Igen,a héten megint bekapcsoltam a dobozt,gondoltam mivel nem piálok,majd egy híradó a falhoz állítja az agysejtjeimet,legalább,mint 1l háziszőttes,nem is tévedtem,a nagyszerű ellenzéki kendermagos droid,először szétperel mindenkit,aki össze meri őt boronálni a sittes alvezírrel,majd csak lapszemlézett a nagyvezír titkárnőjének,mert annak nincs internetje,majd van internetje a titkárnőnek,erre ő nem mond semmit.
A fletó holdudvar elég csücskös nekem,milyen érdekes,hogy pont annyi,ha nem több felületet kapnak a 2 százalékukkal,mint a kormányzó 2/3-os párt.
Az egykori nem rab demokraták szellemi bulldózere,aki a saját fikáját zabálta a parlamentben,majd az találta mondani,hogy nem az a lényeg,hogy mi lesz Magyarországgal,hanem hogy mi lesz az ő pártjával,nos ő volt a persona non grata,a jobbos médiumokban,majd,mivel a T. választó polgárnak úgyis annyi esze van,mint egy szúnyognak alapon,ott beszélget a simicska tévében,jóságos,barátságos aléapítványi szakemberként,és osztja az észt.feltűnt,legalábbis nekem,hogy akármilyen nagy is a vita a többi 5 szakértő között a műsorban,alig győzik egymást túlkiabálni,ahogy a fikusz kajálikusz megszólal,mindegyik bekussol,szó szerint,és szépen végighallgatja amit a nagy formátumú bebüfcsizik.
Majd jönnek a fantasztikus mszpések,és beledörögnek a mikrofonba,hogy márpedig béremelés köll!
Meg a többi állatság,amit ők is megtehettek volna,amikor a rendszerváltás óta,a ciklusok 4/5-ében kormányon voltak >2010.
Akiktől besírok,szanyi kapitány,a dk unblock,a kendermagos droid,az együtt,végül is a zöld párt,a pár száz fős tagsággal.