Javítsatok ki, ha nem így van de tudtommal a háztartásokra vonatkozik a rezsicsökkentés, a vállalkozásokra nem. Ergo, azt a boltban kifizeti az ember amit a közüzemin megspórol plusz az áfa, ami hiába 5% bizonyos termékeknél, az ár nem tükrözi a differenciát.
Akinek nincs gyereke tudom idehaza, a csok meg babaváró hazájában az nem ember és ha nincs 25 év alatt, akkor annyira nincs elhalmozva kedvezményekkel.
Ami a közterheket illeti, járok én is a levegőn, látom mivel közlekedik a jómagyar. Számomra a legszembetűnőbb volt már tavaly év vége felé, amikor beszélgetés során elhangzott, hogy az állami megrendeledések még pörgetik az építőipart, a magánszektorban visszaesés tapasztalható és "kisebb" felújítások vannak már inkább. Szóval, ha nincs hitel, nincs idehaza semmi. Ennyit a gazdasági helyzetről. Viktorék ezt anno helyesen meglátták, ámbár én nem gyerekhez kötöttem volna.
A világnak ezen kontinensén a születésszám azért csökken, mert nincs meg az a létbiztonság, stabilitás ami korábban megvolt. Ez nem csak nálunk jellemző, tőlünk nyugatabbra se mindenki hülye meg gendersemleges.
Az ingatlanárak még úgy ahogy tartják magukat, de a realizálás már elkezdődött a piacon. Majd amikor a csok tengerből épült 50-100 milliós családi házaknál realizálja a finanszírozó a valós értéket és plusz fedezetet kér, majd megnézem pár ember arcát mekkora a jólét idehaza.
Vagyis nem nézem meg, mert nincs semmi élvezetes más szenvedésében.