Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látom nem vagy képben.
Mandiner
mandiner.hu
Az orosz titkosszolgálatok mai aktivitása Magyarországon és Európában....
Szerintem meg nem, mert a NATO és az EU a mi szövetségesünk és nem VVP...meg az OF... A ruszkiknak csak hasznos hülyének kellünk....Na,ez jó hír,hogy dolgoznak Grísáék.
Szerintem meg nem, mert a NATO és az EU a mi szövetségesünk és nem VVP...meg az OF... A ruszkiknak csak hasznos hülyének kellünk....
Mi tart vissza? Ha már arra jársz, a többi kémet is vágd ki az országból, Stirlitz. Éberség!Már rég ki kellett volna vágni az összes orosz kémet az országból.
Mi tart vissza? Ha már arra jársz, a többi kémet is vágd ki az országból, Stirlitz. Éberség!
Háborús helyzetben (mint a mostani), nekünk össze kellett volna már régen zárni a szövetségeseinkkel (NATO, EU), akikkel közösen lehetne csak megvédeni a hazánkat. Én a helyedben nem "menősködnék" (ma....kodnék) cirill betűs jelmondattal.... Erről mindig az a bibliai passzus jut eszembe, hogy boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa... (Persze nem krisztusi tartalommal citáltam ide az előző mondatot..) Magunkban, ha egyedül maradnánk, nyugati szövetségesek nélkül, leszalámiznának minket itt, a keleti szlávok, Putyin cárral az élen... Talán nem hallottál arról, hogy az orosz köztévében téma volt, hogy a ruszki hadseregnek nyugat felé haladva nem kéne megállni Csapnál????Mi tart vissza? Ha már arra jársz, a többi kémet is vágd ki az országból, Stirlitz. Éberség!
De a szövetségeseink azzal az Ukrajnával vannak, akitől meg kellene védeni minket! Megint ugyanaz a helyzet mint a második világháborúban: az összes ellenségünk a szövetségesünk és az összes velünk baráti állam papíron az ellenségünk. Hát csodálatos!Háborús helyzetben (mint a mostani), nekünk össze kellett volna már régen zárni a szövetségeseinkkel (NATO, EU), akikkel közösen lehetne csak megvédeni a hazánkat. Én a helyedben nem "menősködnék" (ma....kodnék) cirill betűs jelmondattal.... Erről mindig az a bibliai passzus jut eszembe, hogy boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa... (Persze nem krisztusi tartalommal citáltam ide az előző mondatot..) Magunkban, ha egyedül maradnánk, nyugati szövetségesek nélkül, leszalámiznának minket itt, a keleti szlávok, Putyin cárral az élen... Talán nem hallottál arról, hogy az orosz köztévében téma volt, hogy a ruszki hadseregnek nyugat felé haladva nem kéne megállni Csapnál????
Szerintem meg nem, mert a NATO és az EU a mi szövetségesünk és nem VVP...meg az OF... A ruszkiknak csak hasznos hülyének kellünk....
Angolszászokból több van Magyarországon. Azokat meghagynád?Már rég ki kellett volna vágni az összes orosz kémet az országból.
Szerintem rosszul látod. Ha Ukrajnát támogattuk volna és nem Putyin seggét nyalnánk (most is), mint pld. Szíjártó is tegnap, akkor tudtunk volna elérni valamit Kárpátalján. De, szerintem a kárpátaljai magyarság nagyobb része amúgy is le lesz darálva (aki otthon maradt és a háborúba ment/vitték), míg a másik rész már vagy MO-on, agy nyugatabbra települ. Az otthon maradt öregek meg kihalnak egy generáción belül. Ezt a helyzetet az OF idézte elő a február végi támadásával. Feltette Putyin cár az "i"-re a pontot, a kárpátaljai magyarsággal kapcsolatosan... Ezt nyilván OV is látja, csak cinikus most is, míg a végén nem marad fiatal magyar Kárpátalján... De, ez nem baj neki, a fő, hogy még most is tapsolnak neki (itt is), mint országmentőnek és potenciális országgyarapítónak...De a szövetségeseink azzal az Ukrajnával vannak, akitől meg kellene védeni minket! Megint ugyanaz a helyzet mint a második világháborúban: az összes ellenségünk a szövetségesünk és az összes velünk baráti állam papíron az ellenségünk. Hát csodálatos!
Mi megpróbáltunk az ukránokkal normális kapcsolatokat kiépíteni még a háború előtt, de az ukrán politika szimplán szart a fejünkre.Szerintem rosszul látod. Ha Ukrajnát támogattuk volna és nem Putyin seggét nyalnánk (most is), mint pld. Szíjártó is tegnap, akkor tudtunk volna elérni valamit Kárpátalján.
Meg kell nézni, hogy kik nem ismerték el Koszovó függetlenségét.Sajnos egy ilyen jelentéktelen történet is jól mutatja, mindenre ugranak, szinte mindegyik. Miközben reálisan semmire nincs esélyünk, mégis ennyire tartanak tőlünk.
Orosz FöderációÁrulja el valaki mi az az OF. Valami tükörfordítás angolból?
Minden hülye szembe jön, mi?Személyszerint engem a V4-es összefogást romboló cseh, lengyel(szlovák?) velünk szembeni negatív, és aggresszív retorika, az egyre barátságtalanabb, és egyre inkább a vágyvezérelt pitiáner, dedós politizálás zavar a legjobban.. Az, hogy tüntetőleg már le sem ülnek bármelyik választott tisztségviselőnkkel tárgyalni, megüti a diplomáciai botrány, és ez az államok közötti további mindenféle kapcsolatot is rombol. Visszajutottunk 1920-ba, hogy a ún. kis antant módjára hazugságaik alapján simán megbélyegezhetnek, elítélhetnek, szóba sem állhatnak velünk, hogy aztán megbüntethessenek kényük kedvük szerint!? Eddig, és ne tovább!