Itt a cáfolat, valójában a kanadaiak szervezték be!Engem nem zavar, nyugodtan hozhatsz ilyen cikkeket. Nem kapok hisztirohamot tőle. Azt sem értem, hogy miért érint ilyen érzékenyen a dolog, hisz semmi nem lett állítva. De kb simán cáfolhattad volna kb. ilyen egyszerű pontokba szedve:
Vannak Márkynak USA kötődése, vagy sem?
Voltak Márkyék USA külügyhöz kapcsolódó és más szervezeteknél, vagy sem?
Segítséget kértek tőlük az ellenzék támogatásához, és média felület biztosításához, vagy sem?
Tapasztalható volt e ennek a megbeszélésnek valamiféle eredménye, vagy sem?
Kapcsolatban állt-e a több megkérdőjelezhető B. László egy időben az MMM-el és a Jobbikkal, vagy sem?
Ennek az embernek a tevékenysége felvet-e különböző, akár befolyásolási (esetleg külföldi) lehetőséget, illetve tényeket, vagy sem?
Nem túl bonyolult kérdések, a terelés helyett, ugyan annyi energiával érdemben is reagálhattál volna a cikkben felvetődő kérdésekre (már ha olvastad egyáltalán); akár még normálisan cáfolhattad volna is őket. Engem érdekelt volna. De ezek után...
DELMAGYAR - Kanadai mintára árasztaná el bevándorlókkal Magyarországot Márki-Zay Péter
Az október 13-i önkormányzati választások előtt összegyűjtötte a baloldali polgármesterjelöltek bevándorláspárti nyilatkozatait az Origo.
www.delmagyar.hu