A spanyoloknál is.
A spanyolországi transztörvény újabb támadás a józan ész ellen
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportál
magyarnemzet.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A spanyoloknál is.
Akkor fordítva? Különben itt van az EU újabb vívmánya.Hát nem
Amíg fel kell, hogy tüntetve legyen az adott termék összetevői között, és nem lesz kötelező használni, nem látom mi a probléma vele.Akkor fordítva? Különben itt van az EU újabb vívmánya.
"Jóváhagyta az Európai Bizottság: jöhet a lisztkukac és a darált tücsök az élelmiszerekbe
Forrás: https://kuruc.info/r/6/254240/"
Egyáltalán nem szoktam ide felmenni, csak az egyik hsz.-t olvasva akadtam rá.
Az ember zsebében kinyílik a bicska és akkor még szépen fogalmaztam. Mi jöhet még?
Akkor fordítva? Különben itt van az EU újabb vívmánya.
"Jóváhagyta az Európai Bizottság: jöhet a lisztkukac és a darált tücsök az élelmiszerekbe
Forrás: https://kuruc.info/r/6/254240/"
Egyáltalán nem szoktam ide felmenni, csak az egyik hsz.-t olvasva akadtam rá.
Az ember zsebében kinyílik a bicska és akkor még szépen fogalmaztam. Mi jöhet még?
Hat ha Ushit Erdogan haremholgykent kezelte akkor ezt a reszeges, drogos ribancot hogyan fogjak? EU vazze... pont oda való.Sanna Marin finn miniszterelnök lehet Ursula von der Leyen utódja
Botrányoktól mentes karrierje a kedélyek csitítására is kiváló lehet az európai parlamenti korrupciós patáliát követően.hang.hu
E 905 pl, tessek fel van tuntetve.Amíg fel kell, hogy tüntetve legyen az adott termék összetevői között, és nem lesz kötelező használni, nem látom mi a probléma vele.
Nem, nem akarok tücsköt bogarat enni, de ha ehető, és lesz rá vevő miért ne lehetne?!
Van ahol megeszik a csigát, mondjuk néhány kagyló se gusztusosabb. Szóval csak gusztus és megszokás dolga az egész.
Frissen az igazi..... Naymi.....
Sült csótány?
175 milliárd euró kárt okoz Németországnak a háború idén
Forrás: https://kuruc.info/r/4/254273/
Végülis mindig lehet lejjebb és mindig lehet egy alkalmatlanabb embert kapni arra a posztra. Az alkoholista után jött egy rosszindulatú korrupt féreg, most meg követheti egy woke drogos ribanc. Az EU standardokat és elvárásokat tökéletesen teljesítené ez is.Sanna Marin finn miniszterelnök lehet Ursula von der Leyen utódja
Botrányoktól mentes karrierje a kedélyek csitítására is kiváló lehet az európai parlamenti korrupciós patáliát követően.hang.hu
Hússzor annyit kellene, hogy érezzék a tetteik súlyát. Mert tényleg azok az EU-ban, akik nem tudnak a seggükön űlni, ha másoknak is kezdene jól menni a dolguk.175 milliárd euró kárt okoz Németországnak a háború idén
Forrás: https://kuruc.info/r/4/254273/
Majd ott lesz az apróbetűsben az E666 mellett...Amíg fel kell, hogy tüntetve legyen az adott termék összetevői között, és nem lesz kötelező használni, nem látom mi a probléma vele.
Nem, nem akarok tücsköt bogarat enni, de ha ehető, és lesz rá vevő miért ne lehetne?!
Van ahol megeszik a csigát, mondjuk néhány kagyló se gusztusosabb. Szóval csak gusztus és megszokás dolga az egész.
Tévedsz, ilyet soha nem mondtam. Viszont ITT Európában az európai népnek van több joga a saját normái szerint élni. Nem az orosznak orosz, és nem a muzulmánnak muzulmán normák szerint, mert ez itt a mi földünk. Otthon úgy élnek, ahogy akarnak, leszarom, de itt nem, ez a mi hazánk, a mi életünk. Az oroszoknak van a saját életükre 17 millió négyzetkilóméterük, több mint bárki másnak, érjék be annyival. Nem kell nyugat felé nyomulni. Egy ötöd Ukrajnát se.ez az alapvető baj veled...a te szemedben az egyik népnek több joga élni ....átéltük már ezt a gondolkodást mind keletről mind nyugatról .......előbb utóbb eltüntök megint a süllyesztőben ,mint ahogyan a történelemben sokszor.......