Minden szakmának vannak hátrányai, de sajnos az átlag szellemi dolgozó lenézi a két kezi munkást! Sajnos nekem ez a gyengém és ilyenkor előjön a pulyka efektus
Én tavaly lazításnak elmentem kulizni egy barátom házának az építkezésére, amikor nem kapott segédmunkást se, én meg azt hittem, hogy a saját projektjeim ráérnek (tévedtem amúgy).
¯\
(ツ)/¯
Semmi gondom a kétkezi munkával, munkásokkal, sőt, amikor gyárakban dolgozunk jól kijövünk a melósokkal, de vannak azért problémás jelenségek, és nem elszigetelt esetek sajna. (mondjuk a multi gyárában ahol gépsort üzemelünk be mindenki ugyanúgy leadózik mindent, mint mi)
Az adó optimalizálást is megértem, elfogadom, amíg törvényes keretek közt mozog, de van az a szint, ahol kilóg a lóláb (kínai boltosok luxus-suvokkal járnak, és blokkot nem kaptam még kínai boltban, illetve volt ahol olyan, ahol kaptam, de kínai írásjelek voltak rajta, és nem volt AP jel...), és olyankor a kormány tesz is, akár iparági különadókkal, még azt is el tudom fogadni, de a
Budapesten adok ki neked gyerekkel ha ez tényleg probléma, bár én ilyet még nem hallottam
én igen, bár a hirdetésbe nem írják bele, csak rákérdeznek, és utána szólnak, hogy igaziból másnak kiadták már, bocs... amúgy ugyanis törvénytelen. Azért csinálják a iadók, mert gyerekest kilakoltatni sokkal nehezebb.
Persze, többüknek van hitele,
Ja, van hitele, fix kamatos a 0% alapkamatos időkből, tehát max 5%-os kamatra, vagy most veszel fel... milyen kamatra kapsz most? 20%?
Peldat lehet venni roluk.
Ja, iskolázásban meg a gyermekekről gondoskodásban is, mi?
Csak lehet, hogy nem milliós-két milliós négyzetméter árakban gondolkoztak
Ja, aki Pest vármegyei, az bekaphatja, értem... Avagy mindegy miben gondolkoznak, vannak a gondolataid, meg van a piaci kínálat árszínvonala. Tudom, költözzön az ember Borsodba, hiába van itt a család, a munka, ha a szapora cigányoknak jó, mit válogat az ember?