<i>"Kezd kissé hiteltelen lenni ez a pedagóguslázadás. "</i> Keeezd? Már az elejétől fogva az volt.
Mikor elolvastam, hogy mik a követelések... röhej. Nem ezek változtatják meg az oktatás minőségét. Nem is emlékszem olyanra, ami mentén egyáltalán érdemben tárgyalni lehetne, de biztos az én készülékemben van a hiba.
Várható volt, hogy az ellenzéki pártok egyöntetűen kiveszik belőle a részüket, még ha naivul ne adj' Isten tényleg civil kezdeményezésnek is indult (amit megkérdőjelezek -de én vagyok szkeptikus az efféle dolgokkal). Hülyék lettek volna nem beállni egy olyan téma mögé, amihez minden Magyar állampolgár születésétől kezdve szakértői szinten ért ... ugyan úgy, mint pl. a focihoz és a politikához.
Ma meg azon ment a rinya, hogy szegény iskolaigazgatót megkérték, hogy ugyan, akkor számoljon már el a tanárok óráival, meg a rábízott gyerekekkel... röhej, már azért is index címlap jár, mert valaki a munkáját végezte -még ha nyilván ezt kaján vigyorral is tette- már Hofiba illő.
Az index próbál netszolgáltató adós állapotokat beállítani, de ez közel sincs így.