Akkor sorry a plagizálásért, mentségemre legyen mondva nem láttam
Belpol! Megmaradt.
Nem pont így írtam, de kb. erre céloztam.
"Amúgy észrevetétek, hogy Ukrajna megtámadása óta a full magyar ellenzék eltűnt a média felületeiről, nem számítva az örjöngéseiket, meg a mandi álltal folyamatosan szemlézett hálózati figurákat?
Úgy összeomlottak, mintha az ukránok tolták volna őket ezerrel? Mert anno hirtelen lett lóvé, 14 óta Sorosék bent voltak Ukrajnában számolatlanul, de most olyanok, mint egy béna kacsa. A háború óta a mediánnál is -8 %, össz -12%!
Mindent elnyom a háború. A Fidesz mindent visz, és jól reagál.
Mintha az ukrik pénzelték volna őket, és most se mani, se kapcsolat és csak hullanak. A végén csak a két keménymag fog elmenni szavazni, az meg tudjuk mit jelent.
Olyan ez, mintha Soros kipurcant volna a választások előtt, de ugye nem Soros purcant ki, viszont Szabó és a többiek vsz onnan kaphattak manit, és most nincs folyosó, ahonnan kertek alatt bejöhetne. Mire újraszervezik, vége a kampánynak.
(A végén még kiderül, hogy Orbán intézte így, ezért ment Moszkvába. Elmondta a haditervet Vlagyimirnak, ezt hajtják most végre az oroszok, tehát a telexes liba akár jól is kombinálhatott, csak fordítva.
)"