Annyira nem követem az ürgét,és már én is szoltam rá,hogy ez felesleges hülyeség volt.80%-a. Szerintem annyiszor nincs igaza, ahogy te is alternatív univerzumban kamionozol. (mondjuk jürgenéké is eléggé alter)
Az alternativ univerzumról meg az jut eszembe,mikor 2éve sétálgatunk az asszonnyal Tillburgban.Hivja a barátosnéja,női duma-hol vagytok?-Hollandiában-Jaj,vigyázzatok,most mondta be a rádió,hogy ott randaliroznak a migránsok!Hollandok nem mernek kimenni az utcára sem!
Asszony lefényképezett,hogy ott állok a kerités mellett,ami kb bokámig ért.....Meg olyat,hogy vaskos kovácsoltvas kapu,ami mellett egy térdig érő virégokbol állt a kerités-a kapu meg tárva nyitva,becsukni se lehetne gyorsan,mert a szárnyak alja már betemetődött a földbe.Csatolta olyan képekhez,ahol a bolt elött lezáratlan biciglik vannak,rajtuk egy mozdulattal leemelhető átalvető,amiben ott az előző boltban vásárolt árú-és senki nem lopja el.Elküldte a képeket a csajnek,és a végére odairta azt az egy szót,hogy- marhaság.
És mi sétálgattunk Sziciliától Oslóig mindenfele.Akropolisz oszlopának éppen úgy támaszkodtunk,min isten háta mögötti baszk falu templomának kapujának.Tudod mekkora mecst van Strassburgban a Rajna partján?Mert mi voltunk is benne.Mi már 2014 elött is láttunk görögben buszoztatott migráncsokat.Patraszban 2012ben a foci Eu bajnokság alatt egy portugál és egy német kollegával eggyüt álltunk a város mellet,és néztük a focit.Aztán reggel mind a 3 kocsi pötja tele volt migráncsokkal.Mint a heringek,még csak elesni se tudtak,olyan sűrűn.Bevittük öket a kikötői örséghez,és azok szépen lepofozták őket.Calaisnál élőben látom a dzsumbujt-mert megvan,csak odább költözött.Van olyan hét,hogy 3x megyek angolba.Mert elhozzák calaisig a pótot,és én viszem Liverpoolba,vagy Nathinghambe.(a multkor még Robin Hooddal is találkoztam-valami reneszánsz játékok voltak,volt ott vagy 20 belőlük)
Szóval ennyit arrol,hogy egy alternativ univerzumban kamionozom.