K
kamm
Guest
De ha ennyire átlátszó a dolog mi a faszért rakták oda?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De ha ennyire átlátszó a dolog mi a faszért rakták oda?
Bízzunk benne hogy ez faszi csak egy báb - akár csak a többi pozíciójában volt/van!Most ha csak az lett volna a lényeg, hogy a zsebet jobban megtömjük rendeltünk volna még 24 db L-39-t!
Hogy Petike újabb plecsnivel gyarapodjon? Ugyan már @kamm tudsz te írni is! Írd már hülye képek meg gifek nélkül!
Benkő is az volt! Ugyan azt a 3 mondatott szónokolta 4 évig! Hazájához hű, lojális...újat soha sem hallottál tőle!Bízzunk benne hogy ez faszi csak egy báb - akár csak a többi pozíciójában volt/van!
Amúgy oké értem én! De csak nekem van rossz érzésem ezzel a faszival kapcsolatban? Lehet túlgondolom ennyi!Bízzunk benne hogy ez faszi csak egy báb - akár csak a többi pozíciójában volt/van!
Nekem az egész fidesz-rendszerrel az van...Amúgy oké értem én! De csak nekem van rossz érzésem ezzel a faszival kapcsolatban? Lehet túlgondolom ennyi!
...picit lemaradtam, kiről is van szó?...Bobó-ról (by @krisss ) ?Amúgy oké értem én! De csak nekem van rossz érzésem ezzel a faszival kapcsolatban? Lehet túlgondolom ennyi!
Miért ne abban, hogy igyekezni fog szakértő módon hozzáállni a hivatalához?Bízzunk benne hogy ez faszi csak egy báb - akár csak a többi pozíciójában volt/van!
Hogy kell lopni!? Mit is tudna hozzátenni? Eladni egy rakat fos repülőgépet a Honvédségnek? Kérlek meglátásodat ne tartsd magadban mert érdekel'Miért ne abban, hogy igyekezni fog szakértő módon hozzáállni a hivatalához?
szakértő? Biztos igazi polihisztor: kaszinokhoz és repüligépgyártáshoz is ért...Miért ne abban, hogy igyekezni fog szakértő módon hozzáállni a hivatalához?
Szagértő! És ugye mindig a fejétől bűzlik a hal!szakértő? Biztos igazi polihisztor: kaszinokhoz és repüligépgyártáshoz is ért...
Stróman a faszi: oda teszik, és csinálja amit mondanak neki.
Yupp...Igen! Bubiról
Hm...szakértő? Biztos igazi polihisztor: kaszinokhoz és repüligépgyártáshoz is ért...
Stróman a faszi
szakértő? Biztos igazi polihisztor: kaszinokhoz és repüligépgyártáshoz is ért...
Stróman a faszi: oda teszik, és csinálja amit mondanak neki. Talán jobb is ha nincsenek önálló üteltei a haderőfejlesztés terén. MG évekig tanulta ezt a témát és építette a hadipari kapcsolatokat. Pótolhatatlan, szóval ne is akarjon okoskodni ez a "grál-lovag"!
Jaja, a pozíciójában bizonyosan nem játszik szerepet a haderő anyagi feltételeinek a bővítése költségvetésen esetleg felül. Ehhez borzalmasan alkalmatlan kapcsolati tőkét halmozhatott fel nem?Szagértő! És ugye mindig a fejétől bűzlik a hal!
Végülis fontos hogy egy háború esetén is biztosítva legyen az L39ng-k alkatrész ellátása és üzemképességeMrgvan a Honvédelmi tárca portfoliója. Lett egy új feladatkör az ITM-től átvéve, ahogy látom. És nem a sport, amit rebesgettek.
Honvédelmi Minisztérium (Szalay-Bobrovniczky Kristóf) honvédelem, hadigazdálkodás
Tegyük majd mellé mondjuk 2025-ben a válások számát is.Messze magasan Magyarországon kötik a legtöbb házasságot Európában
Az Eurostat friss összesítése szerint 2020-ban a magyarok kétszer annyi házasságot kötöttek, mint az Európiai Unió átlaga, és a házasságverseny kontinentális abszolút kategóriáját is megnyerték, jó pár tizedet ráverve a nem EU-tag Albániára.qubit.hu
Hóbagoly ezt most te sem gondolod komolyan ugye! Hát ez a van rajtad sapka vagy nincs effektus klasszikus esete! Ha azt írja támogatja a háborút azert nyilaznak le, nem támogatja, elítéli hát ez sem jó és szemetszúr néhány embernek!
Novák Katalin találkozott Andrzej Dudával, újra felszólalt a Szovjetunió visszaállítása ellen
Novák Katalin találkozott Andrzej Dudával, újra felszólalt a Szovjetunió visszaállítása ellen
Az Orbán-kormány pávatánca miatt ez esetenként nem is tűnik annyira magától értetődőnek.nepszava.hu
„Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítását célzó minden törekvésre, békét akarunk itt, Magyarországon és a szomszédos országokban is, a békét akarjuk megnyerni, nem a háborút. Ez nem a mi háborúnk, de ellenünk, a békeszerető, biztonságra és gyarapodásra vágyó magyarok ellen is vívják, követeljük a háborús bűnök kivizsgálását, és megbüntetését”
Hatalmas a felháborodás Novák Katalin Facebook-oldalán a beszéde miatt
Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett. Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy ...www.vadhajtasok.hu
Novák Katallinnal máris érik a helyzet egy újabb fordulóra a Don-kanyarban...
Sajnos Magyarország a történelmi tévedéseit addig ismétli, amíg a területe el nem fogy, mert tanulni nem tanul.
Az ukrán náculás kiváltotta a Szovjetunió visszatérését, az pedig a Fidesz polgári (=kis-kapitalista) pártban életre hívta a Horthy-féle kommunizmus ellen szent harcba szólító Don-kanyarba küldős reflexeket...
ilyen köztársasági elnökkel sok jövőt nem jósolok az országnak!
Visszatér a centrális erőtér.
Az Orbán-kormány pávatánca miatt ez esetenként nem is tűnik annyira magától értetődőnek.nepszava.hu
„Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítását célzó minden törekvésre, békét akarunk itt, Magyarországon és a szomszédos országokban is, a békét akarjuk megnyerni, nem a háborút. Ez nem a mi háborúnk, de ellenünk, a békeszerető, biztonságra és gyarapodásra vágyó magyarok ellen is vívják, követeljük a háborús bűnök kivizsgálását, és megbüntetését”
Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett. Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy ...www.vadhajtasok.hu
Novák Katallinnal máris érik a helyzet egy újabb fordulóra a Don-kanyarban...
Sajnos Magyarország a történelmi tévedéseit addig ismétli, amíg a területe el nem fogy, mert tanulni nem tanul.
Az ukrán náculás kiváltotta a Szovjetunió visszatérését, az pedig a Fidesz polgári (=kis-kapitalista) pártban életre hívta a Horthy-féle kommunizmus ellen szent harcba szólító Don-kanyarba küldős reflexeket...
ilyen köztársasági elnökkel sok jövőt nem jósolok az országnak!