Nem tudom, én csak megosztottam a cikket. (Minden esetre nem lenne példa nélküli eset, hogy merőben más a valóság, mint amit itthon szajkóz a kormány.)Elég fakenews gyanús.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom, én csak megosztottam a cikket. (Minden esetre nem lenne példa nélküli eset, hogy merőben más a valóság, mint amit itthon szajkóz a kormány.)Elég fakenews gyanús.....
Lehet jobb lett volna betenned azt az alaposan kifejtett magyarázatodat, de elég lett volna a hozzászólásod számát betenni.Szorakoztato visszaolvasni az altalam par honapja alaposan kifejtett magyarazatot. Kar, hogy a felet sem ertetted meg, es igy marhasag lett a vege...
Kivéve, ha Bayert, Jeszit stb néz. Náluk semmi sem bonyolult.Ennél azért bonyolultabb a világ.
A kedvenc politikusom Natalia Poklonskaya saját maga posztolt Amióta tavaly nyár óta főügyész, bejelentette, hogy nem posztol mert nincs rá idejea social media stábja képtelen volt ezt az egyszerű feladatot megugrani
Én is volt már, hogy olasz helyett írt tettem be - hogy vágjam le a kezemMiért ne posztolhatna saját maga?
Nagyon sok politikus saját maga posztol. Akármennyire el vannak eresztve, annál sokkal sóherebbek hogy ilyenre embert vegyenek fel.
De most komolyan nem feltételezzük, hogy ismeri a magyar zászlót egy magyarországi nagykövet?!
Nem kell ott is ürgebőrbe bujtatott ügynököket keresni, ahol nincsenek.
Azt meg különösen nem értem, hogy "ezt meg csinálják velünk".
Miért? Mi történt?
Nem küldött el jó mamába.
Nem uszította ránk a CIA fedőszervezetét.
Egyszerűen csak szar zászlóra tappantott. Nekem monitoros gépen sem tűnt fel a sárga címer a zászlóban.
Ez valószínűleg a kivétel. Egy nagykövetnél biztos van PR-stáb is.A kedvenc politikusom Natalia Poklonskaya saját maga posztolt Amióta tavaly nyár óta főügyész, bejelentette, hogy nem posztol mert nincs rá ideje
Nem védeni akarom ezt a német törpe boszorkányt, de van olyan is aki maga csinálja.
Hát mert nehogy a PR stáb olvassa a privát sms-eket a főnitől.Ez valószínűleg a kivétel. Egy nagykövetnél biztos van PR-stáb is.
Egyrészt az a "stáb" max két fő, másrészt attól még saját maga is kommunikál.Ez valószínűleg a kivétel. Egy nagykövetnél biztos van PR-stáb is.
A diplomaciai kepessegeit talan inkabb hagyjuk, kb annyibol all, hogy gatlastalan, meg faragatlan.Minek lépnénk ki Viktor kibaszot jó diplomáciai képessége úgy üt nagyot, ha az eu-n belül vagyunk. Kívülről nem lenne ekkora mozgásterünk
egyenlőre.
akkor kaphatna a pressman-power kormányban vmi ifjúság-védelmi posztot.
Biztos így van, ahogy elképzeled. Csak az ilyeneket a valóság néha pofán csapja.Ennek semmi koze a tavhoz, a szazalekokat meg az alfeledbol huztad ki, mert senki nem tudja meg megbecsulni sem.
Látod, ezert mondom, a felét (sem) sikerült megertened.
Leirtam reszletesen, meg azt is, hogyan kell atpakolni mas, kisebb hajokra, altalaban a gorogoknel (ha nem a direkt VLCS fogadasra kepes Rotterdamba erkeznek, hanem csak valamelyik masikba pl horvath, olasz kikötőbe.)
Ami nalad teljes egészeben kimaradt, az a lényeg, hogy egyetlen hajón elmegy 15-20 ezer (!) TEU, mig vonaton mondjuk 100-150 (es akkor mar kettot raktak egymasra, es felteteleztuk, elbirja a ruszki, ukran stb nyomtav egeszen Budapestig.) Igen, 100-200 baromi hosszú (200m+) tehervonat kell egyetlen megahajó kivaltasara.
A nagy tudomany az automatizalt, 5G-integralt ket intermodal hub lesz ill. lett volna (Putyin aggresszioja keresztbetett mindennek) a magyar es a lengyel hataron, ezzel a gyorsan szállítandó aruk piacat valoban le lehetett volna nyulni, valamint a román, magyar, szlovak, cseh, osztrák stb meg lengyel piacokat reszben vagy egészében el pehetne látni dirket kapcsolattal.
Mashol azt is leirtam, nem véletlenül Rutte és aljas kis brigadja orditja, higy MO zarjak ki az EUbol - nekik ez életveszélyes, hiszen az elmult 300 evben kialakított kis kvazi-monopoliumukba akarnak beletenyerelni...
Jajj, nem vagy te ehhez eleg okos, ne erolkodj ennyire, mert ugy maradsz.
szerintem, aki reális fenyegetés, az mind NATO tag, a NATO nem fog ellenük megvédeni, viszont szerintem, a vicc mennyiségű leopard beszerzés árából megteremthető lett volna az egészségügyi szűrőlabor rendszer, és nem egy külföldi multihoz menne a vizsgálatok nagyobb része (synlab)Szerinted hány perc alatt tennének ki a NATO-ból?
szerintem a legnagyobb fenyegetés Ukrajna. Nem NATO tag.szerintem, aki reális fenyegetés, az mind NATO tag, a NATO nem fog ellenük megvédeni, viszont szerintem, a vicc mennyiségű leopard beszerzés árából megteremthető lett volna az egészségügyi szűrőlabor rendszer, és nem egy külföldi multihoz menne a vizsgálatok nagyobb része (synlab)
Esetleg az egyetemi laborok, és főleg kutatók fizethetőek lennének, a fegyvertelen gripenjeink árából, és akkor talán lenne reális esély előre lépni.
Vagy mondjuk az NNK, Nébih, NAV meg tudná fizetni az ellenőreit, és így lenne valós ellenőrző rendszer, ami miatt esetleg a vadkapitalista, munkajogot, és biztonságot súlyosan megszegő kkv és hozzájuk idomult kisebb multi cégek nem gondolnák azt, hogy megoldjuk boritékba, lejárt élelmiszerből, számla nélkül okosba, ami nagyban hozzájárulna az ország versenyképességéhez.
Így cserébe van egy hadseregünk, ami még árvízi védekezésben sem képes segíteni, mert Csobánkáról több önkéntes jön össze homokzsákot pakolni, mint amennyi a teljes harcoló, és ez által erre bevethető honvéd állomány.
Milyen is az a normális adórendszer?Normális adórendszer kellene és akkor a fenti problémák nagyrésze nem létezne.
Teljesen jó a mostani adórendszer, nem bünteti a nagyobb termelékenységet/többlet munkát jobban, és a kedvezmények is mind ösztönzőek.szerintem a legnagyobb fenyegetés Ukrajna. Nem NATO tag.
Normális adórendszer kellene és akkor a fenti problémák nagyrésze nem létezne.
Ha ignoreon lenne:Krím Oroszok általi megtámadása, anektálása verte be az első szöget ebbe az ez nem fontos mert kitöl félünkbe, majd Ukrajna full scale megtámadása kombinálva Putyin "béke" ajánlata verte be az utolsó szöget ebbe a rendszerbe. Van kitől félni, nem is kicsit. Az Orosz imperializmus fullba megy.