De forrásmegjelölés.Az,hogy nem emlékszem egy könyv cimére,amit 20+ éve kidobtam,az meg szerintem egész természetes dolog.Soha többé eszembe se jutott a fikuszra,arra a gátlástalan hazug bandára szavazni,arra jo volt a megvétele.
A Fidesz nem nemzeti.Az csak hazugság.Hatalompárti.Számukra a Nemzet csak erőforrás,lecserélhető munkaerő.Nincs semmiféle politikai ideológiájuk,csak a hatalombirtoklásának igénye.Az agitprop meg aszerint változik,hogy mi szükséges a hatalom megtartásához.Ma is a szerint beszélnek,és hoznak intézkedéseket.Ha holnap a felmérés azt hozná ki,szemrebbenés nélkűl lennének kommunisták.Valójában egy neokon elitista banda,minden nemzeti érzület nélkül.(én még emlékszem,mikor azt kiabálták a kereszténydemokratáknak,hogy térdre imához,meg idejétmult kegytárgynak mondták a Szentkoronát)
Tévedés ne essék,nálunk a baloldalnak hivott csoportosulás sem baloldali,ők is neokonok.
A neokon helyett inkább a neoliberális lenne a jó szó, nem? Egyébként nem értek teljesen egyet, macchiavellisták, az igaz.
A fő különbség a fidesz és a baloldalnak nevezett moslék között az, hogy a fidesz valóban (saját) "hatalompárti", a baloldal pedig "idegen hatalom" párti. Ők csak a globalisták eminens tanulói akarnak lenni, némi apróért. A népet legalább annyira megvetik, sőt, egy részüknél eleve érzelmi ellenségesség van az országgal és a magyarsággal szemben, jó esetben is "deplorable"-nek tekintik. Rosszabb esetben a '44-es nyilas "zöldár" megtestesítőjének ('56-ot is annak, tévedés ne essék). A fidesz esetén legfeljebb a régi magyar elitre is jellemző lenézés, úrhatnámság fordul elő, bár kevés alapjuk van rá. Antallra még azt írta Kis János vagy valamelyik SZDSZ-es, hogy "szerette, de lenézte a népet", lehet hogy így volt, de ő régi kisnemesi családból jött, nem a felcsúti faluszélről (bár anyai ágon nem falusi tudtommal, Sipos Erzsébet származásáról vannak ugye pletykák, Győzőéről is persze, csak ott a c. származásról). Kis Jánosék viszont nem is szeretik, de legalább szintén lenézik a magyarságot, a nem bp-i zsidó származású értelmiséggel együtt. (Asszem TGM 1990-ből: "hónaljszag és Mucsa, vagy szabad demokrata többség")