Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Munkát adva a falusiaknak? Egy (konkrét, de nem nevesített) falu körzetében majdnem összes földet egy család hat tagja műveli. Fejenként legalább egy 40 millás kocsi a garázsban...
Őszintén, ha tényleg ez van, hogy a full család a földet túrja, akkor meg is érdemlik a 40 millás kocsikat. Én el nem tudnám képzelni magam ebben a helyzetben, és minden tiszteletem azoké akik fizikailag meg is művelik a földet.<blockquote rel="czulu">Munkát adva a falusiaknak? Egy (konkrét, de nem nevesített) falu körzetében majdnem összes földet egy család hat tagja műveli. Fejenként legalább egy 40 millás kocsi a garázsban...
Remélem nem arra gondoltál, hogy kaszával és kapával lódulnak neki annak a nem kevés hektárnak?
6 ember megművel több száz hektár földet és nincs semmilyen munkásuk? Lehet ennyire gépesíteni a mezőgazdaságot? Amugy meg ha ez igaz, akkor mi baj van a 40 millás kocsival? Elég keményen megdolgozhattak érte.
A "lehet" szóra reagálva: Svájcban vannak olyan marhafarmok, ahol a fejés teljesen automatikus. Boci bemegy a gépbe, hogy leszivattyúzzák és kap valamit enni cserébe. Nem állítom, hogy ilyen idehaza is van. Csupán érdekességnek.Lehet ennyire gépesíteni a mezőgazdaságot?
Ha jól emlékszem akkor a ted.com-on láttam erről egy videót. A boci amikor szükségét érzi akkor <b>önként</b> bemegy a fejőgépbe, az pedig automatikusan megfeji. A napi tej adag is jelentősen nagyobb lett mint a korábbi módszerekkel. Kell még egy hasonló masszírozógép és akkor meg is vagyunk a kobei marhával. Ha pedig a kés alá is önként mennek majd......
A "lehet" szóra reagálva: Svájcban vannak olyan marhafarmok, ahol a fejés teljesen automatikus. Boci bemegy a gépbe, hogy leszivattyúzzák és kap valamit enni cserébe. Nem állítom, hogy ilyen idehaza is van. Csupán érdekességnek.
Nem állítom, hogy ilyen idehaza is van. Csupán érdekességnek.
Novemberig nem lesz határzár, mert <b>Orsósnak fontosabb néhány HDZ-s haverja, mint a magyar határok védelme:</b>
http://www.origo.hu/itthon/20151006-hatarzar-kerites-horvatorszag-migrans-nemeth-zsolt-menekult.html
A horvátok pedig várhatóan jövő tavaszig nem fognak tudni határzárat létesíteni Szlavóniában, akkor se ha meggebednek az új kormánnyal, tehát tavaszik tárva-nyitva fog állni a határ és azon napi szinten ha tízezer érkezővel számolunk, akkor legalább <b>egymillió</b> migráns fog áthaladni.
Igen, <b>EGYMILLIÓ</b>, mert már ilyen tempónál tartunk.
Őszintén, ha tényleg ez van, hogy a full család a földet túrja, akkor meg is érdemlik a 40 millás kocsikat. Én el nem tudnám képzelni magam ebben a helyzetben, és minden tiszteletem azoké akik fizikailag meg is művelik a földet.<blockquote rel="czulu">Munkát adva a falusiaknak? Egy (konkrét, de nem nevesített) falu körzetében majdnem összes földet egy család hat tagja műveli. Fejenként legalább egy 40 millás kocsi a garázsban...
<blockquote rel="jurgenbauer">Azt mondják Assadra, hogy diktátor. Orbánra is. De attól, hogy azt mondják: diktátor, nem feltétlenül az. Ugyanez a helyzet lopás témakörben is. Mondhatod, hogy lopás, ők is, de irány a bíróság! Ráadásul pont az LMP és MSZP brancsnak kellene kussolnia. Szaniytól Leisztingeren át Sallaiig!
blitzkrieg
A Nato-ról írtam , nem az EU-rol.
NATO nem EU igen(mivel jobb nincs).
Ha jól emlékszem akkor a ted.com-on láttam erről egy videót. A boci amikor szükségét érzi akkor <b>önként</b> bemegy a fejőgépbe, az pedig automatikusan megfeji. A napi tej adag is jelentősen nagyobb lett mint a korábbi módszerekkel. Kell még egy hasonló masszírozógép és akkor meg is vagyunk a kobei marhával. Ha pedig a kés alá is önként mennek majd... </blockquote><blockquote rel="eevil">...
A "lehet" szóra reagálva: Svájcban vannak olyan marhafarmok, ahol a fejés teljesen automatikus. Boci bemegy a gépbe, hogy leszivattyúzzák és kap valamit enni cserébe. Nem állítom, hogy ilyen idehaza is van. Csupán érdekességnek.