[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
Rendkívüli állapot Franciaországban
https://www.youtube.com/watch?v=g_9CmtiQCeU

melampo

Well-Known Member
2014. április 20.
2 184
2 880
113
Mel., Mont., és Mack.!
Elvileg: nem Párizsban kellett volna mészárolni, hanem Moszkvában, mert Oo. köpött bele a levesbe. De piszkosul!
Szerintem, ebben a sztoriban valami nem "kerek"!
A nagy saktáblán írtam egy saját véleményt.
Értem, értem, ugyanazt mondjuk. A legjobb szereplőkkel megrendezett előadás, a legfrekventáltabb színpadon, minden szükséges kellékkel ami csak kell.
Aki ellen a támadásnak irányulni a kellett volna és akit bele kellett volna rángatni valamibe amin felháborodhatna az egész világ az kivonva magát az eseményekből a háttérben csendben figyel és készül valamire.

És a snackbar-oknak nem a geopolitikába avatkozás, hanem a minél nagyobb médiavisszhang célja, amit sikeresen el is értek. Mindenki erről beszél, a facebook kék-fehér-piros.
És közben nem látszik, hogy mi történik a háttrében.

<b>Melampo: </b>
A seregek felvonultak és felkészültek,...... az utolsó simításokat addig sem zavarják be a hülye békeaktivisták és adófizetők.

Az <i>arany hajnal</i> ismét ránk virradt - minden további következményével együtt - de a nép még mindig alszik és egy egyre halálosabb álmot lát.
Késő.
Régóta szívesen olvaslak bár a rémálmaidban nem mindig hiszek -sőt néha jól szórakozom rajtuk- de néha félek tőle, hogy igazad van.

czulu

Well-Known Member
2014. február 1.
2 242
95
48
BB_DE_SupportParis_876x402.jpg

vendeg2

Well-Known Member
2015. február 6.
513
471
63
ha Moszkvában mészároltak volna akkor a kutya sem figyelt volna oda, a medve meg csúnyán odakúrna. így meg megvan a nagy figyelem amire egy terrorista mindig vágyik.

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 715
28 838
113
Európát elérte a félelem!!! Ez a cél, a félelem keltés. Csodás jövőkép, de ezt valahol köszönheti magának. Amikor valaki mindenhol kötözködik mindenkivel, előbb-utóbb ez lesz a vége.
Azért az elég szomorú, hogy erre a pár száz halottra (ártatlan civilek) mártírként tekintenek, miközben ezen államok (és nemcsak ŐK) terrorista, rabló kormányai a világon több ezer más ártatlan civil ember haláláért felelnek (még felsorolni is hosszú lenne) a szarkavarásuk, és a hatalmuk növelése érdekében.
Az emberi élet mindenhol ugyanannyit kelljen, hogy érjen, legalábbis szerintem.
Az, hogy a tényleges menekülteket pedig pajzsként használják arra, hogy a terroristákat juttassanak be, felháborító. Ennek ellenére a nyugati hatalmak még mindig ezeket támogatják. Mikor ébrednek már fel a bizonyos érdekek alapján tevékenykedő, a saját országuk állampolgárait eláruló politikusok, hogy előbb, vagy utóbb a saját közvéleményük fogja lámpavasra húzni őket.
A Soros és társai elleni kilövési engedélyt pedig már régen meg kellett volna tenni, mint ahogyan az oroszok most megtették.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 571
85 055
113
Azonosították az egyik francia ongyilkos merénylot, aki Mostefai Ismael Omar(29 éves) volt. A francia rendorség letartóztatta az apját és a bátyját.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 571
85 055
113
Európát elérte a félelem!!! Ez a cél, a félelem keltés. Csodás jövőkép, de ezt valahol köszönheti magának. Amikor valaki mindenhol kötözködik mindenkivel, előbb-utóbb ez lesz a vége.
Azért az elég szomorú, hogy erre a pár száz halottra (ártatlan civilek) mártírként tekintenek, miközben ezen államok (és nemcsak ŐK) terrorista, rabló kormányai a világon több ezer más ártatlan civil ember haláláért felelnek (még felsorolni is hosszú lenne) a szarkavarásuk, és a hatalmuk növelése érdekében.
Az, hogy a tényleges menekülteket pedig pajzsként használják arra, hogy a terroristákat juttassanak be, felháborító. Ennek ellenére a nyugati hatalmak még mindig ezeket támogatják. Mikor ébrednek már fel a bizonyos érdekek alapján tevékenykedő, a saját országuk állampolgárait eláruló politikusok, hogy előbb, vagy utóbb a saját közvéleményük fogja lámpavasra húzni őket.
A Soros és társai elleni kilövési engedélyt pedig már régen meg kellett volna tenni, mint ahogyan az oroszok most megtették.

Egyetértek.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 571
85 055
113
Amerikai titkosszolgálatok szerint hamisítvány lehet az egyik merénylo mellett talált szír útlevél, ami azt jelentheti, hogy nem szír állampolgár volt a terrorista.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 571
85 055
113
Az elso képek Hollande-ról, amikor megtudja, hogy terrortámadás tortént....
https://www.youtube.com/watch?v=UC-XHRHfTz4

vendeg2

Well-Known Member
2015. február 6.
513
471
63

a hozzászólásod ezen részével nem értek egyet, a többi OK. Nem vagyok rasszista de egy európai fehér embert többre tartok bárkinél.

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 644
1 563
113
"a hozzászólásod ezen részével nem értek egyet, a többi OK. Nem vagyok rasszista de egy európai fehér embert többre tartok bárkinél."

Ettol mondjuk pont rasszista vagy.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 356
11 349
113
<blockquote rel="ghostrider">

Nem vagyok rasszista de egy európai fehér embert többre tartok bárkinél.

</blockquote>

a hozzászólásod ezen részével nem értek egyet, a többi OK.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 841
29 075
113
Az európai fehérek nagyszerű szolganépek, mint azt a saját szemünkkel láthatjuk. Dhimminek pont jók lesznek. Nem véletlen, hogy őseink is oket hajtották a bizánci piacra. Istennek hála mi eurázsiaiak vagyunk, a fehér rabszolgamentalitástól ez némi védettséget ad.

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 644
1 563
113
"Vagy tapasztalt."
Rasszista az, hidd el, mert egyenrol beszelsz, mintha valakit a fehersege/europaisaga onmagaban ertekesebbe tenne masoknal.
Hat nem.
A kepessegei, mentalitasa, intelligenciaja, stb. teszi ertekesebbe kivalasztott szabalyrendszerben.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
Letartóztatások a párizsi támadások után Belgiumban
https://www.youtube.com/watch?v=8O2Be1G_DVo

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
A francia kormányfő: háborúban állunk a terrorizmussal
https://www.youtube.com/watch?v=D1wi8IHwcuw

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 794
31 637
113
<blockquote rel="2ndt">...
Ettol mondjuk pont rasszista vagy.
A veszélyeztetett fajok védelme is rasszizmus? </blockquote>

Sőt, a pozitív diszkrimináció ellenzése is. A helyzet vagy csoport tapasztalat alapján megítélése az előítélet, aki meg mást gondol az nyilas és náci.
A humor topikban november 12-én tarzaan betett egy videót hasonlóü témában, érdemes megnézni, már inkább félelmetes, mint vicces.