Hollandia bezárja szentpétervári konzulátusát, Amszterdamból pedig az orosz kereskedelmi képviseletet tessékeli ki
Forrás: https://kuruc.info/r/4/255421/
Forrás: https://kuruc.info/r/4/255421/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az anyjuk picsáját !!! És még finom voltam.Az EU azon töri a fejét, hogy a covid oltóanyaghoz hasonlóan központilag szerez be 155 mm lőszert Kievnek. Az EU 4mrd Euro hitelt venne fel, amit a tagországok fizetnének közösen vissza. ( exxpress.at)
Kiváncsi vagyok, lesz-e belőle valami.
A Covid oltóanyaghoz hasonlóan ezt is SMS-ben intézi egyszemélyben és a férje vagy fia valami jólfizető céges állást kap cserébe? Amíg ilyen szarúl érkeznek Magyarországra a jogosan járó EU-s pénzek, addig mindent blokkolnék a helyükben.Az EU azon töri a fejét, hogy a covid oltóanyaghoz hasonlóan központilag szerez be 155 mm lőszert Kievnek. Az EU 4mrd Euro hitelt venne fel, amit a tagországok fizetnének közösen vissza. ( exxpress.at)
Miért ne? 152 mm méretű biztos van és egy Hwasong-14/15/17-el egy óra alatt átküldik.Mondjuk, kiváncsi lennék, honnan akarnak lőszert venni. É-Koreától?
Már letétbe van téve a vétónk.Az EU azon töri a fejét, hogy a covid oltóanyaghoz hasonlóan központilag szerez be 155 mm lőszert Kievnek. Az EU 4mrd Euro hitelt venne fel, amit a tagországok fizetnének közösen vissza. ( exxpress.at)
A Covid oltóanyaghoz hasonlóan ezt is SMS-ben intézi egyszemélyben és a férje vagy fia valami jólfizető céges állást kap cserébe? Amíg ilyen szarúl érkeznek Magyarországra a jogosan járó EU-s pénzek, addig mindent blokkolnék a helyükben.
Már letétbe van téve a vétónk.
SMS-ben letárgyalva , megrendelve ? LOLAz EU azon töri a fejét, hogy a covid oltóanyaghoz hasonlóan központilag szerez be 155 mm lőszert Kievnek. Az EU 4mrd Euro hitelt venne fel, amit a tagországok fizetnének közösen vissza. ( exxpress.at)
"Bombaként robbant a hír a múlt héten, ugyanis egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt dél-portugáliai egyik üdülőközpontjából. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal."Madeleine McCann
Madeleine McCann case to be closed by London police after 11 years
The decision means there’s insufficient evidence to charge the prime suspect in Madeleine’s disappearance – convicted pedophile and rapist Christian Brueckner.nypost.com
Napra pontosan 13 évvel ezelőtt veszett nyoma Madeleine McCann angol kislánynak a portugáliai Praia da Luz városából, ahol a család nyaralt.
Emlékszem annak idején egész Nyugat-Európában kiplakátolták és keresték. Eredménytelenül...
..
Milyen messze vagyunk az igazi demokráciától...
A Libertad Digital írása szerint csütörtökön jóváhagyták az új állatjóléti törvényt, amelyet Ione Belarra spanyol szociális miniszter javasolt.
A Kongresszus által február 9-én jóváhagyott állatkínzás büntetési reformja értelmében ma már nem bün az állatokkal való szexualitás, vagyis az eddig bűncselekménynek számító szex, feltéve, hogy az állatot nem éri kár.