Az oroszok jeleztek....Nem tudom nálam semmit sem tölt be csak azt írja server error! Lehet megy a kiber hadviselés! De délelőtt még olvasgattam!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az oroszok jeleztek....Nem tudom nálam semmit sem tölt be csak azt írja server error! Lehet megy a kiber hadviselés! De délelőtt még olvasgattam!
Trumpból még pont kinézem hogy összehozna egy békét Ukrajnában és kivonulna a Kkeletről. Csak szerintem ő és családja rejtélyes balesetben meghalna amit ennek nekilát.
Az édes anyukájának a csára végződő része áll a redvás natója mögött.A honvédelmi miniszter szerint a teljes nemzet a NATO mögött áll
Forrás: https://kuruc.info/r/2/257137/
A honvédelmi miniszter szerint a teljes nemzet a NATO mögött áll
Forrás: https://kuruc.info/r/2/257137/
Semmi sem változott. Ugyanazt kommunikálják , amit eddig.Ez olyan mint amikor a nyugati FOS valami neki nem tetsző dolog okán úgy kezd egy cikket, hogy "az egész világ elítéli/megdöbbent/elszomorodott".
Melyik világ?
Melyik nemzet?
Megkérdeztek egyenként mindenkit és egyhangúlag azt mondták hogy mögötte állunk? Mert ugyanis, ha egy is azt mondta, hogy nem, akkor nem jelenthető ki, hogy az egész nemzet (ha csak azt az egyet nem zárják ki hivatalosan a nemzetből).
Nem tudom mi történt ott fent, de erősen furcsa amik az elmúlt 24 órában lejöttek onnan. Kezdve azzal, hogy OV. békefenntartókat akar küldeni Ukrajnába, úgy hogy sem az oroszok sem a nyugat nem tud erről.
Teljesen korrekt nyilatkozat."There is only one way to prevent Bucha from ever happening again: an immediate ceasefire, the withdrawal of Russian troops from Ukrainian soil, effective peace negotiations in order to ultimately reach a just peace."
Vagyis nyakló nélküli migráns elosztás, betelepítést. Ez kinek lenne jó?
Vagy az eszement gender, Woke és egyéb ideologiákat kéne gyakorlatba ültessük, hogy szépek legyünk?
Semmi sem változott. Ugyanazt kommunikálják , amit eddig.
Semmilyen békefenntartókat nem küldene Ukrajnába Orbán.
Annyit mondott, hogy a vadászgépek küldése után, a Nyugat következő lépése, ha eszkalálni akár, ahogy eddig. békefenntartó katonák küldése lehet.
Az utóbbi napokban 1 dolog változott. Az USA taktikát váltott nálunk és ez csapódik le a mainstream sajtóban.
Eddig az volt a narratív a, hogy mi vagyunk Putyin utolsó csatlósa az Unióban. Ez nem jött be, mert itthon sokaknak tetszett.
Most úgy próbálnak oroszellenes hangulatot kelteni, hogy mesterségesen, eddig is meglévő, vagy nem létező dolgokat felnagyítanak, mintha erősödne a feszültség Moszkva és Budapest között.
Ezt érzékelitek.
Szerintem az előbbi.Nem lehet hogy ez a Bobó egy kicsit hazudós? Vagy esetleg elhiszi?
És ezekben az adatokban nincsenek benne a külföldön nyugatabbra született "magyar" gyerekek
Népmozgalom
www.ksh.hu
Ha lenne haderônk mellette ami meg tudja védeni amíg üzemelni kezd, akkor igaza is lehetne, de javarészt az eddigi erô és technika van ehhez.
Olvasd el mit mondott Moszkva.Persze, Washingtonból ment az ukáz Moszkvába, hogy negatívan reagáljanak, Viktor szavaira.
A másik mese a héten ez a barátságtalan ország sztori volt Paks mellett.Olvasd el mit mondott Moszkva.
Ha az Európai Unió komolyan megfontolja azt az ötletet, hogy békefenntartó csapatokat küldjenek Ukrajnába, az rendkívül veszélyes lehet, és komoly következményeket vonna maga után”
És mit írt a sajtó.
Ingerülten reagált Putyin embere Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára
Most értelmezzük.
Az EU ha bekenfenntartókat küldene, akkor elgurulna Moszkvában a gyógyszer
Orbán akár bekenfenntartókat küldeni? Nem!!!
Bár valóban Orbán szavaira reagált Moszkva, de nem Orbán tervét támadják, hanem Brüsszel ökörségeit.
Az hogy mindezt Orbán -Putyin feszültségnek hazudja a hazai sajtó, az csak a hazai sajtót pénzelő támogatók vágyait, terveit és zavakeltését tükrözik.