Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
AAAAAAAnnnyira demokratikásos....Fleto kicsit megfenyegetett pár távozó DK-ást. Hangfelvétel a cikkben.ratikás.....
Mandiner
mandiner.hu
Igen, de az akkor is csak tizede marad annak a genyaságnak, amit mi tehetünk velük tollvonással! Nincsenek lapjaik a partiban és zsetonjuk sincs, így ülnek az asztalnák az ukránok, amely asztaltól éppen most állnak fel a nyugati hatalmak. A szájukon kívül semmilyük nem maradt ezeknek az átvert koldusoknak, akik komprádorként kiszolgáltatták az országukat a Nyugatnak, majd most szakadtan és kifosztottan ott ülnek reménytelen helyzetben és teljesen cserbenhagyva. Ami ugyan kezdettől világos volt, mert a Nyugatná nincs becstelenebb opció, mivel a nyugati patkányoknak nincs becsületük, ezért potenciálisan nem szabad rájuk építeni semmit. Egy orosznak, vagy egy kínainak már a szava is törvény, míg egy nyugati nagy- vagy szuperhatalom esetében az aláírt szerződés se jelent semmit. Egymást is kifosztják, cserbenhagyják, hátbaszúrják, nemhogy a periféria olyan szerencsétlenjeit mint Ukrajna!Nem értem miért gondol mindenki egyből nyílt fegyveres konfliktusra. Sokkal inkább el tudok képzelni gazdasági ellenlépéseket, valamint a helyi kissebség további vegzálását annak reményében, hogy inkább elindul egy tömeges kivándorlás. Például most èpül Záhonyban a terminál mely a Kínai termékek EU kapuja lenne. 100 miliárdos beruházás van bezervezve:
https://magyarepitok.hu/iparagi-hir...pal-rovidulhet-le-az-ut-kina-es-europa-kozott
Na például ezt meg lehet torpedózni egy vágányzárral, mert hogy a vonatoknak át kéne haladni ukrajnán..
Vagy akár helyi OTP államosítása… és most csak így hirtelen eszembe jutott pár dolog. Az olaj honnan is jön a ruszkiktól? Az még az ukikon keresztül jön? Ezt bevallom nem tudom. Mert hogy itt most csak a gázvezeték kiváltásáról beszéltünk ha jól értem.
Aztán mondjuk a KMKSZ-t helyi terror szervezetté lehet nyilvánítani, képviselői azon nyomban menekülnének az Anyaországba. Ugye eddig ezt csak Brezinoviccsal tették meg:
Börtön fenyegeti a KMKSZ elnökét, ha visszatér Ukrajnába
Brenzovics László szerint csalódniuk kellett Volodimir Zelenszkij elnökké választása után.www.google.hu
Akár az egész tagságot elintézhetik ezzel végképp megszüntetve a politikai képviseletet.
Nagyon sok genya lépést tehetnek a nyílt háborún kívűl is…
Ez már inkább józan beszéd, csak hát nem maradna egyik lépésük sem válasz nélkül! Itt már sokkal inkább egyenlő felek(sőt...) vagyunk velük, mint puszta haderőben!Nem értem miért gondol mindenki egyből nyílt fegyveres konfliktusra. Sokkal inkább el tudok képzelni gazdasági ellenlépéseket, valamint a helyi kissebség további vegzálását annak reményében, hogy inkább elindul egy tömeges kivándorlás. Például most èpül Záhonyban a terminál mely a Kínai termékek EU kapuja lenne. 100 miliárdos beruházás van bezervezve:
https://magyarepitok.hu/iparagi-hir...pal-rovidulhet-le-az-ut-kina-es-europa-kozott
Na például ezt meg lehet torpedózni egy vágányzárral, mert hogy a vonatoknak át kéne haladni ukrajnán..
Vagy akár helyi OTP államosítása… és most csak így hirtelen eszembe jutott pár dolog. Az olaj honnan is jön a ruszkiktól? Az még az ukikon keresztül jön? Ezt bevallom nem tudom. Mert hogy itt most csak a gázvezeték kiváltásáról beszéltünk ha jól értem.
Aztán mondjuk a KMKSZ-t helyi terror szervezetté lehet nyilvánítani, képviselői azon nyomban menekülnének az Anyaországba. Ugye eddig ezt csak Brezinoviccsal tették meg:
Brenzovics László szerint csalódniuk kellett Volodimir Zelenszkij elnökké választása után.www.google.hu
Akár az egész tagságot elintézhetik ezzel végképp megszüntetve a politikai képviseletet.
Pontosan ugyan ezt látom én is.Igen, de az akkor is csak tizede marad annak a genyaságnak, amit mi tehetünk velük tollvonással! Nincsenek lapjaik a partiban és zsetonjuk sincs, így ülnek az asztalnák az ukránok, amely asztaltól éppen most állnak fel a nyugati hatalmak. A szájukon kívül semmilyük nem maradt ezeknek az átvert koldusoknak, akik komprádorként kiszolgáltatták az országukat a Nyugatnak, majd most szakadtan és kifosztottan ott ülnek reménytelen helyzetben és teljesen cserbenhagyva. Ami ugyan kezdettől világos volt, mert a Nyugatná nincs becstelenebb opció, mivel a nyugati patkányoknak nincs becsületük, ezért potenciálisan nem szabad rájuk építeni semmit. Egy orosznak, vagy egy kínainak már a szava is törvény, míg egy nyugati nagy- vagy szuperhatalom esetében az aláírt szerződés se jelent semmit. Egymást is kifosztják, cserbenhagyják, hátbaszúrják, nemhogy a periféria olyan szerencsétlenjeit mint Ukrajna!
Hat, a vilag leginkompetensebb, leggerinctelenebb halozati koponyegforgato-csuszomaszojat, Gy. Nemeth Erzsebetet rendesen elverte a XI. ker alporgarmesternoje (Momentum?), de a quasi-celeb Kalman Olga is csunyan kikapott valakitol, szoval nem csodalom, ha most sokan dezertalni fognak a DKbol, amikor kiderul, a regi komcsik radikalglobalista utodjai megsem oly' kelendoek, mint ahogyan azt Fleto meg a tagbaszakadt, ferfias neje ill a regi halozat egyutt megalmodtak...
Ugyan dehogy, kizart, hogy a NATO egyaltalan kifogast keresne, amikor az ukranok nem NATO tagok. Hulyesegeket beszeltek, amugy Maroth ezt is vilagosan megmondta a legutobbi interjuban abban az amugy proli bunko musorban.Amit szerintem ebből leszürhetünk: 1. senki nem segítene minket egy konfliktusban. A NATO sem (vmi kiskaput kitalálnának, mint a helyreállítási alapnál). 2. ne becsüljük le a hülyéket, pláne a sarokba szorított hülyét. 3. szerintem a Tiszáig simán előretörnének az ukránok, de pont az emberi tényező (mint 1916ban a románok) miatt lassan, fosztogatva. Azaz lehetőséget adva az ellenállásra. Tudom, h szinte semmi, amivel megtehető, de annyi talán lenne, mint a donbassziaknak.
Legyen igazad. Sajna nem emlékszem történelmünk során, h lett volna olyan szövetségesünk, amely ne hagyott volna az első adandó alkalommal cserben.Ugyan dehogy, kizart, hogy a NATO egyaltalan kifogast keresne, amikor az ukranok nem NATO tagok. Hulyesegeket beszeltek, amugy Maroth ezt is vilagosan megmondta a legutobbi interjuban abban az amugy proli bunko musorban.
Ha megneszelnek, mire keszulnek - es szinte biztosan megtudnak -, akkor egyreszt azt automatikusan megkapnank, masreszt az amerikai vagy nemet politika kokemenyen raszolna az ukranokra, hogy ha ilyesmit meg mernek tenni, akkor egyreszt leveszik a kezuket roluk, masreszt ok kenytelenek lesznek az oldalunkon beavatkozni, ha mi kerjuk. Magyaran ez teljes ongyilkossag lenne az ukranok reszerol, raadasul egy most is csod szelen tantorgo gazdasag mellett, azaz kb egy heten belul omlana ossze Ukrajna fizeteskeptelenseg miatt.
Amúgy komolyan kérdem, hogy ezek a végtelenül paranoid tévhitek honnan jönnek?Legyen igazad. Sajna nem emlékszem történelmünk során, h lett volna olyan szövetségesünk, amely ne hagyott volna az első adandó alkalommal cserben.
Láttunk már ilyet a történelemben. Pl. 1982, Argentína a Falklandi háborúban. Annak ugyan tudjuk mi lett a vége.Ugyan dehogy, kizart, hogy a NATO egyaltalan kifogast keresne, amikor az ukranok nem NATO tagok. Hulyesegeket beszeltek, amugy Maroth ezt is vilagosan megmondta a legutobbi interjuban abban az amugy proli bunko musorban.
Ha megneszelnek, mire keszulnek - es szinte biztosan megtudnak -, akkor egyreszt azt automatikusan megkapnank, masreszt az amerikai vagy nemet politika kokemenyen raszolna az ukranokra, hogy ha ilyesmit meg mernek tenni, akkor egyreszt leveszik a kezuket roluk, masreszt ok kenytelenek lesznek az oldalunkon beavatkozni, ha mi kerjuk. Magyaran ez teljes ongyilkossag lenne az ukranok reszerol, raadasul egy most is csod szelen tantorgo gazdasag mellett, azaz kb egy heten belul omlana ossze Ukrajna fizeteskeptelenseg miatt.
Ukrajna azonnal és mindent elvesztene, ha ránk támadna. Nem az ötödik cikkely miatt, az ténylegesen értéktelen, hanem Magyarország gazdasági beágyazottsága miatt az EU-ba. Az a helyzet, hogy egy koszos kis Ukrajna nem támadhat meg egy fejlett Magyarországot anélkül, hogy ezzel ne veszélyeztesse súlyosan az európai gazdasági stabilitást és az EU politikai jövőjét. Amíg Ukrajna a periféria nyomorult ütközőállama, ahol szabadon lehet fosztogatni a komprádor elit közreműködésével, addig vannak a Nyugatnak kapcsolatai ezzel az entitással, ha bármilyen formában a bejáratott nyugati gazdasági és politikai rendszerek stabilitását veszélyeztetné ez a klasszikus bukott állam -pontosabban halva született állam, mert nem volt honnan buknia, soha nem is jött létre igazán- akkor bizony nekik annyi. Ha csak készülődni kezdenének bármi ilyesmire már a színfalak mögött figyelmeztetnék Bandera A. H. Banderovicsot, hogy: Nono, megálljcsak! Gyakorlatban pedig 911 után a második alkalom lenne az Ukrajna elleni NATO kampány az ötödik cikkely érvényesítésének, mert bár szart sem ér a NATO, de egy Magyarország elleni ukrán támadás kíváló alibi lenne a széteső szövetségnek, hogy a létezését bizonygassa rettentő olcsón, még egyszer utoljára!Amit szerintem ebből leszürhetünk: 1. senki nem segítene minket egy konfliktusban. A NATO sem (vmi kiskaput kitalálnának, mint a helyreállítási alapnál). 2. ne becsüljük le a hülyéket, pláne a sarokba szorított hülyét. 3. szerintem a Tiszáig simán előretörnének az ukránok, de pont az emberi tényező (mint 1916ban a románok) miatt lassan, fosztogatva. Azaz lehetőséget adva az ellenállásra. Tudom, h szinte semmi, amivel megtehető, de annyi talán lenne, mint a donbassziaknak.
Pokollá tennénk az ukrán államiság utolsó 2 hetét onnantól. Mondom, egyből élesedne odahaza egy nagy adag most még jegelt - alacsony intenzitású konfliktus. A NATO meg teljesen szétszakadna, s lenne olyan az ukránoktól jóval erősebb ország, aki azért támogatna minket 1. pusztán hogy az ukránoknak fájjon 2. mert egy nagy adag gazdasági érdek - és így mocskos sok pénze(autógyárai pl.) fűződik hozzá...Amit szerintem ebből leszürhetünk: 1. senki nem segítene minket egy konfliktusban. A NATO sem (vmi kiskaput kitalálnának, mint a helyreállítási alapnál). 2. ne becsüljük le a hülyéket, pláne a sarokba szorított hülyét. 3. szerintem a Tiszáig simán előretörnének az ukránok, de pont az emberi tényező (mint 1916ban a románok) miatt lassan, fosztogatva. Azaz lehetőséget adva az ellenállásra. Tudom, h szinte semmi, amivel megtehető, de annyi talán lenne, mint a donbassziaknak.
Azért a mostani negyedik helye sokatmondó.
Nem értem miért gondol mindenki egyből nyílt fegyveres konfliktusra. Sokkal inkább el tudok képzelni gazdasági ellenlépéseket, valamint a helyi kissebség további vegzálását annak reményében, hogy inkább elindul egy tömeges kivándorlás. Például most èpül Záhonyban a terminál mely a Kínai termékek EU kapuja lenne. 100 miliárdos beruházás van bezervezve:
Fogod még látni eleget - kap majd egy jó kis befutó helyet a kozos listán.Eheh. Pedig a lába jó volt.
Szívós szemű Márta is elbukott, a kommunista Jámbor András nyert a VIII. kerületben
A kommunista Mérce egykori főszerkesztője, a Szikra Mozgalmat megalapító Jámbor András nyerte a VIII. kerületi (Budapest 6. számú választókerület) ellenzéki előválasztást. Jámbor 3626 szavazatot ...www.vadhajtasok.hu