1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  Körülnéztem, cigányt látok, migrit nem.
   
 2. Galthran

  Galthran Well-Known Member

  pedig pesten van bőven, '15-ben egy haveromat meg is szúrták. ő nem akart nagyon ebből ügyet(18 éves volt), a rendőr aki kihallgatta az se nagyon forszírozta... gondolom szarul jött volna ki mert akkor épp azt harsogta mindenújság meg tv műsor hogy nálunk nincs gáz mert áll a kerítés :D

  ...de gondolom ittlétük alatt azért szokásukhoz híven a nőkkel se bántak diszkrétebbül mint nyugat-európában szoktak
   
 3. HAndrás

  HAndrás Well-Known Member

  Hát nem nagyon látom őket, és a tv híradòban is a kintieket mutatják.
   
 4. blogen

  blogen Well-Known Member

  Budapest és néhány vidéki nagyváros fullra tele van migránsokkal, négerek, irániak, afgánok, arabok mindenhol! Itt Pesten legalább annyian mint a cigányok!
   
 5. mcs

  mcs Well-Known Member

  Nézz le néha Kőbányára. Ott minden nációt megtalálsz. Ha nagyon figyelsz, akkor magyarokat is láthatsz. Ha az arab egzotikum vonz, akkor ajánlom a Népszínház utca környékét. De vigyázz, nem olyan barátságosak, mint ahogy azt Ti elképzelitek.
   
  Pogány, fip7, vilmoci and 4 others like this.
 6. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Amíg meg nem szólal arabul, a legtöbbről le se venni hogy honnan jött, beolvad a helyi kisebbségiek közé.
   
  borisz likes this.
 7. milagro

  milagro Well-Known Member

  Debrecenben tényleg sok arabforma alakot látni, de gondolom diákok...
  ..
  A Blaha környéke viszont tényleg évről-évre afrikaiasodik. Főleg a "mögöttes részek", a Népszínház utca és József utca közti háromszög.
  Este már "érdekes érzés" azon a környéken mozogni...
   
  Lord Gazember and Pogány like this.
 8. Rex meus Deus meus

  Rex meus Deus meus Well-Known Member


  Népszínház utcát megerősíthetem, igaz, nem mostanában jártam arra, hanem két éve, de emlékezetes maradt... nappal is lehetett látni érdekes arcberendezésű embereket.

  A hős utca se "easy", ott meg walking dead volt régebben..
   
  Pogány likes this.
 9. HAndrás

  HAndrás Well-Known Member

  Pestet totál nem ismerem, úgyhogy simán elhiszem amit írtál.
  Az mondjuk érdekelne hogyan kerültek ide?
   
 10. blogen

  blogen Well-Known Member

  Az elmúlt években folyamatosan engedték be őket. Több mint tízezer diákként jött a magyar adófizetők pénzén egy másik tízezer meg menedékjogot kapot Orbántól, mert ezt a "biztonságos országon át jött, akkor nem kaphat" dolgot egy pillanatra sem alkalmazták.
   
  Pogány and silurusglanis like this.
 11. milagro

  milagro Well-Known Member

  Beszivárogtak, sokan lehetnek illegálisan is, de az elmúlt 20 évben valóban kb. 10 ezren kaptak ilyen-olyan jogcímen lehetőséget! Plusz a szaporulat!
  (Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy ebből ki-kicsoda, mert nyilván a többszáz dél-amerikai magyar származású is ebben van benne.)
  https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wnvn003.html
  ..
  Ameddig megvolt a letelepedési kötvény, addig azzal is jöttek. Na mondjuk azokat nem a Blaha környékén látod csatangolni, hanem vagy a Marina-parton, vagy valamelyik budai elitkörnyéken... (legtöbbje kínai)
   
  fip7 and vilmoci like this.
 12. milagro

  milagro Well-Known Member

  Jelenleg kb. ~200.000 külföldi tartózkodik a fentiekben említett tízezernyi befogadotton kívül az országban:
  https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wnvn001b.html
  ..
  Ebből 7.000+ az afrikai! Mivel szeretnek együtt bandázni, ezért látsz annyi feketét a Blaha mögött (meg a Keleti környékén, khömm... ).
   
  Lord Gazember and Pogány like this.
 13. HAndrás

  HAndrás Well-Known Member

  Kőbányára oda sem találnék, de a problémára nem az óriásplakát meg a tv híradó a megoldás "mint ahogy azt ti elképzelitek".
   
 14. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Azt is vedd hozzá, hogy a Nyugat-Európában így-úgy papírral rendelkezők is sokan vannak itt, mert már tudják, hogy OTT jó a segély, ITT pedig meg lehet élni ABBÓL!!
   
  fip7, vilmoci, milagro and 3 others like this.
 15. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Beszivárgással, ők az első hullám, akikre szeretnek hivatkozni hogy tessék megnézni itt vannak és nem csinálnak semmi rosszat, ami nagy részt igaz is mert előkapnak olyanokat akik szimpatikusak lehetnek az embereknek és médián keresztül tolják őket vagy néhány orvos aki itt tanult és maradt. Tehát ezeknek a lassan legálisan beszivárgók formálják a társadalmat arra hogy ezek nem is olyanok mint a szélsőséges arcok mondják, igen addig nem amíg nem alakítják ki a saját szubkultúrájukat hanem viselkedési kényszerben vannak.
  Aztán majd ha hagyják nekik és vonzó célország leszünk erre hivatkozva győzik meg az embereket akik sose tapasztalták a valóságát a viselkedésüknek hogy ezek senkit nem fognak bántani ha kicsit többen is lesznek se.

  Én támogatom a mostani vezetést, de ez el van baszva tényleg, semmi értelme ösztöndíjat adni afrikaiaknak, még a közel keletiben esetleg megvan az hogy viszik majd a hírét a magyar egyetemnek és jön a fizetős is de a feketékkel ez az egész csak erőforrás pocséklás, magyar üzleti delegáció kiment és konkrétan az itt tanult fekete diákok rongyá szívatták őket, pedig nem csak eggyel vagy kettővel vették fel a kapcsolatot , végül kint élő britek által jutott előrébb az ügy.
  Inkább környező országokba adnánk ezeket az ösztöndíjakat vagy Ázsiába a jövő úgyis ott van, a foci helyett a tao pénzt az egyetemeknek kellet volna adni hogy régiós szinten kiemelkedő legyen és megfogni a pénzes ázsiai diákokat, főleg hogy most nyugaton már nem nézik őket jó szemmel annyira, Ausztráliában is annyi pénzt hagynak ott hogy hihetetlen.
  De a feketékkel meg arabokkal csak a megszállás első vonalát segítjük.
   
 16. HAndrás

  HAndrás Well-Known Member

  Hát azok alapján amit leírtatok, a nyugat lesajnálása helyett, akár a saját portánkon is takaríthatnánk!
   
  hunter85 likes this.
 17. hunter85

  hunter85 Well-Known Member

  Hát azok alapján amit leírtatok, a nyugat lesajnálása helyett, akár a saját portánkon is takaríthatnánk!

  Lenne mit, csak a kokerohelyzet magaban is idozitett bomba, hat meg ha ezt megspekeljuk a migrikkel.
   
  tong djagbu and fip7 like this.
 18. milagro

  milagro Well-Known Member

  Bezony!
   
  hunter85 likes this.
 19. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Sajnos egyet kell értenem veled, sajnos sok problémát nem lát a vezetés, vagy később reagál mint kéne, én sok hivatalos és nemhivatalos megoldási javaslatot próbálok közre tenni de sajnos olyan ez mintha a modellszakma problémáit kéne megoldanom miközben semmi tapasztalatom nincs, sajnos ez a helyzet a vezető politikusokkal is az átlagpolgár életéhez viszonyítva, nem látnak mindent és nem ismernek mindent.
  Igazából jelenleg nem állunk jól csak jobban mert most még mi csak az elején vagyunk azoknak a problémáknak a kialakulásában ami ott már szintet lépett. De legalább mi beszélhetünk erről, persze lehet van rollunk akta, de nyugaton már el is lehetetlenítik aki ilyesmivel foglalkozik.
  Szavazógépek, amíg megtudják venni a szavazatukat pár kiló hússal meg krumplival addig a politika nem fog hatékonyan fellépni az ügyben, nélkülük most nem biztos hogy ez a felállás lenne.
   
  fonak9 likes this.
 20. blogen

  blogen Well-Known Member

  Az hagyján, de a mi pénzünkön taníttatjuk őket és mennek tovább németbe azonnal, ahogy lediplomáztak! Azonnal be kell fejezni a közel- és közép keleti és afrikai diákoknak adott ösztöndíjprogramokat! Nulla ösztöndíj a harmadik világba, a felszabaduló pénz negyedét átirányítani egy kínai ösztöndíjprogramra, a maradékot meg a szegény sorsú kárpát-medencei magyar diákok között szétosztani nemzeti ösztöndíjként!
   
  Galthran, tong djagbu, fip7 and 3 others like this.

Ezen oldal megosztása