El ne hidd már amit a profilomhoz megadtamHogy egy nő 25 éves korában öt pasira vágyik az még rendben lenne de, hogy pont ilyen nyeszlett afgánokra!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
El ne hidd már amit a profilomhoz megadtamHogy egy nő 25 éves korában öt pasira vágyik az még rendben lenne de, hogy pont ilyen nyeszlett afgánokra!
Felszálltak a helyi buszra, onnan szedték le őket.Viszonylag nagy sűrűségben találtak a környéken afgánokat, az felénk még nem őshonos. Bár ha a rendőrség elárverezi őket, egy ötös akciós csomagra lehet benevezek.
Ilyenre van már itt migráns. 600 éve jöttek és már a nyelvet is beszélik. Bár dolgozni ugyanannyira nem akarnak.Sportolót csinálnék belőlük kézi talajlazítás és sitthordás versenyszámokban. Meg amire még szükség van a környéken
Eddig is gyanakodtam. Csak ez a kislányos stílus megtévesztett.El ne hidd már amit a profilomhoz megadtam
Jah, ismerős. Olyanok mindig mint a kányák, csak régen a pufidzseki meg sportcipő helyett makkos cipő, műbőr dzseki volt a divat.Szerintem migráncsok :
Hát nézd sok mindent érthet az ember sok féle képen, de a "nem az ÁVH fog grasszálni, hanem az iráni forradalmi gárda" mondatból nem hinném, hogy azt a következtetést lehet levonni, hogy azok választási megfigyelők akartak lenni. Aztán persze lehet én tévedek. Egyébként meg teljesen mindegy. Ma Magyarországon nincs egyetlen olyan párt sem ami az én meglátásom szerint alkalmas lenne ennek az országnak a vezetésére. Az baj, hogy még ha egyik-másik kérdésben egyet is értek egyik vagy másik párttal, túlnyomó részében az elképzeléseik a valóságtól elrugaszkodóak, erkölcstelenek, szégyenletesek és felháborítóak. A kompromisszum meg számomra nem opció.
Joe bacsi, neked inkabb fogynod keneNagyszerű,újabb be büfizett lózung.
A kedves politikus asszony meg tudna különböztetni egy T55-t,egy 72-estől vajon,vagy egy 72-est,egy 72 B variánstól,esetleg egy Bradley-t,egy mbt-től?
Esetleg valamelyik honvédelmi államtitkár képes lenne rá?
Persze mit aggódok,demokrácia van,aa fékek,és ellensúlyok rendszere biztosítja,hogy ne legyenek égbekiáltó disznóságok a honvédelem pénzügyei,szakmai döntései körül,vagy úgy egyáltalán félrecsússzon a honvédelem koncepciója.
"érdemben modernizáljuk a haditechnikai eszközöket" ááááhh!
Kényszermunkára az összes politikussal,vagy böribe,de ha nem akar dolgozni,akkor majd én megszabom a napi kalória adagját,meg a csomagját,meg a beszélőjét,ágyas beszélőjét,kábeltévéjét,stb odabent.
P@csába,megint meg kell reggeliznem,levezetni ezt a stresszet..
Amilyen jó börben van az ifjú vezéraszonyunk simmán bevállalhatna 2-3 gyerköcöt és akkor talán a politikusi kisugárzása is megindulna a ismertségi tartományban.Természetesen amerikai (nyugati) eszközökkel, kerül amibe kerül. Mert az ami orosz.... hát az maga Belzebub.
Paks 2-vel is jórészt ez a gondjuk.
Megnézném azért az arckifejezését amikor 2 hétig nincs szél és nap sem a felhőátvonulások miatt. Nesze neked megújuló.
(Jah, persze ők majd pótolják a naccságos ifjúkommunista vezérasszony hálózatából 3x áron)
Ebből a mondatból persze hogy nem, pont ez a videó lényege.
A dezinformáció az információs hadviselés régi eszköze (főleg a féligazságok igazságként való tálalása)
ha hamisítvány hozd róla az infot, please