<blockquote rel="antigonosz">Háát ha az Usa nagykövetség elfér ott akkor szerintem a másik nagy humánus ország emlékműve is elfér annak a térnek egy kisebb területén. Az egyik xarrá bombázott minket a másik miszlikbe lőtt. Na meg azért azok a katonák akiket az emlékmű alá temettek már nem kémkednek utánunk, míg az usa követségről ugye ez nem mondható el. Apropó van még szovjet emlékmű rendszerben nálunk valahol?
szerintem egyiknek sincs ott helye.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="haubagoi">Egy hasonlat: ez olyan, mintha mondjuk egy szlovák azt hangoztatná, hogy ő nagyon szereti Magyarországot, de közben Nagy-Magyarországot gyűlölné, mert az elnyomta a szlovákokat, és ebben a kettős érzésben nem látna ellentmondást, mert szerinte a mai Magyarország nem ugyanaz, mint a Nagy-Magyarország volt.
Ez persze igaz, de ettől még egy mai magyarnak sem tetszene, ha valaki gyűlöli Nagy-Magyarországot, még akkor sem, ha közben az illető azt mondja, hogy de a kicsit bizony szereti.
Majdnem stimmel, csak fordítva, a szlovákok pozitívan állnak Nagy Magyarországhoz, szerintük az volt Uhorsko, aminek ők is a részei voltak, a mostanit annyira nem kedvelik, ez Madarsko. </blockquote>
Akkor ezek szerint a szlovákok örülnének, ha visszacsinálnánk a Nagyot?
(mondjuk nem ez volt a téma, de ha már mesterien tereled a témát, akkor tovább terelem én is
</blockquote>
Na jó, a témához kapcsolódva:
Fényesen megbukott a JOBBIK keleti nyitás politikája (a Fidesz is részben ezt próbálta átvenni).
Először a nagy török-magyar barátság bukott meg amikor a török kormány tesztelni akart minket a nagy mecset építésével Pesten (mert ha ugye testvér nép, nagy barátság, akkor ugye belefér egy templom, amit ráadásul a török kormány építene a saját pénzéből, nem lenne több muzulmán tőle Magyarországon), ami akkora ellenállást váltott ki főleg a JOBBIK szavazói között, hogy egyből el is szállt a nagy barátság.
Az orosz most bukott meg, Putyin így, meg úgy, hajrá Novorosszija, a Krím az oroszoké, veletek vagyunk, KGBéláról már nem is beszélek, erre jön Novák Emőke és cirkuszol a szabadságtéri emlékműnél.
És abban teljesen igazad van, az oroszok ugyan nem azonosak a komcsikkal, és a szovjetekkel, DE nekik a Nagy Honvédő Háború szent dolog.
Személy szerint én sem örülök hogy tele van az ország szovjet hősi emlékművekkel, de a szabadságtéri pont hadisírnak van nyilvánítva és az oroszoknak esze ágában sincs áthelyezni onnan (mégis csak a főváros középén emlékezteti a magyarokat, hogy nem jó velük kezdeni, a csepeli temetőben nem ugyanaz volna a hatás), de ha ez lehet náluk úgy hogy mi mentünk oda és ők csak hazakísértek:
A JOBBIK meg nem azért a második legnépszerűbb párt mert olyan nagyon jól csinálják, hanem, mert a többi párt olyan nagyon rosszul csinálja!
Itt a nagy szakértelmük:
Most komolyan harckocsi???
Pedig sok szakember jelentkezett náluk hogy segítene nekik, persze ahogy látom nem nagyon kértek belőlük.
</blockquote>
A török vonalat túltolták, de pl. szabadságtéri emlékmű ügyben mindigis ez volt a vélemény.
Ami a Komondor képet illeti, az meg honnan van? Mert simán lehet valami helyi alszervezet FB oldaláról is.</blockquote>
A Komondor a JOBBIK hivatalos Facebook oldalán van fent
https://www.facebook.com/JobbikMagyarorszagertMozgalom/photos/pb.287770891404.-2207520000.1446041630./10153628670951405/?type=3&theater
A Szabadság teret én is a régi állapotba állítanám helyre.