Értem. És mond, így mit ért el?
Aki nem tud áldozatokat hozni a célért, az nem fogja a célját elérni. Épp Te írod, hogy:
"Bármilyen hihetetlen, egy normális ember nem a szavazatokra, lájkokra, dicsőségre hajt, hanem hogy sikeres legyen abban, amit csinál, segítve ezzel minél több ember életét!" Ángyán meg egy pár vállveregetésen és 5 perc hírnéven kívül nem kapott semmit, nem ért el semmit. Az első nagyobb harcban elvérzett és félreállt. Tehát nem volt sikeres abban amit csinál, sem nem segített több ezer ember életén. Idealista, de nem politikus, ami nem baj; de a helyén kell lennie mindenkinek, hogy a munkáját elvégezze. (És mielőtt... nem azt mondom, hogy ami és ahogy történt az úgy jó volt.)
"És a zsidóknak zsidóvá lettem, hogy zsidókat nyerjek meg; a törvény alatt valóknak törvény alatt valóvá, hogy a törvény alatt valókat megnyerjem; A törvény nélkül valóknak törvénynélkülivé, noha nem vagyok Isten törvénye nélkül, hanem Krisztus törvényében való, hogy törvény nélkül valókat nyerjek meg. Az erõtleneknek erõtelenné lettem, hogy az erõteleneket megnyerjem. Mindeneknek mindenné lettem, hogy minden módon megtartsak némelyeket. Ezt pedig az evangyéliomért mívelem, hogy részestárs legyek abban." 1Kor 20-23