Megsúgom, nálunk sincs.
Aki meg nem bírja sem a meleget, sem a hideget, az picsa.
Baszod (ne haragudj, nem lehet erre mit mondani) Te költöztél el onnan, mert ott az Örs-vezér terénél mérnökösködhetsz (Ahol egyszer, vagy kétszer voltam, de most már jól meg is írom Neked
, hogy olyan szintű gusztustalan retek és mocsok és csövesbánatság volt az egész, hogy elvette minden kedvem, hogy még csak a lábam is betegyem Pestre és nem is értem, hogy emberek miként tudnak ott tizenmilliókat kifizetni egy lakásra.) és jó a fizetésed.
Én itt maradtam, nem mentem illetve nem mentünk el. Ez is ugyan olyan terület, mint Nógrád, meg Borsod (köszönhetően a sok borsodi cigány letelepítésének is), pedig lett volna lehetőség akár külföldre, akár BP. mellé. Többször átrágtuk családilag. Nekem ez a hazám, én akkor érzem otthon magam, ha meglátom a templomtornyot. Meg kell találni a lehetőségeket, a szépségeket, a pozitívumokat a rossznak vélt dolgok mellett is.
Úgyhogy elég hülye dolog pont Neked hibáztatni mást, hogy mi ürül ki. -Szerintem
(Nincs Veled bajom, ne vedd személyeskedésnek, ugyan ezt elmondtam már másnak is. Mindneki hoz egy döntést, de akkor annak a jó és rossz következményeivel is legyen tisztában.)