Csak szólok, hogy van egy Momentum, jelenleg a három fő figurából három eltűnt. Kettő az EPben árulja a hazát ill. menekül az újságírók elől, a harmadik meg éppen 2/3al repül úgy, hogy az elnökség 2/3a támogatta, de a közgyűlés nem!
Tehát, a közgyűlés 2/3a nem ért egyet a Momentum f.szkodásával. Vsz, még választások előtt buktatják a full elnökséget (személyesen láttam olyat, hogy ilyen ifjúságiszervezetis üttőrőmozgalmaknál, mint a Momentum is, hogyan érnek véget vezetőségi álmok egyik pillanatról a másikra a nem nagyfejűek pofáraesésével, amikor a talpasok is szavaznak. Figyeljétek meg, 2022 áprilisig Orosz és a többi régi Momos már nem lesz sem az elnökség, sem a párt tagja. Onnantól meg egy ilyen szar szereplés miatt akár fel is adhatják a társulást az összellenzékkel, mondván különutaznak, mert orosz kerületén kívül (és még ott is a vén betyár Simicskó indul) NINCS nyerhető kerülete a Momentumnak országosan, csak neccesek! Szóval nagyot nem buknának, max. listás helyeket, viszont ki tudja, ha nem mennek együtt a moslékkal, mit össze nem tudnának gereblyézni!?
Nem véletlenül jósoltam, hogy a Fegyőr, Donáth és Cseh nélküli elnökséggel bármi lehet a Momentummal, még az is, hogy VELÜK koalázik majd a Fidesz-KDNP, mert egy nemzetpol közép alapján erre előbb-utóbb alkalmasnak találtatnak. Szerintem, ki lett ez találva. Ugyanis olyan szinten lett elengedve anno nyert helyzetből az Olimpia, hogy csak néztem. Ezt csak úgy lehetett, hogy a Fidesz kreálta a Momentumot, hogy szétqurjon egy Moslék koalát. Fegyőr, Donáth és Cseh saját magát adta, de ismerek tisztességes, értelmes Momost is, nem csak ótvar szar saját magát tömködő senkiházi hazaárulót. Nem véletlenül kapott Fegyőr annyit, amennyit.
De ez még a jövő. Novemberben többet fogunk tudni, ugyanis addigra véget ér a Moslék előváladzása. De ezzek a két figurával, Gyurcsányné és MZ/X nagy esélyei nincsenek az ellenzéknek. Karácsonnyal lehettek volna, mert van olyan hülye a magyar, de az meg elfelejtkezett várostvezetni, csak a hülyeségek mentek, és le is építette magát, mert kiderült, hogy meztelen a király.