Életforma.Meg mindig keregetnek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Életforma.Meg mindig keregetnek?
Mikroadomány...Kapott 70 milliócskát a Telex egy cseh milliárdostól - csak támogatás, dehogy kérnek érte bármit is
Forrás: https://kuruc.info/r/2/226241/
Az élet nem habostorta.Végiglapoztam az utolsó 23 oldalt, ugyanis kíváncsi voltam, miről maradtam le. Érdekes volt, bár kissé megterhelő.
Köszönöm azért mindenkinek.
gondolom egy filantróp bácsi vagy ilyesmiKapott 70 milliócskát a Telex egy cseh milliárdostól - csak támogatás, dehogy kérnek érte bármit is
Forrás: https://kuruc.info/r/2/226241/
hazudtál... de majd szólok ha változik a helyzet és igazat mondtálde szólj, ha változott a helyzet, elvégre ez egy régi cikk.
HAON - Sugárveszély! Radioaktív kövek érkeztek postán egy Fejér megyei településre
A megyei hírportál, a feol.hu szerint egy pázmándi férfi rendelt két ásványt Olaszországból, gyanús sugárzás miatt azonban a posta megállította a csomagot.haon.hu
A feol.hu adott elsőként hírt arról, hogy a településen megkezdték a vizsgálatot és Sárbogárdról a helyszínre érkezett egy laborautó is, hogy az ilyenkor szükséges elemzéseket elvégezze. Az ott élőket, addig biztonságos távolságba helyezték.
Hoppá.
Nem is tudtam, hogy a postákon is van sugárkapu.
HAON - Sugárveszély! Radioaktív kövek érkeztek postán egy Fejér megyei településre
A megyei hírportál, a feol.hu szerint egy pázmándi férfi rendelt két ásványt Olaszországból, gyanús sugárzás miatt azonban a posta megállította a csomagot.haon.hu
A feol.hu adott elsőként hírt arról, hogy a településen megkezdték a vizsgálatot és Sárbogárdról a helyszínre érkezett egy laborautó is, hogy az ilyenkor szükséges elemzéseket elvégezze. Az ott élőket, addig biztonságos távolságba helyezték.
Hoppá.
Csak a poén kedvéért, de ezek a nevek nekem máshonnan ismerősekde szólj, ha változott a helyzet, elvégre ez egy régi cikk.
Milliókat visznek haza feketén a kuruc.info készítői | Szombat Online
Az ország legbefolyásosabb „nemzeti radikális” hírportálja előszeretettel állítja magáról, hogy „forradalmat csinál”, a jelek szerint azonban a honlap üzemeltetői évi sok milliós adómentes bevételben is érdekeltek. Az Athena Intézet feltérképezte a kuruc.info finanszírozását. A kuruc.info...www.szombat.org
Csak hogy katonai vonatkozása is legyen: fogtak már meg (külföldön) sugárzó repülőgép fedélzeti műszereket is, amelyek egész jó eséllyel valamelyik Csernobil-melletti járműtemetőből kelhettek lábra.Hoppá.
Csak a poén kedvéért, de ezek a nevek nekem máshonnan ismerősek
Mondjuk úgy, hogy a kollégák, akik a kurucról linkelnek erősen szűrik az onnan származó információkat.....még a végén kiderül, hogy a htka a kuruc.info mérsékelt szárnya...
Minek hoznám át a propaganda, hangulatkeltő, vagy épp értelmes csak itt semmi keresnivalóval nem bíró cikkeket? Attól, hogy van egy adott irányultság adott cikkekben, az sem feltétlenül baj, hiszen ha nem lehetne írni róluk, ocsmány világ lenne(teszem hozzá, itthoni szerveren nem lehetne, így ocsmány világ van), de mivel ide nem faji háborúzni jövünk(ez szerintem mindőnkre nagyjából igaz) és nagy átlagban mérve is értelmes a társaság, a biztpol cikkeik nem kell, hogy feszkót okozzanak, viszont értékes híranyag.Mondjuk úgy, hogy a kollégák, akik a kurucról linkelnek erősen szűrik az onnan származó információkat.....
Jó, hát volt (Bombagyár környékén) ott blogen vagy blogin /blogadmin (Sipos Zoltán) is ha jól emlékszem.Csak a poén kedvéért, de ezek a nevek nekem máshonnan ismerősek
Nem tudom ki mennyire ismeri, de Polgár Tomcat Tamás is liberálisként definiálta önmagát egy időben, és micsoda együttállás, itt is van Tomcat De ez a Tomcat nem Polgár Tamás, de attól még MB lehetne az az MB, elvégre ő is önmagát liberálisként definiálja - jól emlékszem? - Szép találat Ha nem is tudom komolyan venni, de legalább vicces lehetne, de szerintem a két érintett nem találja viccesnek a felvetést... ha úgy belegondolunk...Csak a poén kedvéért, de ezek a nevek nekem máshonnan ismerősek
Minden hasonlóság csak a véletlen műve.- Szép találat Ha nem is tudom komolyan venni, de legalább vicces lehetne, de szerintem a két érintett nem találja viccesnek a felvetést... ha úgy belegondolunk...
A Molnár Balázs futott, mint molnárgörény, meg volt Fönix ott is.Nem tudom ki mennyire ismeri, de Polgár Tomcat Tamás is liberálisként definiálta önmagát egy időben, és micsoda együttállás, itt is van Tomcat De ez a Tomcat nem Polgár Tamás, de attól még MB lehetne az az MB, elvégre ő is önmagát liberálisként definiálja - jól emlékszem? - Szép találat Ha nem is tudom komolyan venni, de legalább vicces lehetne, de szerintem a két érintett nem találja viccesnek a felvetést... ha úgy belegondolunk...