Tehát egészséges!Transzfób vagy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tehát egészséges!Transzfób vagy.
Már majdnem elgondolkoztam rajta, hogy lehet tényleg túlkombinálok dolgokat, biztos hülyeség hogy a haderő vezérkarában a tisztogatást, 2 eddig nálunk példátlan erőszakos antifa támadást, az ENSZ-ben a Greenfield "zsidóveszedelem van Mo-n! nyilatkozatot KÖVETŐEN a részeg késest a Zsinagóga ellen, meg Bobro-t az USAID-es lázító nővel + homokozós amcsi nagykövettel látom mosolyogni, akkor rossz érzés jön rám, arab tavaszok, meg Majdan után.Amúgy ti herbáloztok vagy mi a náthás fasz?
Szerinted most rendeljek Carinthia télikabit vagy várjak még?379Ft
Soros, cica valszeg abbahagyta a forint shortolását.
Szoval egy orosz kotodésu hazaáruló szítja aktívan az ukrán-magyar konfliktust. Menyire meglepo.
Földi megöregedett. Konkrétan elképesztő hülyeségeket képes mondani az orosz-ukran kapcsán, tele fájó tárgyi tévedésekkel. Sajnos már nem lehet teljesen komolyan venni.Már majdnem elgondolkoztam rajta, hogy lehet tényleg túlkombinálok dolgokat, biztos hülyeség hogy a haderő vezérkarában a tisztogatást, 2 eddig nálunk példátlan erőszakos antifa támadást, az ENSZ-ben a Greenfield "zsidóveszedelem van Mo-n! nyilatkozatot KÖVETŐEN a részeg késest a Zsinagóga ellen, meg Bobro-t az USAID-es lázító nővel + homokozós amcsi nagykövettel látom mosolyogni, akkor rossz érzés jön rám, arab tavaszok, meg Majdan után.
Mert ezeket a történelmi mintákat mint ha láttuk volna már máshol, ugye!
Mondom lehet bazz. kicsit ezt túlgondoltam, itt van egy tiszta fejű bátor katona ismerős a fórumról, s megnyugodtam, nem lesz itt semmi tré.
Erre szembe jön ez bazz+ :
Lehet röhögcsélni gyerekek, de ez a fickó III/I-es ezredes, hírszerző, az Információs Hivatal vezetője volt...
Ő nem annyira nyugodt mint TE, Krisss.
Irigylem a nyugalmadat, már megint.
Szerinted most rendeljek Carinthia télikabit vagy várjak még?
360-ig várj. Azt hozza a húsvéti nyuszi.Szerinted most rendeljek Carinthia télikabit vagy várjak még?
Lehet hogy valóra válik az összeesküvés elméletem? A zsidó Zelinszkij, aki orosz, gyűlöli az ukránokat, azért amit a zsidókkal tettek (meg ugye az oroszokkal) és úgy pusztítja el őket hogy az utolsó ukránig harcoltatja őket az oroszok ellen?Miért, Zelenszkij nem orosz kötődésű ? Vagy a dnyiprói polgármester sem ? Van olyan ukrán, aki nem orosz kötődésű, és 100 %-os etnikai tisztaságú ukrán ?
Minek ellenség ha ilyen barátaink vannak?Újabb diplomáciai botrány az Egyesült Államok és Magyarország között
Hamisan antiszemitizmussal vádolták Magyarországot, de nem kérnek elnézést.index.hu
Mondja ezt ki, te váltottad az IH élén, és naprakészebb vagy mint ő?!.
Földi megöregedett. Konkrétan elképesztő hülyeségeket képes mondani az orosz-ukran kapcsán, tele fájó tárgyi tévedésekkel. Sajnos már nem lehet teljesen komolyan venni.
Sajnos hallgattam egy másik interjúját, hidd el tele volt olyan tárgyi tévedéssel, ami nekem laikusként kiütötte a szemem.Mondja ezt ki, te váltottad az IH élén, és naprakészebb vagy mint ő?!
Ez a faszi nem egy töritanárból lett biztonságpolitikai szagértő, hírszerző ezredes, annyira meg még nem is öreg, hogy olyan hülye legyen a kora miatt.
Igen, szar dolgokat mond, jobban esik nem elhinni.
Földi történelem tanár végzettségű.Mondja ezt ki, te váltottad az IH élén, és naprakészebb vagy mint ő?!
Ez a faszi nem egy töritanárból lett biztonságpolitikai szagértő, hírszerző ezredes, annyira meg még nem is öreg, hogy olyan hülye legyen a kora miatt.
Igen, szar dolgokat mond, jobban esik nem elhinni.
Mármint ez a futóbolond, aki kiakarja húzni az internetet a falból?Már majdnem elgondolkoztam rajta, hogy lehet tényleg túlkombinálok dolgokat, biztos hülyeség hogy a haderő vezérkarában a tisztogatást, 2 eddig nálunk példátlan erőszakos antifa támadást, az ENSZ-ben a Greenfield "zsidóveszedelem van Mo-n! nyilatkozatot KÖVETŐEN a részeg késest a Zsinagóga ellen, meg Bobro-t az USAID-es lázító nővel + homokozós amcsi nagykövettel látom mosolyogni, akkor rossz érzés jön rám, arab tavaszok, meg Majdan után.
Mert ezeket a történelmi mintákat mint ha láttuk volna már máshol, ugye!
Mondom lehet bazz. kicsit ezt túlgondoltam, itt van egy tiszta fejű bátor katona ismerős a fórumról, s megnyugodtam, nem lesz itt semmi tré.
Erre szembe jön ez bazz+ :
Lehet röhögcsélni gyerekek, de ez a fickó III/I-es ezredes, hírszerző, az Információs Hivatal vezetője volt...
Ő nem annyira nyugodt mint TE, Krisss.
Irigylem a nyugalmadat, már megint.
De szakember is volt, ráadásul hírszerző főtiszt, az IH volt vezetője. Olyan dolgokba láthatott bele, amibe pl. itt senki!Földi történelem tanár végzettségű.
Amúgy meg a jogászok és a történelemtanárok mindenhez értenek, sőt, mindenhez IS.
Viktor Medvedcsuk.Miért, Zelenszkij nem orosz kötődésű ? Vagy a dnyiprói polgármester sem ? Van olyan ukrán, aki nem orosz kötődésű, és 100 %-os etnikai tisztaságú ukrán ?
Hogy micsoda?Mármint ez a futóbolond, aki kiakarja húzni az internetet a falból?
Ok, akkor régen volt a hírszerzés vezetője. Akik mostanában okoskodnak, azok mikor voltak azok? Voltak csak simán hírszerzők valaha? Egy Gyarmati, Bendarzsevszkij, Rácz, etc.?Sajnos hallgattam egy másik interjúját, hidd el tele volt olyan tárgyi tévedéssel, ami nekem laikusként kiütötte a szemem.
Már 97-ben politikai alapon pályán kívül rakták..... rég volt!
Amikor nosztalgiázik, akkor mond érdekeseket. Fellebenti, hogy működött a magyar titkosszolgálat, az kifejezetten élvezhető, érdekes.De szakember is volt, ráadásul hírszerző főtiszt, az IH volt vezetője. Olyan dolgokba láthatott bele, amibe pl. itt senki!
Persze, a töritanár nem rossz alap, te is az voltál ugye jól emlékszem ?!
Érdekes módon Ő is pont azokról beszélt, amit itt páran mi is megemlítettünk, hogy minimum furcsa.
Hogy micsoda?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..