Szerintem a korrupció olyan mint a prostitúció. Amióta az emberiség feltalálta a pénzt mint fizetőeszközt azóta létezik és kiirthatatlan. Tőlünk nyugatra is létezik. Vágyálom, hogy eltöröljük, nem fogjuk tudni, mert pénzéhes emberek mindig lesznek. Én értem a Fidesszel szembeni dühödet de - és ezzel nem akarom őket felmenteni csak a jelenlegi realitást próbálom érzékeltetni - akármit is mond az ellenzék, hogy majd ők összehozzák a normális (kinek mi ugyebár), élhető Magyarországot, meg, hogy ők kiirtják a korrupciót, ez mint sallang duma. Aki meg emiatt szavaz rájuk az minimum naiv ember. Meg lehet nézni, hogy kicsiben, önkormányzati szinten ahol nyertek ugyanúgy csinálják a saját korrupt bizniszeiket, és 1000%, hogy ha a kormányra kerülnek ők is ugyanazt fogják csinálni mint a Fidesz. Szóval aki azt hiszi, hogy ha Orbánék eltűnnek itt majd jön a kánaán és hirtelen minden politikus becsületes lesz az egy - bocsánat - marha. Hozzáteszem, hogy szerintem ezt te is tudod, és azt is értem, hogy te magáról a problémáról beszélsz, de a rideg és komor valóság az, hogy ez soha az életben nem fog megváltozni, ennek megszüntetése pedig vágyálom. Nekem sem tetszik, engem is baromira dühít, de azt tudom, hogy ez egy kormányváltással nem fog eltűnni, hovatovább csökkenni sem fog, pláne úgy, hogy a másik oldal 12 éve nincs ott a zsíros bödönnél.