Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem, értem, ugyanazt mondjuk. A legjobb szereplőkkel megrendezett előadás, a legfrekventáltabb színpadon, minden szükséges kellékkel ami csak kell.Mel., Mont., és Mack.!
Elvileg: nem Párizsban kellett volna mészárolni, hanem Moszkvában, mert Oo. köpött bele a levesbe. De piszkosul!
Szerintem, ebben a sztoriban valami nem "kerek"!
A nagy saktáblán írtam egy saját véleményt.
És közben nem látszik, hogy mi történik a háttrében.És a snackbar-oknak nem a geopolitikába avatkozás, hanem a minél nagyobb médiavisszhang célja, amit sikeresen el is értek. Mindenki erről beszél, a facebook kék-fehér-piros.
Régóta szívesen olvaslak bár a rémálmaidban nem mindig hiszek -sőt néha jól szórakozom rajtuk- de néha félek tőle, hogy igazad van.<b>Melampo: </b>
A seregek felvonultak és felkészültek,...... az utolsó simításokat addig sem zavarják be a hülye békeaktivisták és adófizetők.
Az <i>arany hajnal</i> ismét ránk virradt - minden további következményével együtt - de a nép még mindig alszik és egy egyre halálosabb álmot lát.
Késő.
Európát elérte a félelem!!! Ez a cél, a félelem keltés. Csodás jövőkép, de ezt valahol köszönheti magának. Amikor valaki mindenhol kötözködik mindenkivel, előbb-utóbb ez lesz a vége.
Azért az elég szomorú, hogy erre a pár száz halottra (ártatlan civilek) mártírként tekintenek, miközben ezen államok (és nemcsak ŐK) terrorista, rabló kormányai a világon több ezer más ártatlan civil ember haláláért felelnek (még felsorolni is hosszú lenne) a szarkavarásuk, és a hatalmuk növelése érdekében.
Az emberi élet mindenhol ugyanannyit kelljen, hogy érjen, legalábbis szerintem.
Az, hogy a tényleges menekülteket pedig pajzsként használják arra, hogy a terroristákat juttassanak be, felháborító. Ennek ellenére a nyugati hatalmak még mindig ezeket támogatják. Mikor ébrednek már fel a bizonyos érdekek alapján tevékenykedő, a saját országuk állampolgárait eláruló politikusok, hogy előbb, vagy utóbb a saját közvéleményük fogja lámpavasra húzni őket.
A Soros és társai elleni kilövési engedélyt pedig már régen meg kellett volna tenni, mint ahogyan az oroszok most megtették.
<blockquote rel="ghostrider">
"a hozzászólásod ezen részével nem értek egyet, a többi OK. Nem vagyok rasszista de egy európai fehér embert többre tartok bárkinél."
Ettol mondjuk pont rasszista vagy.
A veszélyeztetett fajok védelme is rasszizmus?...
A veszélyeztetett fajok védelme is rasszizmus? </blockquote><blockquote rel="2ndt">...