Jogos a kritika, de a fórumon elég sokan hergelik egymást a kilépésen (na ők nem csak játszják a hülyét), aztán amikor felmerül a lehetőség akkor megy a felháborodás.
Úgy rémlik tőled is olvastam, addig maradjunk amíg jön a píz, (ha rosszul emlékszem akkor bocs), aztán ha a hollandok/portugálok ugyanoda jutnak akkor más a leányzó fekvése.
Abban viszont én kérlek "ne játszd a hülyét", pontosan lehetett tudni, ha összemosod a pedó/homo jogokat az nyugaton kiveri a biztosítékot, úgyhogy nem tudom mégis mire számítottatok !
Igen, ha marad ez a birodalmi/gyarmati stilus, akkor nettó befizetőként érdemes megfontolni a V4 térség kilépését. Úgy lenne alkupozíciónk egy gazdasági partneri viszonyra, önálló politika mellett. Most szükségünk van az EU pénzekre és főleg a gazdasági közösségre, hogy tartsuk az életszínvonalemelkedést. Szerencsére ebből a németek még nálunk is többet profitálnak, így nem érdekük, hogy kint legyünk. Már ha a zsebük fontosabb egy irracionális ideologiánál. Ebben lassan kételkedek. Azaz a politikusaik egy része már adottságnak veszi a német jólétet és azt gondolja bármit tesz ez így marad. Igen, itt főleg a Zöldekre gondolok.
Alapvetően a törvény semmiben nem tér ki a homikra. Ugyanaz vonatkozik a hetero szexuális propagandára, mind a homira 18 év alatt. Azért fáj ez Nyugaton, mert ott az iskolákban erőszakos homi és ami durvább(!!!), szexualitással összefüggő mentális betegségek ( nemválttó műtétek, drag queen stilus) népszerűsítése zajlik. Ezt a beszivárgást előzi meg a magyar törvény.
A felháborodás várható volt, de a kulturpolitikai elnyomás mértéke aggasztó. Főleg ezek nyílt gazdasági, politikai, kreált jogi kérdésekkel való összekapcsolása és a valóság ilyen erővel való figyelmen kívül hagyása. De minél nagyobb a brüsszeli elnyomás, annál nagyobb lesz a magyar ellenállás!! Tehát nem a bírálat, hanem annak stílusa és iránya aggasztó!
A hollandok az euro németeket kívüli egyedüli nyertesei, sztem jobb ha kicsit csöndesebben osztják az észt. Mi mikor dumálunk bele a holland belpolba???
Sztem a portugálok nem befizetők, pont nekik tömte tele a zsebüket az új költségvetés kívancsi leszek kelet-európai modra sikeresen használják majd fel az EU pénzeket vagy görög szinten ők is felélik.