Csavaros. Ha mégse menne Orbán, azért nem megy, mert akart, de most hogy megszellőztették, a magyar külügy Gyurka blogján (ez se kis csavar ), már nem mer.....Úgy néz körül a legerősebb francia párt és a legerősebb holland kormánypárt is tagja lesz Orbán EUs szövetségének. Meg persze az alapítók, a legerősebb cseh és osztrák párt.....
Nem úgy néz ki.. Én elég komoly összegben fogadnék rá... Persze akik olyan sajtót olvasnak, hogy egymást linkelik be
A moszkvai utat meg a magyar külügyből szellőztették meg. Ha tényleg kirepül, akkor szerintem teljes Unió a fejére olvassa. Szerintem nem meri megtenni éppen Michel figyelmeztetése miatt is:..
Ezt a blablat Orbán is kábé szó szerint elmondta már ötvenszer.Az Európai Tanács [álláspontja] világos: Oroszország az agresszor, Ukrajna az áldozat.
Majd utólag szólnak nekik Washingtonból, hogy tudtak róla. Ahogy szokták.Ukrajnáról semmilyen megbeszélés nem történhet Ukrajna nélkül
Egyébként van előnye is meg hátránya is a moszkvai útnak. Az európai frakciózást ellehetetleníti az ECR-rel. De kérdés arra van-e még szándék az AUR után...
Másrészt elég unikum, hogy az egyetlen Uniós miniszterelnök aki Zelenszkijjel és Putyinnal is tárgyalóképes .