<blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="tarzaan">A helytartó asszony eddig bírta:
http://www.origo.hu/itthon/20151028-kemenyen-nekiment-a-magyar-kormanynak-colleen-bell.html
</blockquote>
Szerintem
1. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy a kis pénzecskénk Paks kapcsán kinek a zsebébe vándorol, és azt se, hogy miért pont az övékébe. És ez csak egy példa arról, hogy közpénzek hogyan tűnnek el nyomtalanul, vagy szolgálnak pártcélokat. Egy párt céljait.
2. Nem tudom,mit értesz garázdálkodáson? Szerintem Te sem,de sokat nézed az M1-t.
3. Kiszorultak. Fáj nekik. És bármilyen furcsa, joguk van hozzá, hogy fájjon. Neked is biztos fájt, mikor a másik oldal győzött.Ha fáj,hát fáj, ez a demokrácia.
4. Viszont a médiára költött KÖZPÉNZek majd 100%-a,plusz az állami reklámpénzek mind a Fideszes médiában landolnak. Abban a szerinted 30%-ban. De lehet, hogy még annyi sincs nekik, Nézettségben tuti nincs, mert nézhetetlen.
5.Ezt nem értem...talán mert nem vagyok zsidó,de semmi bajom velük pusztán azon az alapon, hogy ők másban hisznek.
6. Ne adja az élet, hogy nálunk is lőjenek. Viszont pont nem erről beszélt, hanem arról, hogy jogunk van a határvédelemhez. Talán pont azért mondta, amit Te írtál.
</blockquote>
1. De tudjuk. Nem az ő Zsebükbe.
2. Esélyük sincs rá, hogy Norvég Alapból szétqurják a Fidesz székházat, mint tették azt 2015ben. Haló! 7%on a bandájuk! A többi talpnyaló be se jutna.
3. Nincs joguk hozzá. Ez nem Ukrajna, hogy ők mondják meg ki legyen a miniszterelnök, miután megpuccsolták a korábbi elnököt és háborús helyzetet generáltak, csak hogy akik őket puccsolhatnák meg, ne tudjanak szavazni.
4. Mondja a ki is? Az un. csahos ellenzék?
Ha te, jelentsd fel őket, van infod. A Fidesz 2002 után építette fel a Hörrt, amit LÁTSZÓLAG Simicska most széttrollkodik a Jobbik felé mozgatva azt nagy erőkkel. Észre se veszik a népek, hogy a TV2 kapcsán SE azon megy a vita, hogy most Orbán, vagy melyik ballib alakulat, hanem hogy Orbán és Simicska. A ballibeknek esélye sincs már erre. Ez fáj nekik. Mindeközben pedig a haverok kiszorulnak a hatalomból.
Emberek, a két arc 40 éve voltak barátok. Akinek vannak 40 éves barátságaik, ne már hogy mani miatt dobtátok valaha őket?!
Viszont az egyik átveszi a Jobbikot az orrotok előtt, a másik meg megnyeri a választást 3 év múlva úgy, hogy a ballibek ha nem fognak össze, akkor az MSZP kivételével valószínűleg kiesnek, ha összefognak, akkor meg azért esnek ki, mert nem feltétlenül tudnak 15%ot összehozni még együtt sem úgy, hogy már most éppenhogy csak a közelében vannak. 3 év múlva lesz csak választás.
5. Semmi extra. Kettős mérce.
6. Burkoltan bírálta a határt, de mivel végig a ballib panelokat puffogtatta, kb. le kell szarni. Háta mögött Guantanamo, rakat puccs, célzott gyilkosságok, szóval kb. bekaphatja a kis kettős mércés ribi.