Ez igy volt az elozo kormanyok idejen es igy lesz a jovoben is. Nem arrol van szo, hogy Ovi leszol telefonon es akkor a biro masfajta iteletet hoz. Inkabb csak bizonyos iranyultsagu birak, ugyeszek mas ugyeket vihetnek. (Libsik viszik a tyukpereket, a konzervativok pedig a bank kontra lakossag ugyeket.) Illetve nagyobb teret kapnak a sajat hataskorben valo merlegeleshez, indoklashoz, az ugyek iranyitasahoz, tudomisen.A bírókat ellenőrző felettes szerv Vezetője Handó Tünde Szájer József felesége. Szájer fidesz tag, parlamenti képviselő, majd európa parlamenti képviselő. Az ügyészség vezetője az egykori fidesz tag Polt Péter. Tehát, ha azt akarod nekem előadni, hogy a jelenlegi kormánynak nincsen illetve nem lehet ráhatása bírósági folyamatokra, akkor hagyjuk abba a vitát, mert egyszerűen hülyének nézel
Tavaly volt ket peres ugyem is. Penzugyes ceg kontra en. Huhh! Az eselytelenek nyugalmaval valaszolgattam, de olyan hulyesegeket... Jaj, ugy szegyellem magam! Eletem melypontja volt. A vegen jogerosen lezarva 2:0 ide. Orulok neki, hogy vegre nem a lakossag szivatasa miatt tartjak fenn az igazsagszolgaltatast. Ha azt mondod, hogy ebben a fidesz keze van benne, akkor az nekem oke. Koszonom szepen! Tapasztalatom szerint most a lakossag fele lejt a palya. Sorozatosan nagyon durva hibakat kell elkovetni ahhoz, hogy veszitsen az ember. Persze ha valaki minimalisan sem alkalmas az eletre, azzal nincs mit tenni.
Megjegyzem, hogy nem szoktam hepciaskodni, hisztizni stb. Tudok rendesen viselkedni es nem esik nehezemre kedvesnek lenni. Ja, meg nincs kreten fejem. Talan csak ezen mult az egesz.