Jönnek az amcsi férgek demokráciázni. Simán megpróbálnak egy "lázadádt" szítani itt is.
Én orbánék helyébe azonnal hazaküldeném őket.
Hungarian
Erősítés‼️David Pressman budapesti amerikai nagykövet nem bír a magyar kormánnyal, ezért Budapestre jött Samantha Power az USAID főnöke és duplájára emelte a helyi kormányellenes szervezetek “gázsiját”
“Az Egyesült Államok kormánya mintegy hétmilliárd forintnak megfelelő összeget szán arra, hogy fenntartsa a demokráciát Közép-Európában – jelentette ki Samantha Power péntek délutáni, budapesti sajtótájékoztatóján.”
Rég nem látott mértékben igyekszik nyomást gyakorolni a magyar kormányra a Biden-adminisztráció az utóbbi néhány hétben. Kezdődött a történet azzal, hogy az Egyesült Államok Magyarországra delegált nagykövete, David Pressman január végén azt mondta a Politicónak, hogy magyar politikusok Vlagyimir Putyin kezére játszanak azzal, hogy nem támogatják az Oroszország elleni szankciós politikát, illetve nem hajlandók felfegyverezni a Volodimir Zelenszkij-féle ukrán rezsimet. amíg a magyar kormány nem hajlandó úgy táncolni, ahogy Washington fütyül, vagyis felfegyverezni az ukrán rezsimet és visszavonni a pedofiltörvényt, addig további amerikai nyomásgyakorlási kísérleteknek kell majd ellenállnia, ami az álmoskönyvek szerint általában nem jelent jót egy kormánynak.
t.me
Más:
Reggel hallgattam a Balázsékat, és szóba került, hogy az amcsik napok óta lövöldöznek le mindenféle ufo-kat.
Balázs első (vagy második) kérdése az volt, hogy na, már megint hova akarnak demokráciát vinni, mert akkor szoktak terelni ilyen hírekkel a fejlettnyugatiék, amikor valamit el akarnak sumákolni. Jót nevettem.
Nem a szívem csücske a Balázsék, de őket legalább még nem ette meg a libsi agymosoda, cenzúra.