K
kamm
Guest
Pardon...?Te se néztél TVt az átkosban. "Beszél ön csehszlovákul?" Baló György főokos meg beszédhibás volt. És mind zsidó. Most már csak a 3/4ük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pardon...?Te se néztél TVt az átkosban. "Beszél ön csehszlovákul?" Baló György főokos meg beszédhibás volt. És mind zsidó. Most már csak a 3/4ük.
Azt írtad, mindenféle hülyék és beszédhibásak nem kaptak mikrofont.Pardon...?
Azt irtam, a Radioban es nem, nem irtam egy szot sem beszedhibarol.Azt írtad, mindenféle hülyék és beszédhibásak nem kaptak mikrofont.
Volt már külföldi sajtó reakció az eseményre?Putyin kitüntette Szijjártó Pétert
Barátságrenddel tüntette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a kétoldalú kapcsolatok fejlődéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért.www.napi.hu
Vazze.
Volt már külföldi sajtó reakció az eseményre?
Számít?
Mit várunk onnan, ahol muszlimokkal akarják a Német nehézipari munkahelyeket feltoleni, meg minden ny európai munkahelyet is, meg szélkerékkel akarják a kohókat felfuteni?
Pont nekik való a buzulás oktatása 5 évesen, remélem az állam ad a meghatározhatatlan nemu/nemi identitású drag queen - eknek rendes fizetést ezért, fogorvosi ellátást, meg évente 2x nemváltó mutétekre, és/vagy hormonkezeléseire is pénzt.
A ballikos jakab mikor fog lemondani?Lemondott a norvég parlament elnöke lakásbotránya miatt
Az adófizetők által finanszírozott oslói lakása miatt robbant ki a botrány.Lemondott tisztségéről a norvég parlament elnöke, Eva Kristin Hansen csütörtök késő este. Hansen az NRK norvég műsorszol...www.vadhajtasok.hu
Akit érdekel, a háttér.Nem bírták kizárni a fegyverbizniszből az OTP-vezető cégét, ezért a kormány megvette | 24.hu
Átszervezik a magyar hadiipar irányítását.24.hu
"A Milipol volt az a cég, amelyet a Védelmi Beszerzési Ügynökség (VBÜ) tavaly nyáron megpróbált kizáratni a Magyar Honvédség kétmilliárd forintos lőszerbeszerzéséből. A 24.hu írta meg, hogy az ügyben kartellgyanú miatt versenyhivatali eljárás indult, ám végül a cég mégis elnyerte a megbízást, 40 millió darab parabellum lőszer leszállítását, ami aztán jelentősen megdobta a forgalmát.
Információink szerint a kormány döntése nyomán az állam az elmúlt hetekben kivásárolta a cég két tulajdonosát. A Milipolt a Techimpex Kft. nevű állami cég vette meg.
Közvetítőként voltak jelen a piacon, és nélkülük nem egy, nem két, hanem legalább harminc gyártóhoz nem lehetett hozzáférni. Az állam minden eszközével próbálta megkerülni a Milipolt, de ez nem sikerült. El kell ismernünk, hogy a tulajdonosok jó céget raktak össze, amely ezentúl az államnak dolgozik
– mondta lapunknak az ügyletről Maróth Gáspár kormánybiztos. A VBÜ vezetője a pontos vételárat nem árulta el, csak annyit mondott, hogy a cég két, két és fél év alatt termelheti ki az árát."
z elit mindenkeppen ujratermeli magat, ez kozismert - en magam is kinosan ugyelek arra, hogy mindket gyerekkel kerek, ertelmes, erosen osszetett mondatokban kommunikaljak szuletesuk ota, mindket nyelven; ha valami nem volt vilagos, akkor azt reszletesen elmagyaraztam. Ez egy csomo energiat meg idot igenyel, de en - es szerintem minden szulo - elvezem ma is. Az eredemenye vilagosan latszott mar koran, a nagyobbikkal anno otevesen mar jatekosan kombinatorikaztunk meg programozasi-logikai elveket gyakoroltunk, ma mar evek ota ir es rajzol szabadidejeben, a kisebbik meg mar hatevesen olyan valasztekos es komplex humorral nemcsak beszelgetett, de kimeletlen logikaval vitazott is velem mindenen, hogy csak lesett minden szoc munkas, akit a valas soran berangatok az ugybe. Raadasul ugyanezt latom a barati koromben egyarant otthon is es idekint is - a kulturalis elit mindig ujratermeli magat, ez igy van osidok ota, es egy kis orszagban ez egyben a politikai elitet is jelenti.)
Nézzétek meg nagyon jó!
Kicsit gugliztam, ezeket találtam az elhangzottakkal kapcsolatban:Nézzétek meg nagyon jó!
Főleg 9:30-tól.
Szalai kicsoda ez a srác??Kicsit gugliztam, ezeket találtam az elhangzottakkal kapcsolatban:
Szalai Bálint - A szerző bemutatása - Szabad Európa
Szalai Bálint a Szabad Európa budapesti szerkesztőségének újságírója. Nyolc évig dolgozott az akkor leglátogatottabb híroldalnak számító Indexnél. Egyéb elismerések mellett 2015-ben megkapta a Gőbölyös Soma-díjat. A 2018/19-es akadémiai évben az Arizona Állami Egyetem Fulbright-program...www.szabadeuropa.hu
Maróth csúsztatott a kartellügyéről
Bizarr interjút adott az egészségügyet szétlopó kartellről maga az ügy egyik főszereplője, Maróth Gáspár.index.huSzétlopták az egészségügyi fejlesztési pénzeket, szinte mindenki jól megúszta
A magyar kórházak új CT-ket, MRI-ket vehettek uniós pénzből, de jött egy hazai kartell, és lerabolta az egészet. A GVH vizsgálata a lehető legmeglepőbb eredménnyel zárult.index.hu
.
Szalai kicsoda ez a srác??