Pedig Európának jobb lenne.
Akkor talán Angela Merkelnek nem kellett volna gőgösen elutasítania ezt az ajánlatot. Ezután bátortalanodtak el a franciák is, és szakították meg a Mistral üzletet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig Európának jobb lenne.
A katonai lépések sorába beilleszteni akkor is röhelyes.Tudom, ezek európai értékek. Mások portréjának, arcképének a lehugyozása és keresztek kidöntése.
A katonai lépések sorába beilleszteni akkor is röhelyes.
Szerintem az Usa keze van ebben is, nem véletlenül szeretnék az amcsikat kipaterolni Németországból.Akkor talán Angela Merkelnek nem kellett volna gőgösen elutasítania ezt az ajánlatot. Ezután bátortalanodtak el a franciák is, és szakították meg a Mistral üzletet.
Bemutattam, hogy minden évben csökkent az amerikaiak jelenléte Európában, ahogyan a NATO-tagországok haderőinek mérete is.A táborozás nagyjából a 2000-es évek eleje óta tart. Amikor pedig az oroszok kezesek voltak mint az a bizonyos ma született.
Mürkült lehallgattak az amcsik 2007-12 kozt. Nyilvan volt mivel zsarolni, ha jol emlekszem valamikor 11-korul valtozott a stilusa, iranyvonala, vagy kinek mi tetszik.Szerintem az Usa keze van ebben is, nem véletlenül szeretnék az amcsikat kipaterolni Németországból.
Ez annyira jellemző erre a stílusra. Nem beleszartam a kútba, csak a szélére, és bottal belepiszkáltam.Az orosz kormány nem fenyegetett meg senkit se közvetlenül semmiféle nukleáris csapással.
Ilyen konkrét nyilatkozat soha nem volt.
A twitterüzeneteket és kontextusaiból kiragadott interjúrészletek taglaló clickbait címekkel felütött kurzuscikkek nem a diplomácia részét képezik.
Te miért vagy ennyire beleszerelmesedve az oroszokba......? Ez már nem politikai szimpátia, vagy globális térben gondolkodás.Előtte volt például, hogy a Szocsi Olimpia kapcsán is porig alázták Oroszországot, hogy meg sem tudja rendezni az olimpiát, mert a szállodákban leesnek a kilincsek, be van falazva a vécécsésze úgy, hogy az egyik fele a fal egyik oldalán lóg ki, a másik fele a másik oldalán stb.
Csak szólok, hogy pont ez a beteg putyini narratíva teszi lehetetlenné, hogy Európának és Oroszországnak jó kapcsolata legyen. Ez csak két opciót ismer: vagy kemények vagyunk és konfrontálódunk, vagy alávetnek és kifosztanak minket. Alávetést nem akar, hát marad a konfliktus. Jó kapcsolat ebből így soha nem lesz.
Ezért remélem, hogy Putyin után olyan ember jön aki felfedezi a harmadik opciót, a békés együttműködést.
Még mindig nem tudom, mi bajod van az oroszokkal. Ismersz akár csak egyet is közülük személyesen?Te miért vagy ennyire beleszerelmesedve az oroszokba......? Ez már nem politikai szimpátia, vagy globális térben gondolkodás.
A Szovjetunió eljövetelében reménykedsz. Személyes sértésnek veszel minden, oroszokat ért kritikát. Mi van ennek hátterében?
Bemutattam, hogy minden évben csökkent az amerikaiak jelenléte Európában, ahogyan a NATO-tagországok haderőinek mérete is.
A volt VSz-tagok - ellentétben azzal a szervezettel - önként léptek a NATO-ba. Még népszavazás is erősítette.
És nem a Kreml-fajta népszavazás, mint a Krímben, zöld emberkék bejötte után, állami adatokból kiderülve hamisított számokkal.
Elég szelektív a memóriád!Ezt már egy páran bemondták ide, de még egyikőtöknek sem sikerült bármivel is alátámasztani. De ha neked akad erre bizonyítékod, akkor rukkolj elő vele.
Most akkor mégis Szovjetúnió 2.0 készül?A Lisszabontól Vlagyivosztokig terv nem egy bullshit, ezt Európa is komolyan vette, meg a World Economic Forum is, csak aztán ti kirobbantottatok egy ukrajnai konfliktust, ami ezt a békés tervet kerékbe törte:
Így viszont nem lesz Lisszabontól Vlagyivosztok, viszont megkapjátok helyette a Szovjetunió 2.0-t, ha nem akartok kínai világuralmat. Márpedig azt nem akartok, úgy gondolom.
Igen tudjuk! Az oroszoknak a Szovjetúnióhoz az égvilágon semmi köze nem volt. Az orosz emberek a 20. század nagy részében otthon itta vodkát, és minden népirtást, háborús bűnt kizárólag tatárok, kaukázusiak, lappok, kazahok, kirgizek, grúzok, - és sorolhatnám az összes nemzetiséget -, stb. követett el.1918-ig a magyar keleti határ az épp még ausztria volt. Merthogy nem mi voltunk a monarchia keleti széle.
1939-ben nem létezett olyan, hogy Oroszország.
1991-től van már Oroszország, de akkor ukrajna volt a határunk. Szóval közös Orosz-Magyar határ nem volt.
Annyira cuki, hogy másról se szól a BIZTPOL dágvány, mint hogy mindenki hülye, degenerált, migránssimogató, sorosbérenc, stb., a nyugati világban (mindezt nagyrészt egy nyugati világhoz tartozó ország állampolgáraival többségben lévő fórumon).Annyira cuki,hogy 2 havonta előkerül egy lelkes önkéntes.
Ja,nem....
Ebből a hozzászólásból egy nagyon fontos szó hiányzik! VÉDELMI!A NATO az egy katonai szövetség
Igen.Még mindig nem tudom, mi bajod van az oroszokkal. Ismersz akár csak egyet is közülük személyesen?
Melyik ország szolgálatára esküdtél fel, hogy jobb szerinted egy gyenge Oo. mint egy stabil? Putyó nem szép ember, de gavallér! Biztos vagy benne hogy jobb lesu nekünk utána? Mert én nagyon nem, jöhet egy tőle jóval türelmetlenebb, kevésbé megértő figura is!Igen.
Nem "az oroszokkal" van problémám. A probléma ott van, hogy sokan focimeccsként, mezszínekkel tekintenek a világra és a biztonságpolitikára. Ugyanolyan hülyeség százmilliós embertömeg kapcsán emocionálisan beszélni, mint ha azt kérdeznéd, mi bajom a zöld szemű emberekkel. Nincs ilyen kollektivizálás eltérő individuumok között. Putyinnal, Geraszimovval, Lavrovval és Sojguval például van bajom. És az, ami evidens: biztonságot akarok Magyarország állampolgárainak, és a szomszédos magyar nemzetrészek tagjainak is, általánosságban pedig regionális stabilitást is. Lévén, ezért esküdtem fel a szolgálatra. A békébe belerondítás és a hatalmi kiterjesztés során megvalósuló felforgatás logikusan ezzel ellentétes, és ebből következően az ellenségeim.
És most válaszolsz...?
Igen.
Nem "az oroszokkal" van problémám. A probléma ott van, hogy sokan focimeccsként, mezszínekkel tekintenek a világra és a biztonságpolitikára. Ugyanolyan hülyeség százmilliós embertömeg kapcsán emocionálisan beszélni, mint ha azt kérdeznéd, mi bajom a zöld szemű emberekkel. Nincs ilyen kollektivizálás eltérő individuumok között. Putyinnal, Geraszimovval, Lavrovval és Sojguval például van bajom. És az, ami evidens: biztonságot akarok Magyarország állampolgárainak, és a szomszédos magyar nemzetrészek tagjainak is, általánosságban pedig regionális stabilitást is. Lévén, ezért esküdtem fel a szolgálatra. A békébe belerondítás és a hatalmi kiterjesztés során megvalósuló felforgatás logikusan ezzel ellentétes, és ebből következően az ellenségeim.
És most válaszolsz...?