Még mielőtt vki félreérti..... : Az amerikaiakat fogadná 50.000 gendergyerek és 100.000 18 éven aluli agysebész menekült. Ők meg sikítva rohannának haza...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem nem fogják hagyni a német cégek, hogy Mürkül olyat tegyen amivel bukják a jenki piacot, esetleg rommá büntetik őket. Az iráni kereskedelmük csak kerekítési hiba az usával folytatott bizniszhez képest.
Na mindegy, az biztos hogy rendkívül izgalmas és kalandos idők elé nézünk... ahogy Bogár prof. szokta volt mondani.
Magid Magid szomáliai menekült lett Sheffield új polgármestere.
Vagy ennyire fasza a csávó, vagy már ennyire nem stimmel valami a fejekben. Nem tudom.https://metro.co.uk/2018/05/17/shef...t-be-the-coolest-one-youve-ever-seen-7553109/
Hát nekem ez nagyon furcsa...
https://www.independent.co.uk/news/...ngest-green-party-viral-picture-a8359751.htmlVagy ennyire fasza a csávó, vagy már ennyire nem stimmel valami a fejekben. Nem tudom.
A svédek valszeg. úgy érzik, hogy van értelme harcolni a hazájukért. Náluk meg, hááát...... Szóval a hazafiasság azért összefügg azzal mennyire érzed úgy, hogy egy jó országban élsz. A hazafiasság meg jó lenne ha nem lenne divat. Ugyanis divatok jönnek és mennek.Nono, idézni csak szépen:
Ezután felhívtam a figyelmet arra, hogy a divatossá tétel megkívánná a bérezés és a technika olyan szintre hozását, hogy az komolyan vehető legyen. Az elhivatott honfitársaink pedig akkor szívesebben választják a pályát. Valahogy sose értettem a közszférában azt a szektás stílust, hogy ott az emberek a "szolgálatért" meg a "hivatástudatért" vannak ott és nem mellékesen azért, mert ott szeretnek dolgozni és kapnak mondjuk fizetést is. Az ilyenekből jönnek aztán a remek lefelé rugós/taposós vezetési módszerek, majd a sírás, hogy "niiiincs embeeeer". Tökéletesen mindegy, melyik részét nézzük a nagy magyar államnak.
Hát, azért a rendes megélhetéshez továbbra is ki kell menni missziózni, bár az végső soron egyfajta kiterjesztett hadgyakorlat és tapasztalatszerzés (meg más kultúrák megismerése - hogy a tengerészgyalogság mondását ne idézzem )
Hát, Kovács Árpádot idézve: pénz az van, csak rendesen el is kéne költeni.
Az a baj, hogy rengeteg esetben nem azért nincs finanszírozás, mert ellopódik, vagy Molni nem fizet elég pénzt, hanem mert hót kretén módon vannak megszervezve a folyamatok. Kb mint amikor Pistike mellé leteszel egy kiló krumplit, az meg éhenhal mellette, mert nem jön rá, hogy azt meg is kéne pucolni, megfőzni a kis kezeivel. Pl. ott vannak a Gripenek, de nincs hozzá hamburger-árú bomba, vagy oldalakat írunk tele a T-72 modernizációról és a hiányukról, de a 2010-es évek elején csak sikerült eladni néhányat Cseho...krajnának, meg Iraknak és még egyéb remek helyekre. De mi majd veszünk Armatába oltott Leót, hátha utána azt is oda lehet adni Burkina Faso-nak (vagy szétvágni, mert nincs pénz az üzemeltetésre).
Szóval nem azzal van a baj, hogy nincs elég pénze a magyar államnak (vagy ha nem lenne, bőven lennének kihúzható sorok).
Értem én, de mitől lenne menő?! A hazaszeretet nem egy zokni, hogy mellé tesszük Kondér László celebszakács portréját és elnyomunk 4 tv szpotot meg elköltünk egy rakás pénzt instant szemét nevelő célzatú brossúrákra, vagy gyűjtögetjük a lájkokat .
Hát az a baj, hogy a közszolgálatot ellátó emberekből évtizedes hagyomány hülyét csinálni itthon (is). Az biztos, hogy ma sokkal könnyebb elmenni n. zsoldosnak egy multihoz, mert ott van karrier és fizetés. Aki meg hivatástudatból mégis elmegy a közt szolgálni, na az elég gyorsan ki fogja fejleszteni a túlélőképességét (kivéve azokat a területeket, ahol van mellékes, vagy pályázati pénz, de az nagyon kicsi szeglet ám és kevesen férnek oda...).
Én komolyan örülnék neki, ha a HM vízfej tökvakarás helyett mondjuk nyári táborokat rendezne a helótáknak is Tataháza alsón, meg Eperjesen meg olyan puruttya helyeken is, amiről a nagykörúton belül lakó derék székesfővárosiak nem is tudnak.
Ha már hazaszeretet, a fújj-svédeknél most adták ki ezt a remek brossúrát benne két mondattal:
"If Sweden is attacked by another country, we will never give up. All information to the effect that resistance is to cease is false." (12. oldal)
Na én ilyet magyar állampolgárként még sose kaptam a saját országomtól - igaz, közép-európaiként az elmúlt száz év tapasztalati alapján nem biztos, hogy nem fogalmazódna meg bennem a kétely csírája a fenti fogadalom hazai betarthatóságát illetően (és nem taposnák megint egymást a népek az új gazda által dobott koncért mint már annyiszor).
Valszeg. ők máshogy fogják fel.Puskalövés nélkül átadták az országukat. Húúúúú de betartották. Igaz, nem country, hanem rassz támadta meg őket. Arra nem vonatkozik.
Britannisztánban ennyi a bevándorolt muszlim hogy már több nagyváros polgármesteri címét elvitték? Vajon mennyi kisebb településen lehet már muszlim polgármester?Magid Magid szomáliai menekült lett Sheffield új polgármestere.
A városokban koncentrálódnak főleg. Vidék drága nekik, meg ott annyi jó móka sincs mint a nagyvárosokban, ahol lehet a zavarosban halászni, no meg jobban elkél a kebabos is.Britannisztánban ennyi a bevándorolt muszlim hogy már több nagyváros polgármesteri címét elvitték? Vajon mennyi kisebb településen lehet már muszlim polgármester?
Állítólag a mi rejtett erőforrásaink jól kijönnek velük Britannisztánban.A városokban koncentrálódnak főleg. Vidék drága nekik, meg ott annyi jó móka sincs mint a nagyvárosokban, ahol lehet a zavarosban halászni, no meg jobban elkél a kebabos is.
Akkor ez egy igazi win-win szituáció, én őszintén örülök neki ha ők is megtalálják ott a számításaikat !Állítólag a mi rejtett erőforrásaink jól kijönnek velük Britannisztánban.
A budai várnál mi is azt hittük, hogy csak turisták.Valszeg. ők máshogy fogják fel.
Lehet őket basztatni, de a lényeg, hogy Európa valamilyen módon rá van szorulva a bevándorlásra. Valszeg. körültekintőbben kellett volna csinálni, de ez lényegtelen. Mi nagy büszkén migránsozunk, Magyarország meg 4-5 éven belül letérdel a munkaerőhiány miatt.A budai várnál mi is azt hittük, hogy csak turisták.