Szerintem arra ertik, hogy az az oroszoknal egy taktikai nuki celpont a terkepen. Az meg nem egeszseges az almoskonyv szerintMinden kötekedés nélkül… ez miért lenne olyan jó?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem arra ertik, hogy az az oroszoknal egy taktikai nuki celpont a terkepen. Az meg nem egeszseges az almoskonyv szerintMinden kötekedés nélkül… ez miért lenne olyan jó?
Az ukrajnai magyarság nagy része roma, szombat délután láttam az M1-en egy videót az egyik menekült szállásról szinte csak romák voltak benne.Tehát az apát nem sorozták be, mert a Gyuszi 16 éves. No commnet, a láthatóan cigány család esetében részemről.
Vagy ők nem tudtak hova menni.Az ukrajnai magyarság nagy része roma, szombat délután láttam az M1-en egy videót az egyik menekült szállásról szinte csak romák voltak benne.
Mintha olyan sokat osztana szorozna ha már repkednek a nukik.Szerintem arra ertik, hogy az az oroszoknal egy taktikai nuki celpont a terkepen. Az meg nem egeszseges az almoskonyv szerint
Lehet.Vagy ők nem tudtak hova menni.
Milyen volt a ruhájuk? Tehetősebb rétegnek tűnt? Mert külföldiek akik kijevben voltak általában a tehetősebbek közül kerültek ki és tanulni mentek oda.Talán Magyar bizpol. Sétálok a nyugatinál (megyek dolgozni), ahogy jövök a vonattól látom elég nagy a tömeg. Kissebb-nagyobb csoportok mindenfele. Aha! A kárpátaljai menekültek. Szegények megérkeztek. Az érkező záhonyi vonatot rendőrök, aktivisták(szendvics, üdcsi), tv várja. Kicsit sétálgatok itt, van még időm, körülnézek. Mindenki de tényleg, esküszöm(!) mindenki fekete, barna, nagyon barna, vagy nagyon fekete. Szemmel láthatóan nyugat-afrika teljes palettája, szubhara, maghreb régió, arab világ, stb. Néhol indonéz és maláj jellegűek. Érdekes. Nem vagyok rasszista csak kérdezem hol vannak a magyarok?
Lehet, hogy autóval jönnek, nem tudom.
NormálMilyen volt a ruhájuk? Tehetősebb rétegnek tűnt? Mert külföldiek akik kijevben voltak általában a tehetősebbek közül kerültek ki és tanulni mentek oda.
Talán Magyar bizpol. Sétálok a nyugatinál (megyek dolgozni), ahogy jövök a vonattól látom elég nagy a tömeg. Kissebb-nagyobb csoportok mindenfele. Aha! A kárpátaljai menekültek. Szegények megérkeztek. Az érkező záhonyi vonatot rendőrök, aktivisták(szendvics, üdcsi), tv várja. Kicsit sétálgatok itt, van még időm, körülnézek. Mindenki de tényleg, esküszöm(!) mindenki fekete, barna, nagyon barna, vagy nagyon fekete. Szemmel láthatóan nyugat-afrika teljes palettája, szubhara, maghreb régió, arab világ, stb. Néhol indonéz és maláj jellegűek. Érdekes. Nem vagyok rasszista csak kérdezem hol vannak a magyarok?
Lehet. KöszNem tudom, hogy így látszik-e az ukran topikba írt hozzászólásom:
[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus
putyint nem érdekli a humorista... ahogy a humorista halálával sem lenne vége a háborúnak... nem a humorista miatt megy a háború nem ér ő annyit. hat pedig igen is erdekli, az orosz, szovjet doktrina resze volt mindig az ellenfel kormanyanak,vezetojenek a likvidalasa. mindig, irakban az amik...forum.htka.hu
Nyisd meg a linket, oda vezet!
Minden kötekedés nélkül… ez miért lenne olyan jó?
Beállt a sorba ennyi! Szerintem itt most jónak lenni nagyon nehéz főleg úgy, hogy idehaza kampány is van! Emelett külpolitikailag is jó döntéseket kell hozni! Nem mintha bármikor is EU-s tag lesz Ukrajnából!Rendkívüli bejelentés a kormánytól: támogatja az ukránok azonnali EU-csatlakozási tárgyalásainak megkezdését
Magyarország támogatja azt a nyolc régiós országbeli kezdeményezést, hogy Ukrajna azonnal kapjon uniós tagjelölti státuszt és kezdődjenek meg az ország EU-csatlakozási tárgyalásai – jelentette be kedd délelőtti Facebook-videójában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.www.portfolio.hu
Támogatjuk Ukrajna EU s csatlakozását...
Jön onnan minden, de nyilván az értelmes és megtakarítással/nyelvismerettel rendelkező ukrán már szállodában/panzióba/albérletben van. Nyilván a merítés alját látjuk az utcán, de nyilván jönnek ezek is... a rendvédelemre több feladat fog hárulni, és a migration AIDet kellene hagyni dolgozni, hogy egy "kívánatosabb nyugati országba" eltaláljanak azok, akik csak az utcára tudnak eljutni. A képzett, nyelveket beszélőket meg ittartani. Ez az érdekünk.Ömlenek Budapestre a négerek és arabok. Hazugság, hogy ukrán menekültek jönnek, a rendőrökkel beszéltem most, ők is ezeket látják tömegével érkezni a vonatokkal:
Szerintem ezeknek a nagy része egyetemista lehet, mondták is, hogy egy csomó nem ukrán külföldi is jön.Ömlenek Budapestre a négerek és arabok. Hazugság, hogy ukrán menekültek jönnek, a rendőrökkel beszéltem most, ők is ezeket látják tömegével érkezni a vonatokkal:
Ukrán egyetemeken tanuló Ázsiai, afrikai diákok.Talán Magyar bizpol. Sétálok a nyugatinál (megyek dolgozni), ahogy jövök a vonattól látom elég nagy a tömeg. Kissebb-nagyobb csoportok mindenfele. Aha! A kárpátaljai menekültek. Szegények megérkeztek. Az érkező záhonyi vonatot rendőrök, aktivisták(szendvics, üdcsi), tv várja. Kicsit sétálgatok itt, van még időm, körülnézek. Mindenki de tényleg, esküszöm(!) mindenki fekete, barna, nagyon barna, vagy nagyon fekete. Szemmel láthatóan nyugat-afrika teljes palettája, szubhara, maghreb régió, arab világ, stb. Néhol indonéz és maláj jellegűek. Érdekes. Nem vagyok rasszista csak kérdezem hol vannak a magyarok?