúrábol,itt a keleti részen.Ráadásul a mi gazdasági mutatóink egy része igencsak visszás,inproduktiv "befektetés" (ez az,amit stadionépitéssel szokás jellemezni,de az csak egy része-csak szemléletes.)
Sajnos nem.A gazdasági mutatókat pont a stadionépités jellegű dolgok nyomják fel-meg a statisztikai módszerek gondos kiválasztása.A nép,bizony szakad le,még KKE viszonylatban is.Ez a rendszer politikai alapon egy hatalmi bázist emel fel,illetve egy kis kőrt gazdagit.Emultnyócévben is ez ment-csak nem ilyen pofátlan gátlástalansággal.Ahoz,hogy kilábaljunk ebböl a mucsajröcsögei urambátyám posványbol,magát a rendszert kell megváltoztatni.Részben. Nem az egész EU-t érinti a konjuktúra és abszolút nem egysegesen, a Dél leszakadóban, de a KKE térségre együtt egy erős felzárkózás jellemző. vVszont 2016-17 óta a magyar felzárkózás erőteljesebb, sőt 2018-19--20-ban a covidig az élen voltunk a legjobb mutatókkal. A stadionépítés, összgazdasági értelemben teljesen elenyésző szempont. Volt jelentősége, a hazai magasépítőipari kapacitások kiépítésében és feltőkésítésében, de ez inkabb 2013-15, nem az utóbbi évekre jellemző.